BÖLÜM 120

9.9K 341 18
                                    

Çok geç yanınlanan bu bölüm için özür dilerim.Keyifli okumalar...







FiDAN

Ayhan'ın isteğini kırmamak için gelinlik bakmaya gittik ama şuan gerçekten çok heyecanlıyım.İnsanın kendi beğenerek aldığı gelinliği giyinmesi çok güzel bir duygu.Sanki ilk defa evleniyorum.

Canım benim, geçen sefer istemeyerek evlendiğin için böyle oldu.Şuanda anın tadını çıkartsan?Bak sevili kaynım herşeye en başından başlamak için önce evlenme teklif etti.Şimdi düğün.Sende herşeyi unutup anı yaşa, dün geçti, yarın bir bilinmezlik, o yüzden bu günü yaşa.Bugünün tadını çıkart.

Elif'in söyledikleri ile kuaför aynasında kendi yansımama baktım.Haklıydı geriye kaç günüm kaldığını bilmeden yaşadığım günlerimde sadece anı yaşamaya çalışacaktım.Herşeyin bilincinde bir gelin olarak bugünün keyfini çıkartmaya karar verdim.

Canım arkadaşım peri kızları gibi oldun, çok güzelsin .

Teşekkür ederim canım benim.Ayrıca evet ben gökyüzünde beni izleyen perinin kızıyım.

Sen fazla mı ukala oldun yoksa bana mı öyle geliyor?

Sanırım biraz ukala oldum.

Hadi geldiler.Bakalım Ayhan görünce.ne yapacak?

Ayhan kuaförün kapısına geldiğinde kızlar önümde durmuş  beni kapatmışlardı.Kuaförün bahşişini ödedikten sonra, dışarı çıkartıldı ve benim son rutuşlarım yapıldı.Kuaför kapısından çıktığım da erkeklerin tümü şok olmuş bir şekilde bana bakmaya başladılar.Bir adım daha atıp Ayhan'ın tepkisi bekledim.

Ayhan beni gördüğün de yanındakilerden ayrılıp, yanıma doğru geldi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ayhan beni gördüğün de yanındakilerden ayrılıp, yanıma doğru geldi.

Çok ama çok güzel olmuşsun.Artık gidelim mi?

Gidebiliriz, eşyaları arabaya yerleştirsinler gidelim.

Ortak muhteşem görünüyosun.Çok güzel olmuşsun.

Sağol Burak çok teşekkür ederim.

Arabalara binip yola çıktık.Mekanın neresi olduğunu bilmesem dahi bugün mutlu olmaya çalışıyordum.Bundan sonra kalan sayılı günlerimin tadını mümkün olduğunca mutlu geçirmeye çalışacaktım.Hayattan keyif alarak, dolu dolu yaşama kararı vermiştim.Elimi arabadaki müzik çalara uzattım ve bir şarkı açtım.Şansımıza ilk şarkı hareketli karadeniz şarkısı çıkmıştı.Sesi biraz daha açtım ve oturduğum yerde omuz sallmaya başladım.Sanki daha önce evlenmemiş gibi bugün çok keyifliydim.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin