Adsız Bölüm 69

12.4K 406 27
                                    


Bir kaç gün sonra yayınlamayı düşünüyordum ama dayanamadım.Bekleyen okurlarımı daha fazla bekletmek istemedim.Yalnız sizlere biraz kırgınım en azından bir saniyenizi alacak bir şey istiyorum sizden.Oy vermenizi.Sınır koymak sizleri zorlamak istemiyorum ama böyle giderse yakında oy sınırı koyacağım..

Keyifli okumalar..... Siz değerleri okurlarıma sevgiler :)

Bu arada bölümde sorun olmuş ,açılmamış..Tekrardan yayınladım bilgilendirme yapan,yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Yaşanan sorun için de sizlerden özür dilerim.

*******************************************************

Ayhan'ın beni uyandırmasına biraz bozuldum.Bana ne olduğunu sorduğunda bir şey yok diyerek geçiştirdim.Oysaki aylardır gördüğüm rüyayı yine yeniden gördüm.Telefonum çalınca sehpanın üzerinden alıp baktım ve Önder'in aradığını gördüm.Hızla odaya çıktım ve bir sigara yaktım.

'Alo canım ,nasılsın?

İyiyim canım sen nasılın?

Seni merak ettim iyimisin diye.Sesin titriyor sanki.

Uyumuşum rüya gördüm.Önder ben bir süredir aynı rüya yı görüyorum.Bir yerdeyim,üstüm de beyaz bir elbise var.Bir anda yere yığılıyorum.Kardeşimin kucağında bir bebek,annem ve babam onun yanında,Ayhan arkamdan ağlıyor ama ben annemle babamın peşinden gidiyorum.Bu zaman kadar hiç onlara yetşimedim hep bir yerden sonra yoktular.Sadece bugün beni bekleyip elimden tam tutmuşlardı Ayhan uyandırdı.Üç aydır neredeyse her gece aynı rüya bir bugün sesimi duyurdum ama sevgili kocacığım beni uyandırdı.

Yapma kuzum belki bir dua ,bir yemek bekliyorlardır.O yüzden giriyordur sürekli rüyalarına,ben biliyorum sen altında bir şey arıyorsun ama yok.Sakın kurma.

Sen ne yaptın açıldın mı şu ela gözlüne,kabul etti mi?

Evet kabul etti,çıkmaya başladık.Hatta dün senden konuştuk sana selamı var.Seni bilgilendirmek için aradım.

Canım benim çok sağol.Hadi öptüm seni konuşuruz yine.'

Telefonu kapattıktan sonra bir süre iki elimle telefona sarıldım ve dudaklarıma dayayıp düşündüm.

Ben biliyorum Önder az zamanım var.Çok az kaldı onlara kavuştum.Şimdi gerçekten kavuşmama az zaman kaldı.Ölmeden senin de aşık olduğunu gördüm bu ana yeter.

Düşüncelerimden sıyrılıp aşağı indim.Hep birlikte bir şeyler yapalım dediler ve alış veriş merkezine gitmeye karar verdiler.Biraz dolaştıktan sonra yorulmuştumCafenin birinde oturduk ve soğuk birşeyler içip eve geldik.Odaya çıkar çıkmaz kendimi yatağa attım ve uyuya kaldım.

******************************

Günlerdir sürekli uyukluyordum ve ayağa kalkınca başım dönüyor,gözüm kararıyordu.Bugünde yine uyuya kalmıştım.Uyandığımda aşağı indim.Sevinç teyze,ANNEM,Elif,annesi,Zeynep ve Aydan salonda idiler.Elif'in anneside gelmişti.Herkes annesinin dizine başını koymuş,koltuklara uzanmış bir şekilde muhabbet ediyorlardı.Evet bu sahneyi daha öncede görmüştüm ama bu kadar içimi yakmamıştı.Bu sefer içim acımıştı.Uzaktan fark ettirmeden izlediğimde Elif'in annesi kızının saçlarına hayranlıkla bakıyor bir yandan da eli ile okşuyordu.Hızla mutfağa yöneldim ve Saliha'ya kolay gelsin deyip,bir sandalye çektim.Döktüğü meyve suyundan sonra, hiç tek kalıp muhabbet etmezdik.Sadece zorunlu olursak birbirimiz ile konuşurduk.Saliha yüzüme baktı ve sordu.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin