Adsız Bölüm 102

8.8K 326 66
                                    

AYHAN

Yoğun bir baş ağrısı ile gözlerimi açmaya çalıştım.Kolumu yan tarafa atıp, elim ile yatakta Fidan'ı aradım yoktu.Zorluk ile gözlerimi açtığımda etrafa şaşkınca bakındım.

Bu-burası benim evim değil.Ben neredeyim?Offff başım çatlayacak derecede ağrıyor.

Kendi kendime konuşarak yataktan kaltım ve soğuk duşun altına girdim.Soğuk su bedenime işledikçe başımın ağrısı hafiflemeye başlamıştı.Neden burada olduğumu hatırlamaya çalışsam da bir türlü hatırlayamadım.Duştan çıktım, üzerimi giyinmeden Fidan 'ı aramak için telefonumu aramaya başladım.Ceketimin iç cebine elimi attığım da elime bir zarf geldi.

Zarfı açtıp içine baktım.Sinir ile fırlatıp attım.Bazı şeyleri hatırlamaya başlamıştım.Yatak başlığına kafamı dayayıp,  parmaklarım ile şakaklarıma masaj yaparken düşünmeye başladım.

Aysel'in evde söylediklerinden sonra kendimi dışarı attım.Biraz yürüsem iyi gelecekti.Yolda yürürken telefonuma bir mesaj geldi.

''Sana söylenenlerin yalan olduğunu düşünüyorsan, otele git.Orada fotoğraflarını göreceksin.''

Otel'den içeriye girdiğim de resepsiyon ile konuştum ve fotoğrafçının odasına gittim.Fotoğrafçıya eşimin resimleri kaybettiğini ona süpriz yapmak istediğimi söyledim.Fotoğrafçı bana resimleri gösterdiğinde mecburen resimleri alıp otelden ayrıldım.Bir taksiye atlayıp, şehrin çıkışındaki bir meyhaneye gittim.Henüz yeni açmaya başlayan meyhaneye oturdum ve bir büyük  rakı söyledim.Rakıya su katmadan sek olarak içmeye başladım.

Meyhane kalabalıklaşmaya başladığın da dışarıda içip gelen iki kişi yanıma oturdu.Birlikte dertleşmeye başladık.Bana derdimi sorduklarında, cevapladım.

Bugün karımın beni aldattığından şüphelendim.

Çocuğa dna testi yaptır abi, eğer senden çıkarsa ne ala.Çıkmaz ise yapış yakasına hesap sor.Çak tokatı.

 Bir kadına tokat atılmaz, ne olursa olsun vurmaya hakkım yok.Ayrıca,,,bizim çocuğumuz yok ki, haaa bak bir de o var.Ailesi beni suçluyor.Ulan ben ya ben evlenene kadar kaç kişi ile yatmış insanım.Hatta eşim yıllar önce düşük yaptı.

O zaman yengenin yanına git, ona da ispatla.En zorba halin ile birlikte ol.

Olmaz, özel durumlar.

Siktir et abi ya ne özel durumu.Ben hiç takmam öyle şeyleri.Bakıyorum itiraz ediyor, çak ağzına bir tane, çık üstüne.Çok bir şeye gerek yok aç fermuarı bitir işi.Yenge benim avrada bir sorsun bak nasıl oluyor?

Söyledikleri mantıklı gelmeye başlamıştı.Cebimdeki resime tekrar baktım.Fidan kankam dediği kişinin omuzunda üstünde bikini ile havuzdaydı.Gayette mutlu görünüyordu.Yaptın mı Fidan, gerçekten bunu yaptın mı?

Yok benim Ufaklığım bunu yapmaz, yapamaz.Benim Ufaklığım Üniverste de  kendinden hoşlanan biri olduğu için bir yıl okulu dondurdu.Bana söylemedi fakat yıllar sonra bir okul arkadaşından ben bunu öğrendim.Böyle düşüncede olan bir kadın bunu kesinlik ile yapmaz.

Ben bunları düşürken ikinci bir mesaj geldi.

''Fotoğrafı görmüşsündür.Evli bir kadının ıslak bikini ile bir erkeğin omuzunda amının o erkeğe değerek ne işi olabilir.Bu durum ikisinede zevk vermez mi?O zevkle nasıl birlikte olunur sen düşün?''

Ben mesajı okurken, abimin arkadaşı İlker oturduğu masadan kalkıp yanıma geldi ve beni eve götürmek istedi.Kabul etmedim orada kaldım.Bir kadeh daha içerken Fidan'ın bir başkası ile sevişebileceği düşüncesi  beni çıldırtmıştı.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin