Adsız Bölüm 134

6.5K 287 24
                                    


Merhaba Arkadaşlar ;

Fidan'ın hikayesinin artık sonlarına gelmeye başladık.Ben Fidan ve Ayhan'ı çok sevdim.Nasıl bırakacağımı bielemiyorum ama artık sona gelmeye başladık.

Neyse ben Fidan'a şuanda veda etmek istemiyorum.Yeni bölüm sizler ile birlikte keyifli okumalar...


AYHAN

Ayhan siz yakında eşin ile birlikte bu topraklarda birbirinize rakip olursunuz.Bu satten sonra Fidan'ı kimse tutamaz.İçeride bir yatakta ayarlayın.Evin yolunu unutur benden söylemesi.

Hiç sormayın  Veysel Bey gece yarısı uyandı.Bıraksam sabah beşte burada olacaktı.

Durumu nasıl iyi mi?Bana sanki bir sıkıntısı varmış gibi geldi.

Burak ile birlikte biz de az önce aynı konuyu konuştuk.Bu gün sanki pek iyi değil.

Bir kaç gündür bu şekilde.Ben Ufaklığı bir diploma töreninde bu şekilde heyecanlı gördüm birde bu açılış için bu kadar heyecanlı gördüm.Yıllardır bizim evin gelini ikinci kez bu denli heyecanlı.Bence heyecandan böyle.Gerçi kocası daha iyi tanır.

Siz öyle diyorsanız öyle olsun gençler ama gözünüz yinede üzerinde olsun.Ben izninz ile Erhan Bey'in yanına geçeyim.Birlikte protokolün yanına gidelim.Malum buradakileri o iyi tanıyor, İstanbul'dan gelenleri ben iyi tanıyorum.Birbirimizi tanıştıralım.

Tabi Veysel Bey müsade sizin.

Veysel bey gittiğin de  bizim il dışından davet ettiğimiz iş ortaklarımız dan Ekrem Bey  tekrar Fidan'ı sordu.

AyhanBey eşiniz size bu topraklarda rakip olacak kadar hırslı mı?

Ekrem Bey bu fabrikanın sektörü ile bizim sektör birbirinden tamamen farklı ama kendi sektörlerinde farklı çeşitler için bizim ile birilkte çalışmaya başlayabilirler.Bence hangi firm olur ise olsun önemli olan bu topraklara kazandırılan istihdam.Bu konuda bizi geçerler ise ben şahsım adına mutlu olurum.Eşimin şuanda tek düşündüğü şey babasının mirasına sahip çıkmak.Bu konuda ortaklarının hakkını yememek lazım.Onlar eşimden daha çok sahip çıkarak bu günlere getirdiler.Eşimin şu sıralar düşündüğü şey babası için bir şeyler yapmış olmak.Hayallerini gerçekleştirdiğini düşünmek.

Teşekkür ederim Ayhan bey, demek istediğinizi anladım.Eşiniz şuanda herşeye duygusal olarak bakıyor.

Aynen Ekrem bey, duygusal olarak bakıyor.

Müsadeniz ile ben diğer arkadaşların yanına döneyim.Açıklama için tekrar teşekkür ederim.

Ekrem Bey yanımızdan gittiğin de Murat koluma dokunarak bana destek oldu.

Üzülme bu duygusallığı da geçecek.Bırak bugün onlar için çabalasın.Eve gittiğin de kötü olabilir çünkü bugün onlara karşı özlemi çok daha fazla artmış olacak.

Biliyorum Murat sağol.

Ben anlamadım bana şu olayı anlatırmısınız?Neden bugün kötü?

Murat bana anlatmam için gözleri ile işaret verdiğin de Burak'a dönerek konuşmaya başladım.

Bir kaç gündür ailesinin boşluğunu daha çok hissediyor.Onlar için bir şeyler yapmış olmanın mutluluğunu yaşırken bir yandan da birşeylerin ters gitmesinden korktu.Bir aksilik olmasından korktu.Fidan'a göre ailesi böyle günlerde hep onun yanında oluyor.Onları üzücek bir şey yapmaktan onların beğenmemsinden korkuyor.Düşünsene burada olsalardı eğer baban ile birlikte bugün oda konuşma yapacaktı.Baban bile bu durumda duygulandı.Birde Fidan'ı düşün.Ailesine ait olan bir şey için burada.Emin ol derdi para pul değil.Sen Fidan'a desen ki hiç para almayacaksın.Babamın şirketi yaşasın ayakta olsun diye sana tüm birikimini verir.Manevi değeri daha önemli.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin