Adsız Bölüm 50

17.8K 457 1
                                    


AYHAN 

Uyandığımda saat ona geliyordu.Biraz da olsa dinlenmiştim.Dünün tüm stresini yanımda uyuyan bu şahane kadın sayesinde atmıştım.Kalkıp duşa girmeye karar verdim ve kendimi banyoya attım.Hızlı bir şekilde duş aldıktan sonra çıkıp,dolaptan siyah kotumu,üstüne ince beyaz kazağımı çıkarttım.Hava soğuk olsa da evin içi fırın gibi belkide bununla terleyeceğim.Neyse nasıl olsa evdeyim olmadı değişirim.Kendim ile konuşurken dolabın aynasından beni izleyen bir çift göz ile karşılaştım.

Yaa banyoda giysen üstünü olmaz mı?

Neden banyoda giyiyorum Ufaklık söylermisin?Kimden saklanıyorum.Beni hiç mi çıplak görmüyorsun.Üstümdeki havluyu attım ve boxerımı üstüme geçirdim.

Evet görüyorum,zaten sorunda bu gördüğümde üstüne atlayasım geliyor,şuan çok fazla seksi görünüyorsun ve beni tahrik ediyorsun.Ayrıca sen kim ile konuşuyordun az önce bakayım.

Bakışları hem kızgın hemde tahrik olduğu belli şekilde bana bakan bu kadına bir kahkaha atarak,kimseyle konuşmuyorum karıcığım,sadece sesli düşünüyordum.Ayrıca seni bu kadar baştan çıkarttığımı bilmiyordum.

Çıkartıyorsun işte.Hem sen neden giyindin.Bu gün hafta sonu işte yok.Biz buradan çıkmasak olmaz mı?

Yanına yaklaştım ve yatağın kenarına oturup,sen hala yatmaya devam edecekmisin,açım ben aç.Kafana çarşafı çekmek haaa sen şimdi görürsün.Bu parmaklar az sonra seni burdan kaldırmanın yolunu bulur.Gel bakayım sen buraya.Heh işte açtım yorganı.Parmaklarımı oynatarak gıdıklamaya başladım.

Ayyy ha hahaaaaa Ayhan ne olur yapma tamam kalkıyorum dur yalvarırım dur.

kahkahaları neredeyse tüm evde yankılamıştı.Aşırı derecede gıdıklanıyor,küçük çocuklar gibi kahkahalar atıyordu.Poposuna bir tane vurarak, banyoya gönderirken bir den geri döndü ve dudağımı ısırıp fısıldadı.

Vur ma öyle ! Aklıma kötü şeyler geliyor.Yine duşa girmek zorunda kalırsın.

Parmaklar geliyor bak.Çabuk gir ve çık ben aşağı iniyorum.Olumlu anlamda kafasını sallayıp,kapıyı kapattı.Kilitleme şu kapıyı  sanki başka biri girecek yanına.Yine sinirlenmiştim.Sigara yakıp sinirimin geçmesi için oturup içtim. Bir saate yakın zamandır içeride ,söz de çabuk çıkacaktı..Çıkarken tekrar seslendim sonunda duydu hanım efendi.Odanın kapısını çekip, merdivenlere yöneldim.

Kapıyı kilitlemese ölür.Otuz saatte banyo mu yapılır.Allah'ım sen sabır ver.Yapma dedikçe inadına yapıyor.

Ne oldu ne bu sinir söyleniyorsun yine  merdivenlerin sonunda odasından çıkan abimle karşılaştım.Hadi inelim kime olacak Fidan'a söyleniyorum.Saatlerdir duştan çıkamadı birde o kapıyı kilitliyor.Korkuyorum içeride bir şey olsa açıp giremiyorsun.

Hala alışamadın, kızın şu huyuna.Boş ver sinirlenme.Senin sinirini almadı mı bu kız, sen böyle en ufak bir şeye gelirdin ne iş?

Offf abi Fidan su kurbağası duştan çıktığımı var.Ayrıca merak etme o sinir alsa da geri getirmesini bazen biliyor.Aşağıya inmiştik.Günaydın millet..

Günaydın oğlum.Biz babanla kahvaltı ettik.Dışarı çıkıyoruz.Siz yaparsınız.Hani karılarınız nerede.

Elif bez değişiyor.Gelir şimdi diye abim atladı.Annem tam bana döndü bir şey diyecekken, babam Ayhan Fidan nasıl iyi mi?

İyi baba merak etme.Hemde çok iyi beni kızdıracak kadar iyi.

Bu söylediğime hep birlikte kahkaha attıklarında bende gülmüştüm.Aslında bir şey yapmamıştı.Sadece kapı kilitlemişti.Ama ben defalarca onu kapıyı kilitleyip,orada ağlamaktan baygın bulunca ve o kapıyı defalarca değişince takıntı haline getirmiştim.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin