Adsız Bölüm 43

22.7K 500 4
                                    


Çalan telefon sesi ile telefonu açtım.Efendim!

Alo Fidan!Kız hayırsız seni ne arıyorsun ne soruyorsun.Müsaitsen sana kahvaltıya geleceğim.

Harika olur Sümbül!Hem evde tek olacağız sen gelene kadar bende kahvaltı hazırlayayım.

Tamam canım!Ben gelirken ekmek alırım.Sen başka bir şey istiyormusun?

Sen gel yeter eee tabii ekmekle.Hadi görüşürüz. Telefonu kapatıp,mutfağa geçtim ilk defa bu evde tektim,Saliha izinli ve misafirim geliyor.Sümbülü sevmiştim.Hem aile ve Ayhan'ın arkadaşları dışında tek arkadaşım o benim.Çalan telefonla tekrar salona gittim.

Efendim!

Alo hayatım, napıyorsun. Sıkıldıysan tek buraya gel.

Ah canım benim, yok sıkılmadım.Hem zaten Sümbül aradı bize gelicek kahvaltıya.Yani ben sana sormadan gel dedim ama..

Hayatım buna çok sevindim.Birlikte bol bol çene yaparsınız artık.Ayrıca neden soracaksın tabiki gelecek.Ben Saliha 'da olmayınca sıkılma dediğim için aradım.Hadi sen kahvaltı hazırla ben kapatayım öpüyorum o bal dudaklarından.

Söylediğine kıkırdayıp , bende öptüm canım görüşürüz. Kahvaltılıklar hazır,krep tamam,sosis oldu,yumurtayı o gelince pişririm diye sayarken kapı işte geldi.Hoş geldin!

Hoş bulduk canım.Ay valla bu sabah nöbet çıkışı canım eve gitmek istemedi aklıma sen geldin.Ben de bir arayayım dedim evdemi?

Ben evdeyim bir yere çıkmam hele ki bu saatte hiç çıkmam.Nereye gideceğim benim gittiğim yerler belli.Kaynanamın arkadaşları.Ayhanların grup zaten çalışıyor.Neyse boş ver hadi sofraya geçelim orada devam edelim.

Kurt gibi açım bakalım neler yaptın.Oooo Fidan bunlar ney böyle.Bir kuş sütü eksik.Donatmışsın. Kocan çok şanslı be kızım.Bu ne böyle adam aldığı her nefeste senin adını sayıklamasın da ne yapsın.

O bilmiyor ki kahvaltıyı bizde genel de Saliha hazırlıyor. Aslında bir çok şeyi o yapıyor.Bu gün ilk defa misafir ağırlıyorum,herşeyi ben yaptım diyerek gülümsedim.Çayları koyduk,sohbet ederek kahvaltıyı yaptık.

Fidan!Sana bir şey soracağım Ayhan ile nasıl tanıştınız.Sana nasıl evlenme teklif etti.

Söylediklerine gerilmiştim.Ama anlatmak istedim sonuçta bir çok şeyi biliyordu ama geçmişimi çok fazla bilmiyordu.Bana evlenme teklif etmedi ki.

Nasıl yani hayatta inanmam o adam o kibar düşünceli adam bunu es geçsin.

Boş ver sonra bir ara anlatırım.Sen asıl Murat doktor ile olanları anlat bana.Söylediklerim ile yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirdi ve o siyah iri gözlerindeki mutluluk ile olumlu anlamda kafasını salladı.

Aslında ona karşı ilgin her zaman vardı.Onu ilk gördüğüm andan itibaren ama o bana hiç bakmaz gibi geliyordu.İlk başlarda beni uyuz eden bir tipti.Sonraları anlaşmaya başladık.Ortak yönlerimiz olduğunu fark ettik.Sen gelmeden bir iki hafta önce bir hasta götürmüştüm onun odasına.Orada ona yardım etmem için rica etti.Bir ara aynı anda hastaya yardım ederken göz göze geldik.İşte o zaman içimde bir şeyler koptu.İkimizde bu durumdan etkilenmiştik.Boğazını temizleyip,derince yutkunduktan sonra bana yaklaştı,elimi sıktı ve teşekkür etti.O anda içimden dudaklarına yapışmak geldi ama kendimi zor tutdum.

Söylediklerine ikimizde güldük.Eeee sonra diye devam etmesini isterken ,bir sigara yaktım.Sümbül'ün gözlerinin içi parlayarak devam etti.

Sonra bir kaç gün görmedim.Senin geldiğin gece o da nöbetçi idi.Arayıp haber ver denildiğinde ben gidip söylemek istemiştim.Benim için konuşma fırsatı idi.Odasına gittim,kapıyı çaldım.Konuşmayı birebir anlatıyorum... 

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin