Adsız Bölüm 44

23.8K 494 0
                                    

Üstüme uzun siyah elbisemi giyip,masayı tekrar kontrol ettim,hazırlamayı bilmesem de kendimce hazırlamıştım.Hafifçe makyajımı da yaptıktan sonra oda dan aşağı indim.Yatak çarşaflarını da değişmiş,kırmızı saten nevresim takımını sermiştim.Kendi kendime sesli düşünmeye başlayarak ''iyi ki bu takımları Özge ve Sümbüle uyup almışım.Çok sağolun kızlar kulaklarınız çınlasın inşallah diyerek küçük bir kahkaha attım.Yüzümdeki tebessüm geçmeden kapı çaldı.Hemen kapıya koştum.Kapıyı açtım ve sevgili kocacım içine doğmuş gibi bir buket gül ile karşımda.Hoş geldinnn... Yüzümde kocaman bir gülümseme ile karşıladım.

Hoş bulduk.Bunlar senin için hayatım... elindeki çiçekleri bana doğru uzatırken geriye doğru hafifçe yürüdüm ve kapını dibindeki duvara kadar giderek onu elinden tutup,olduğu yerde duvara yaslanmasını sağladım.Ne oluyor dercesine bana baktığında,elinden çiçeği alıp,dudaklarına yapıştım , bir süre öptükten sonra oda şaşkınlığı üstünden atıp,bana karşılık vermeye başladı.Kendimi geri çekip gözlerine baktım ve kısık sesle güller için teşekkür ederim.

Bir dakika sen neden böyle uzun topuklu giyindin?

Seni bu şekilde öpebilmek için ne yapayım ki başka türlü yetişemiyorum sana diyerek omuz silktim.

Söylediklerime küçük bir kahkaha atarak belimden tutup,kendine çekti.Vücüdüm ona yapıştı ve dudaklarıma yumuşak bir öpücük kondurup,kucağına aldı.


Hadi içeri geçelim,artık ben acıktım.Bu sözüme güldü.

Omuzlarımdan öpmeye başlayıp,seni yesem olmaz mı?

Bir kahkaha atıp,önce yemek yesek derken gözlerinin içine baktım.

Bu şekilde beni gaza getir sonra yemek de.

Kucağından inip,onu salona doğru çektim. Sofraya tüm yemekleri servis tabağına koymuş,mumlar ve gül yaprakları koymuştum.Kadehler ve Sevgi annemin kıymetli misafir tabaklarını ve örtüsünü çıkartmıştım.Masaya baktı gülümsedi.

Muhteşem görünüyor ellerine sağlık diyerek boynuma bir öpücük kondurup sıkıca sarıldı.Topuklu ayakkabılardan rahat yetişebildiğim için,boynuna bende öpücük kondurup güldüm ve hadi oturalım.Dışar da yediğimiz yemekler dışında ilk defa karşılıklı evde oturuyorduk. Dikkat et bir şey dökmeyelim yoksa annem bizi öldürür.

Büyük bir kahkaha atıp,kafasını olumlu anlamda salladı.Yemekten sonra film izlemeye ne dersin?

Gözlerim ışılda dı ve olur dedim sevinçle,uzun süredir izlemiyorduk.

Buradaki televizyon da açarız,ayaklarımızı sehpaya uzatır izleriz olur mu?

Tamam dedim.Sonra yüzüne bakarak gülümsedim ve burada ilk defa yatarak film izleyeceğim.

Her zaman izleyebilirsin istediğin gibi.

Öyle söylediğin gibi olmuyor işte.Neyse günün nasıl geçti.

Yoğun, bir gelseler de rahat etsem.Volkanlar köye geçip öyle geleceklermiş,yani hep birlikte dönecekler.Onlar dönene kadar tekiz, göz kırparak söylemiş, bu söylediği ile yüzümün kızarmasına sebep olmuştu.

Birlikte masayı topladık.Bulaşıkları itina ile kırılmasın diye makinaya dizdik.Cips,içecek,meyve,kuruyemiş kısaca tüm atıştırmalıkları alıp televizyon karşısına geçtik.Romantik bir film ve macera filmi arasında ikisini de izlemeye nede olsa yarın kocacığım işe gitmeyecekti.Bu durum da saat sorunumuz da yoktu.

Filmi ilk olarak farklı koltuklarda yayılarak izlerken,daha sonrasında aynı koltukta ayaklarımızı uzatıp izlemeye başladık.Babam ve oğlumu izlerken,ağlama krizine girmiştim ki,beni kollarının arasına alarak sakinleştirdi.Biraz sakinleştikten sonra,dudağına öpücük kondurdum.Hemen karşılık verdi.O beni öperken ben koltuğa doğru kendimi attım ve benim üstüme çıkmasını sağladım.Bu şekilde bana bıraktığı uzun öpücüklerin ardından ,bir anda ayağa kalktım ve dans etmek istediğimi söyledim.Çıkardığım  yüksek topuklu ayakkabılarımla kollarını boynuna dolayıp,iyi ce sarılıp dans etmeye başladık.Dans ederken bir yandan boynuna öpücükler kondurarak onu tahrik etmek istiyordum ki beni kendine biraz daha çekince bunu başardığımı anladım.Müzik bittiğinde nefes alış verişi artmış bir şekilde omuzlarımı yalayıp,boynuma ısırıklar kondurmaya başladı.Gömleğinin düğmelerini tek tek açtım ve bir anda çıkarttım.Sıra kemerine geldiğinde o benden seri davranarak,kemerini açtı.Pantolunu çıkarttım ve elimi boxer üzerine götürdüm.Çok fazla tereddüt ederek yaptığım bu hareket ile pis pis sırıttı ve beni kucaklayıp,yere yatırdı.Elbisenin altından bir yandan bacaklarımı okşuyor,bir yandan da elbiseyi topluyordu.Bir anda üstümden elbiseyi çıkarttı ve sadeve tanga çamaşırım ile karşısında kaldım.Göğüz uçlarıma öpücükler kondururken bir yandan dişliyordu çığlıklarıma engel olamıyor,inliyordum.Bir yandan canım acırken,bir yandan saçlarından tutup,kendime bastırıyordum.Elimi tangama götürdü ve parmağını sürtmeye başladı.İpleri çözüp,tangayı çıkarttı.Yavaşca içime girdi.

Bunu nasıl yaptığını çözemesem de içimden çıkmadan, beni kucağına aldı istemsizce bacaklarımı beline doladım.O diz üstü otururken, bacaklarını uzattı ve elleri ile arkadan destek aldı kopyasını yaparak bende aynı şekilde ellerimden destek aldım ve ritmik hareketlerle bir birimize git gel yapmaya başladık. Nefesim kesilmişti ve boynumu geri attım. Kekeleyerek adını sayıklarken çığlık atmaya başladım.Bir süre sonra biraz sakinleşince tekrar aynı şekilde nefesim kesilmişt, duyduğum zevk ile kafamı geriye attığımda bana haz vermek için ''hadi ,hadi gel artık diye bağırıyordu. ''O gelmişti ama benim gelmem için çaba gösteriyordu. Nefesim biraz daha kesilmeye başladığında kafamı kaldırıp yüzüne baktım gözlerimin içine baktı ve aç ağzını , hadi lütfen diye nefes nefese söylenmeye  başladı .En son adını sayıklarak titremeye başladım ve boşaldım. Kollarımı serbest bıraktım ve sırt üstü yattım. İçimden çıktı ve yanıma gelip, kızgın bir şekilde ''nefesini tutmanı istemiyorum, sesini çığlıklarını duymak istiyorum.'' Söyledikleri karşısında yanağına öpücük kondurup, sesizce özür diledim. Kolarının arasına alıp, bir süre sırtımı okşadı. Elimden tutup,beni ayağa kaldırdı ve kucaklayıp,o daya götürdü.

Odaya çıktığımızda beni yere bıraktı.Ayakkabılarımı hala çıkartmadığım için,boynuu emdim ve onu duvara yaslayıp öpmeye başladım.Dudaklarını ısırdığımda kendin kaşındın diyerek beni yatağa sürükledi ve bacaklarımı omuzuna alıp,kendi yatağın başında dikilerek bir anda içime tekrar girdi.Önce yavaş yavaş hareket ederken bir den hızlanmaya başladı.Belimden altı bir nevi havada ası iken bu bana daha çok zevk vermeye başlamıştı.Ellerim ile çarşafı iyice sıktım inlemelerime engel olamıyordum. Sarsılarak ve titreyerek ikinci kez boşaldım.Bacaklarımı yere indirip, beni yatağın ortasına itti.Yanıma yattı.Saçlarımı eli ile geri itip,alnıma öpücük kondurdu.

Biliyormusun Ufaklık? Beni öyle mutlu ediyorsun ki.Gözlerine her baktığımda,sesini her duyduğumda kayboluyorum.Bir yanın hep büyümeyen çocuk,bir yanın seksi ,güzel , işveli ve beni baştan çıkartan cazibeli kadın.Hep böyle kal.İçideki o çocuğu hiç büyütme.Ben içindeki o çocuğa da aşığım.

Benim içimdeki çocuk yıllar önce öldü. Bunu sende biliyorsun.Bu arada diğer saydıkların için de teşekkür ederim. Senden bir şey istiyorum, beni hiç bırakma.Yanımda ol.

Her zaman yanındayım ve bu güzelliği hiç bırakmaya niyetim yok.Beni  her hareketi ile tahrik eden bu güzel kadını bırakmam ben.

Kadını ! Bu cümleye takılmıştım içten içe evet onsekize mi yeni girmiştim ve yaklaşık olarak iki  yıldır herkesin gözünde kadındım. Sonuçta her ne kadar bir yıl kadar bana dokumasa da şuanda kadındım.Herkes genç olmanın hevesini o anın çılğınlığını yaşarken ben evli bir kadın olarak bunları yapıyordum.Bu şehirde ünlü bir iş adamının karısı aynı zamanda gelini idim ve bu yüzden yaşıtlarım gibi her çılğınlığı yapamazdım. Kaygusuz'ların gelini olmanın ve karısı olmanın ağırlıda bu idi.Daldığım düşüncelerden Ayhan'ın dudaklarıma yapışması ile sıyrıldım.

Bu çarşafı dalıp gitmek için sermedin değil mi?Bu renk içinde ben rahat durmam.

Evet bu çarşafı ona şehvet versin diye sermiştim. Ama bunu bilmesi gerekmiyordu. Söylediğine kıkırdayarak, parmaklarımla göğüs ucunda daireler çizerek, öylemi oldu.Ben sadece nevresim değiştim.

Demek öyle Ufaklık diyerek ellerimi iki yanımda sabitleyerek , boynuma öpücükler kondurmaya başladı. Bu yaptığı beni kendimden geçirmeye başlamıştı. Kulak memelerimi emdi, omuzlarımdan itibaren dili ile tüm vücudum da gezintiye çıkmışken, altında kollarım sabit olduğu için ona dokunamadan kıvranıyordum. En son vajinamı yalamaya başladığında artık gözlerimden yaş akmaya başlamıştı.Yeter ne olur dayanamıyorum bu işkence resmen ne olur yeter.

Daha değil biraz daha , birazdan göreceksin.Sesi hırıltılı çıkmış,kendi de iyice azmıştı.Beni yalayarak boşaltmayı başarmıştı.Çığlıklarım doruğa ulaştığında ben de boşalmıştım.Bir iki saniye duraksayıp,ellerimi bırakmadan üstüme çıktı ve kendini bana sürtmeye başladı.Bu beni yine azdırmış,nefesimi kesmeyi başarmıştı. Dudaklarımı ısırdıktan sonra kafasını boynuma gömdü ve boynumu emerken , içime girdi.İnlerimin artmaya başladı ve boynumu emerken onun da inleme sesleri geliyordu , sonrasında ikimizin de sesleri ve inlemeleri odayı doldururken, ikimizde aynı anda boşalmayı başarmıştık. Kendini üstüme attığında nefeslerimiz hala düzene girmemişti ve çok fazla yorulmuştum.

Uyuyalım mı? Ben çok yoruldum.Olumlu anlamda kafasını salladı ve beni yastığa çekip, yan çevirdi ve penisini arkadan bacaklarımın arasına yerleştirip,uykunun kollarına kendimi bırakmamı sağladı.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin