Adsız Bölüm 89

15.5K 345 9
                                    

FİDAN

Sabah bedenimi hapsetmiş eller ile uyandım.Sevgili kocam bana sarılmış bir şekilde yatıyordu.Ellerimi ellerinin üstüne koydum ve başparmağım ile ellerini okşadım.Yaptığım hareket onu huylandırmış olaca ki, yattığı yerde kıpırdandı.Ellerini biraz olsun gevşetti.Bunu fırsat bilerek onu uyandırmadan sol tarafıma döndüm.Yüzü yüze baktığımız da yüzünü incelemeye başladım.Biraz daha ona doğru yaklaştım.Altında bir tek boxerı vardı.Benim üstümde ip askılı bir tşört vardı.Altımda da sadece iç çamaşırım.Kendi kendime müzipçe gülümseyip, bacağımı üstüne atarak, göğsüne yatmak için kaydım.Amacım onu uykusun da tahrik edebilmekti.

Bacaklarımı iyice acıp, ona doğru kendimi iyice yasladım.Dudaklarımın hizisanda kalan çıplak vücudunun da dilimi gezdirmeye başladım.Arada dudaklarımın içi kısmı ile minik küçük öpücükler bırakıyordum.Bacaklarımın arasında hissettiğim şişkinlik bana doğru yolda olduğumu hissettirdiğin de , gülümsemem yüzüme yayıldı.Onu uyandırmadan sürtünmeye çalıştığımda kalçamın bir anda sıkılması ile tiz bir çığlık attım.Susturmak için dudaklarıma yapıştı ve öptü.Kendini geri çekerken, alt dudağıma dişlerini geçirip canımı acıtmayıda ihmal etmedi.

Günaydın, hayırdır sabah sabah bu libido artışını neye borçluyuz?

Karnıma dolamış olduğun ellerine.Parmakların aşağı doğru sarkmış, bacaklarımın arasında kalmış.

Hmmmm ...Sende kendini tutamadın.Baştan çıkarma konusun da usta olduğumu biliyorsun.

Kendimi geri çekerek, yüzümü astım.Demek ustasın öyle mi?Yani dün kasadaki görevli kızı da sen baştan çıkarttın öyle mi?

Bak ya..Konuyu nasıl saptırdı.Ben sana bunu mu dedim?

Ustasın ya bu konuda.Yataktan kalkmak için dirseğimden destek alarak doğrulmaya çalıştım ama sırtımın yatak ile buluştuğunu hissettim.

Nereye?

Tuvalete gideceğim, sonrada giyineceğim.

Hiç bir yere gidemezsin.Beni böyle azdır, sonra kalkacağını söyle.Bak hissediyormusun.Küçük Ayhan'ı azdırmışsın, şimdi oda eşini istiyor.

Ama o istemiyor.Bacaklarımı biraz daha aralayarak biraz daha kendini ittirdi ve hafifçe sürtündü.İstemsiz olarak gerildim ve sırtımı biraz daha yatağa yasladI.Parmak uçlarını kasıklrımda gezdirdi ve iç çamaşırımı araladı.Orta parmağının ucunu çamaşırın içinde oynattı.

Bak oda istiyor.Vıcık vıcık olmuş.Bolca sulamış ve ateşlenmiş.Gel ayrı kalmasınlar kavuştaralım biz onları.

Sen istemiyorsun aslında sırf senin ki insin diye öyle mi?

Bir bakalım istiyormuyum, tşörtün üzerinden sol göğsümü ısırdı ve yukarı doğru çekiştirdi.Südyenim üstümde olmadığından yaptığı hareketi hissetmiştim.

Hımmm, bunlar benim ve ben bunları çok seviyorum.Hadi şunu çıkartalım.İşte oldu.

Üstümdeki tşörtü çıkartıp, dizlerinin üstüne oturdu ve gözlerini üzerine dikti.Sanki beni ilk defa çıplak görüyormuş gibi şehvet ile uzun uzun baktı.

Öyle güzelsin ki, sana her baktığım da tekrardan aşık oluyorum.İş de, toplantıda aklıma her geldiğin anda yanın da olmak için çıldırıyorum.Hahaha hhaaa .. Sen kızardın mı?Yoksa bana mı öyle geliyor?

Ya bakma öyle utanıyorum.Ayrıca ben güzel değilim.O senin bakış açın.

Hmmm.. Mütevazi karım benim, gel bakayım sen buraya.Ohhh..Şu dudakların tadına bir bakayım.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin