Adsız Bölüm 51

16.4K 420 3
                                    

Mezuniyette yanımda olmaları, okul için verdikleri sözü tutmaları ve beni her zaman korumaları ile aileme gün geçtikçe daha fazla bağlanmaya başladım.Ayhan onu çok fazla seviyorum ve her şeyim bu hayattaki tek amacım o oldu.Kendi annem ve babam dan sonra benim her nazına,kaprisime katlanan biricik kocam.Ona artık eskisi gibi davranmamaya karar verdim, biliyorum ki onu en çok mutlu eden şeyler benim mutlu ve neşeli olmam aynı zamanda özelimizde ona yakın davranıp,onun gibi onu istediğimi belli etmem.Biraz fazla abartmış olabilirim ama benim zaten dengem yok ki.Hep uçlarda yaşayan biriyim.

Canım zararın neresinden dönsen kardır.Çok sevindim böyle düşünmene ama yinede canın sıkkın olduğu zaman bunu da dile getirmelisin.Her duygunu dile getir.Onlar seni seviyorlar, evet üzülmeni istemiyorlar ama bu sen üzgünken onlara mutlu görünmeye çalışmak değil.Sadece çok fazla takma artık.Dün akşam aradık seni Murat'la ama duymadın.

Sümbül'üm benim çok sağolun ama dün akşam gerçekten kötüydüm.Halamın araması , mezuniyette ailemin sorulması bir anda kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım.Çok dirensem de ağladım.

Olsun canım üzülme.Ama bak ağlamamak için de sıkma kendini o da bir rahatlama çok öpüyorum seni,herkese selam söyle bize de gelin değişiklik olur.

Baş üstüne canım söylerim.Sende Murat bey'e selam söyle.İnşallah geliriz özledim sizi.Öpüyorum hoşçakal.

Telefonu kapatıp,aşağı salona indim.Kimse olmayınca bahçeye doğru yöneldim kapıdan baktığımda ellerinde çay bardakları ile çay içiyorlardı.Hemen mutfağa yönelip,bir fincan çay , dolaptan bisküvi paketini alıp,yanlarına gittim.Boş çay mı içilir,size bisküvi alın.

Sana afiyet olsun canım.Biz yemeyeceğiz az önce kek yedik.Sende alsana.Elif kek tabağını uzatınca direk kucağıma aldım.

Kilo alacaksın bu ara fazla kaçırmaya başladın dikkat bence...Saliha'nın bu lafını umursamayarak yemeğe devam ettim.Sevgili kocacığım ve abim direk Saliah'ya o kilo alsa ne olur.Azıcık toplar hiç değilse.

Elif hemen araya girerek,çok fazla almasında alsın biraz yani baksana bu ara yine kurudu.Hayır anlamadığım bu kadar nasıl zayıfladın.Farkındamısın Fidan ama bu ara ciddi zayıfladın.

Aslında aynıyım,size öyle geliyor.Ama sürekli acıkmaktan ciddi oranda sıkıldım.Yiyorum sonra tekrar acıkıyorum ve yediğim zaman da fazla yiyorum.Saliha çok fazla bozulmuş bir şekilde bir anda hepsini alırsan diye söyledim benim için sorun yok.. Bu söze hep birlikte gülmüştük.

Elimdeki tabağı yavaşça alıp,sehpaya bırakırken biraz nefes al.Hem akşama yemek yiyemezsen annem vurur seni.Kolunu omuzuma atıp,beni kendine doğru çekti.Başımı göğsüne yaslayıp, o şekil de muhabbet ederken ağırlık çökmeye başladı, göz kapaklarım kapanıyordu.

Piişşt Ufaklık ,hayatım hadi uyan artık bak bir saattir uyuyorsun.Yüzümü okşayan el ile gözlerimi açtım.Elini tutup,avucunun içerisini öptüm ve beş dakika gözlerimi kapatmak istedim,çok mu uyudum ben. diye sordum.

Evet hayatım bir saat oldu belki daha fazla ama uyan artık gece uyuyamıyacaksın sonra.

Kafamı kaldırıp,ellerimi iki yana açarak gerindim ve gülümsedim,Doruk uyanık mı?

Az önce karnını doyurdu,altını değiştik ve uyudu yengesi.İki saat sonra artık.

Elif'in bu söylediğine gözlerimi devirip, peki dedim.Gözlerim dışarı kaydığında kar yağışının başladığını gördüm.Gözlerim ışılda dı ve çok yağsın diye dua ettim.O kadar iri yağıyordu ki,gökyüzünden süzülerek iniyordu resmen.Hayranlıkla kar yağışını izlerken,Elif gülümseyerek yanıma geldi.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin