Adsız Bölüm 56

15K 371 6
                                    

FİDAN

Sabah kasıklarımın ağrısı ile uyandım.Zorla yataktan kalkıp duşa girdim.Sıcak su iyi gelmeye başlamıştı.Bir süre duşun altında kaldıktan sonra bornozumu giyinip çıktım.Dolaba yönelip, bir süre ne giyineceğimi düşündüm ve sonunda altıma siyah bir tayt üstüme de toz pembe v yaka uzun kazağımı giyindim.Saçlarımı tarayıp,iki yandan kıskaç toka ile tutturdum.Kendi kendine kurumasını seviyordum.Gözlerimin içine gümüş rengi kalemi hafifçe çekip,kahve rengi maskarayı sürdüm.Bu renk maskara daha günlük ve doğal duruyordu.Yatağa yönelip, Ayhan'ı uyandırdım.Zorlada olsa kalktı ve ondan önce uyandığımı görünce bir şaşırdı.O duşa yöneldiğinde bende perdeyi sonuna kadar açıp, balkon kapısını açtım ve kar ile örtünmüş olan peri bacalarını izlemeye başladım.Komidin üstünden bir sigara alıp yaktım.Sonra çarfaşları toplayıp,yenilerini çıkartmak için dolabı açtım.Sağ tarafında sade bir çiçek deseni olan gri  nevresim takımı çıkartıp önce yastıkları değiştirdim.Ardından çarşafı değiştim.Yorganı geçireceğim sırada sevgili kocam duştan çıkmış, üstündeki bornozu ile yanıma gelmişti.

Offf çok seksisin.Bir an önce şu yorganı geçirelim ve üstünü giyin.

Gülümseyerek nevresimi ve çarşafı tuttu ve kollarını iki yana açıp, nevresimi yorgana geçirdi.Hemen altından düzeltip değiştirdik.Sensiz değişirken ben saatlerce uğraşıyorum buna.

Bekle karıcığım birlikte değişiriz.Neden acele ediyorsun ki... Bir yandan üstünü giyiniyordu.Altına siyah bir eşofman üstüne de spor bir buz mavisi kazak giyindi.Her zamanki gibi çok seksi idi.Komidin üzerinden telefonunu aldığı sırada mesaj geldi hemen açıp baktı hızlıca cebine koydu.

Panikle abim atmış.

Abimin bugün senin ile bir derdi var.Bu arada markete gideceksin.Hadi kahvaltı yapalım ben çok açım.Korkuluklardan kayarak aşağı indim.Tam ikinci katta iken,Volkan,Elif ve doruk ile karşılaştık. Günaydın bu kadar kardeşini özleyeceğini bilmiyordum Volkan abi.Sabah sabah mesaj atıyorsun.

Sabah Elif'in zoru ile attım.Onu geç az öncekinden bahsediyorum ben.Hadi ya ben açım ,daha Ayhan markete gidip gelecek.Hadi çabuk olun,ben kestirmeden iniyorum ..Aşağı indim.Bir anda ayaklarımı yere basınca kasık ağrımı yine hissettim ve eğilip bir süre karnıma bastırdım.Elif iyimisin diye seslendiğin de iyiyim dedim ve derin nefes alıp doğruldum. Ayhan söz verdiği gibi markete gidecekken tüm evin itirazları ile gitmekten vazgeçmişti.Bu konuda yüzümün asılmadığını söylemem yersiz olurdu.Kimse ile konuşmadan sofraya oturdum.Kahvaltı yaparken , yine kendimi kaybetmiş nefes almadan yiyordum.Bir ara Miyaser teyzenin nefes al kızım boğulacaksın cümlesi ile kafamı kaldırdım.Ağzım dolu ''bona bişey olmoz''..Bu sözüme hepsi kahkahayı bastı.

Kahvaltı bitmiş,Saliha masayı toplarken bir anda bugün tavukgöğsü yapar mısın?Bana bakıp güldü peki dedi.Sonuçta onunla konuşacağımı düşünmemişti.Salonda sabah kahvelerini içerken kapı çaldı.Leyla teyze uzun süredir görünmüyor kesin odur dedim birden.Herkes beni onaylayınca gülümsedim.

Ay gene kaçırdım kahveyi,kaç gündür uğrayamıyorum bir geleyim dedim.Valla beylerin evde olduğunu bilmiyordum.

Tamam Leyla teyze bir soluklan,kahvede içersin.Karda yorulmadın mı? diye susturdum.

Geçen  kar topu oynadığınızı gördüm.Bugün bende oynayacağım.Hiç şansınız yok.

Bana uyarr dedim.Kocaman gülümseyip ona öpücük attım.Bir anda çocukluğumda oynadığım kartopu savaşları ,babamın beni kara yatırması gözümde canlanmıştı.Dalıp gitmiştim.Dün yaşadıklarımın etkisinden pek kurtulabildiğim söylenemezdi.Bana seslenmeleri ile kendime geldim ve  burnum ile içeriyi kokladım ve burnuma balık kokusu geldi.Saliha balık mı pişiriyorsun? Mutfağa seslendim.Bu sözüm ile mutfaktan Saliha şaşkınlıkla geldi ve tüm salona göz gezdirip sakin bir şekilde yok hayır dedi.Tüm salon gözlerini bana dikmiş bakıyordu.Açıklama yapama gereği hissedip,balık koktu dedim.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin