Adsız Bölüm 58

14.4K 382 2
                                    


AYHAN

Abi !Fidan ben almadan çıkmazdı eminsin değil mi ? Oda gelecek.

Evet oğlum amma kıymetli imiş sevgili karın gelecek dedik yaa.Hem Elif ile birlikte gelecek.Şu çakmağı ver bir sigara yakayım.

Torpidonun gözünde bana yak bir tane gidene kadar biter az kaldı zaten.Hayır neden otel onu çözemedim?Başka mekan mı kalmadı?

Ay Ayhan, Elif'den beter sor sordun.Ne bileyim ya farklılık olsun dedim.Kötü mü ettim.

En sonunda pes ederek offf tamam ya sustum diyerek elimi ağzıma götürüp çenemi kapattım.Beni zar zor ikna edebilmişti bu akşam ki yemek konusunda.Evden dışarı çıkmak istemiyordum.Ben dalgın bir şekilde sigaramı içerken gelmiş olduğumuzu fark edip, anahtarı valeye verdim.Otelin döner kapısından içeri girdiğimde abim, bar kısmına geçiyoruz diye söyledi.

Barın kapısını görevliler açtı ve içeri bir adım attığımda,ikram masasının üstünde bir pasta,hemen yanında Fidan,arka kısmında ise annemler ve tüm sevdiğim dostlarım durmaktaydı.Tüm masalar mum ile süslenmiş,barın ışıkları kırmızı konsepte çevrilmişti.Hep birlikte ''İYİKİ DOĞĞĞDUUUNNN'' diye bağırdılar.Ardından Fidan önüme gelip durdu.Yine yüksek topuklularını giyinmişti.Parmak uçlarına kalkarak kollarını boynuma dolayıp, dudağıma küçük bir öpücük kondurdu ve kulağıma eğilerek ''iyi ki doğdun ve iyi ki benim kocamsın'' diye fısıldadı.Bu söylediğine gülümseyip, teşekkür ettim.Ellerini çırparak hadi üfle diye beni pastaya çekiştirdi.

Tam üfleyeceğim sıra da Fidan çocuk gibi heyecanlı sesi ile engelledi.

Dur!Dilek dilemeden üfleme!

Gözlerimi kapattım ve dileği mi içimden geçirdim.''Umarım ömür boyu sevdiklerim ile mutlu olurum,Ufaklığ'ım yüzünü hep güldürürüm :)''..Mumları üfledim,herkesi kucakladım.Hemen masalara geçtik.

Küçük bir konuşma bekliyoruz Ayhan Bey ! Gizemin söylediği ile oturduğum sandalyeden kalktım ve kadehi elime alıp konuşmaya başladım.

''Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.Bu gün aslında beni çok şaşırttınız.Böyle güzel bir sürprizi beklemiyordum. Açıkçası ben bugün doğum günüm olduğunu bile unutmuştum.Beni seven dostlarım ve ailem olduğu için çok şanslıyım.Bu beni çok fazla duygulandırdı.Bu günü organize eden abime çok teşekkür ederim.Kadehimi sevginize kaldırıyorum'' ...

Hayır bu günü en ince ayrıntısına kadar Fidan planladı.Bana tek kalan şey seni buraya getirmekti.Ona teşekkür et!Bana değil...

Abimin sözleri üzerine Fidan'ın elinden tutup,kaldırdım ve bağırarak iyi ki benim karımsın,teşekkür ederim aşkım .. Ona sarılıp,alnına bir öpücük kondurdum.Elinden tutup,piste götürdüm ve dans etmeye başladık.Saçlarını açmış,tek yanından atmış,kısa siyah bir elbise giyinmiş gözlerini ortaya çıkaracak bir makyaj yapmış yine harika görünüyordu.Kulağına eğilip,burayı kapattın mı? diye sordum.

Ha-Hayır kapatmadım. Otel müşterileri de gelebilecek ama dışardan kimse giremeyecek.

Söylediğime biraz bozulmuştu sanki. Tekrar kulağına yaklaşıp, öyle güzelsin ki burada da sana biri laf atarsa sonu fena olur. Tekrar dansa devam ederken şaşkınca suratıma baktı ve gözlerini devirdi.Bir den panikle yüzüme baktı ve dudaklarını dişlemeye başladı. Yapma şöyle yoksa kötü olacak.O ne zaman dudaklarını dişlese ben tahrik oluyordum.

O zaman bu akşam uzun olacak.. Hadi oturalım ben açım..

Birlikte masaya oturduk,yemeklerin çoğu gelmişti.Sohbet eşliğinde bir yandan yemek yiyor,bir yandan oynamaya başladık.Bayanlar hep bir birlikte oynamaya kalktığında otel müşterileri de barı doldurmuştu.Fidan oynarken yanına birinin yaklaştığını gördüm.Oynamayı bırakıp elini sıktı ve kısa bir sohbet ettiler.Adam karşı masalardan birine oturup Fidan'ı izlemeye başladı.Tabii bende adamı.Murat eğilerek bir sorun olup olmadığını sordu.Adamı gösterip olayı anlattım.Tanıdığı biri olabilir dediğinde sustum.Evet tanıdığı biri olabilirdi.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin