Adsız Bölüm 72

12.1K 410 9
                                    

AYNI ANDA İKİ BÖLÜM İSTEYEN ARKADAŞLAR BUYRUN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜZ.KEYİFLİ OKUMALAR.bOL VETO VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM....




ELİF

Doktorun söyledikleri ile hepimiz hıçkırıklara boğulduk.Ayhan'ın bir anda tansiyonu düşmüş,o iri vücudu yere yığılmıştı.Sedye ile onu odaya aldılar.Sevgi anne ve Erhan babanın da tansiyonları bu duruma dayanamadığı için onlarda ilaç verilerek bir kaç saat dinlenmeleri için yatırdılar.Yoğun bakım ünitesi ve odalar arasında mekik dokumaya başlamıştık.Hemşirenin biri yanımıza gelerek,Fidan'ın yoğun bakıma alındığını dilediğimiz zaman camdan görebileceğimizi söyledi.

Volkan,ben ve Aydan canım önüne geçtiğimizde gözyaşlarımızı tutamadık.Göğüs altından itibaren tüm vücudu sarılı,üstüne gelişi güzel atılmış bir örtü,burnunda ve ağzında hortumlar,göğsünde kablolar , yüzü kireç gibi bembeyaz,gözlerinin altı ve dudakları morarmış bir şekilde yatmaktaydı.Aydan elinin olduğu hizaya elini getirerek,cama dokundu.

Fidan,özür dilerim,affet beni.Sana kızdığım için,kırdığım için affet.Uyan ne olur,bizi , özellikle abimi sensiz bırakma.Bak hepimiz buradayız,abim sadece biraz kötü olduğu için odaya götürdüler.Seni asla bırakıp gitmez,sende onu bırakıp gitme.

Aydan kendini daha fazla tutamayarak ağlamaya başladı.Volkan elini Aydan'ın omuzuna atarak,onu biraz sakinleştirip annemlere bakmak için gönderdi.

Sence uyanacak mı?Doktorun söylediklerinden sonra ben uyanmamsından korkuyorum.Yani dün akşam çok fazla kırgındı.

Bilmiyorum Volkan.İnan bilmiyorum.Bende yapılan açıklamadan sonra kendime aynı soruyu soruyorum ama cevap yok.Gözümdeki yaşı parmaklarım ile silerek,konuşmya devam ettim.Biliyorsun,son zamanlar da çok fazla durgundu.İçine kapanmıştı.Hiç bir şey yaptıramıyordum.En sevdiği şeyleri bile gözü görmüyordu.İçinde yaşama sevincine..

Sus Elif ne olur sus!Gerisini getirme.Bu cümlenin devamın dan korkuyorum.O tekrar uyanmalı.Ayhan'ı hayatta toplayamayız,yıkılır mahvolur.Ben demiştim sana değil mi?Fidan hamile olabilir diye söylemiştim.Bak amca olacakmıştım.

Evet söylemiştin ama test ,yani ben bakmasam sakladı diyeceğim ama lavabodan alıp ben baktım testlere.O istemiyordu oyüzden çok üzülmez.Biliyorsun ki bundan sonrası daha zor,yani  rahimdeki tahribat oraya yapılan müdahale ile hamile kalma şansı yarıya  düştü.Offf Fidan ,aç gözlerini bir an önce.

Ben gidip Ayhan'a haber vereyim ,Elif annemi aradın mı?Doruk neler yapıyormuş.İstersen sen git.Doruğa bak.Burada yapılacak bir şey yok.

Önce bir arayayım,duruma göre bakarız.Belki üstümü değişmeye giderim.Sen Ayhan'a söylede gelsin bir görsün.

Alo anne.Napıyorsun?Doruk nasıl,huysuzluk yapıyor mu?

İyiyim kızım.Haberler sizde.Doruk olanları hissetti bence çok huzursuz.Acaba evimi yadırgadı diyorum.Sizde mi baksam,hani kendi evi,kendi düzeni belki  biraz daha sakinleşir.

Olur anne!Çok daha iyi olur.Herşeyi evde,elinin altında olur en zaından.Bende üstümü değişmeye geleceğim,sizi de alırım geçerken.Biraz oğlumu sever,öyle gelirim.Hadi kapatıyorum,gelince konuşuruz detaylı.Telefonu kapatım.Tekrar cama dönüp Fİdan'a baktım.Hiç tepkisiz yatıyordu.

Ayhan koşarak yanıma,camın oraya geldi.Gözlerindeki yaşı silip,buruk bir şekilde gülümsedi.Ayhan'ın içindeki acı,gözlerinden net bir şekilde okunuyordu.Bize doğru dönüp,biraz yalnız kalbilirmiyim?

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin