Bölüm 113

10K 362 27
                                    


    HALA OLUYORUM, DUYDUĞUM GÜZEL HABER ÜZERİNE YENİ BÖLÜM SİZLERLE....





FİDAN

Ayhan oda daki eşyalarımı toplarken, bende Burak ve Bora ile birlikte çardakta otuyordum.

Barışmanıza sevindim ortak ama biz artık senin de şirket ile ilgilenmeni istiyoruz.Bundan sonra sık sık görüşeceğiz.Her zaman yanındayız.

Sağol Burak çok teşekkür ederim.Kısa bir açıklama getirmek istiyorum.Ben Ayhan ile barışmadım, eşyalarımı toplamak için gidiyorum.Artık kaçmayacağım için de kendime daha rahat bir düzen kurmuş olacağım.Şirket ile ilgilenmek konusuna gelirsek , sizin gibi her gün başında olamayabilirim ama geçmişteki gibi de ilgisiz kalmayacağım.

Bora yanımız da oturmuş sessiz bir şekilde muhabbeti dinlerken bir anda konuşmaya başladı.

Bana kızgın olduğunu, konuşmadığını farkındayım.Yapamadım Fidan, sen burada her gün ağlarken, şu hamakta her daldığın da Ayhan'ın adını sayıklarken yapamadım.En azından konuşmanız gerektiğini düşüdüm ki en doğrusunu yaptığıma inanıyorum.Artık kaçak yaşamak zorunda değilsin.

Sana kızgınım çünkü hastahaneye gittiğimizi ona anlatmışsın.Bebeğe şans ver diye tutturduğuna göre anlatmışsın.

Doğru olanı yaptım.Tek başına yapmadığına göre, babası olarak o da fikrini söylemeli.Fidan, seni kırmak istemezdim ama diğer türlüsünü vicdanım kabul etmedi.Tamam bana kırgın ve kızgın ol ama lütfen tedavini ol.Elindeki şansı kullan.İntahar etmeni istemiyorum.

Ben intihar etmiyorum Bora, Allah'tan gelene razı oluyorum.Kabul ediyorum.

Tamam isyan etmiyorsun bunu farkındayım ama ihtimali kullanmamak da bilerek intahar etmektir.Ocağın gaz kaçırdığını bilerek   gazı kapatmadan, cam kapı açmadan içeride kalırsan ne yaprsın?Kendini intahara bırakmış olursun değil mi?Senin yaptığın da şuan da tıpkı bu örnek te olduğu gibi.Burak'ın da söylediği gibi biz her zaman yanındayız.Bundan sonra da çok daha sık görüşeceğiz.Sen istesen de, istemesen de daha sık görüşeceğiz.

Ben buraya geldiğim den bu yana babamım kokusunu daha çok yanımda hissettim.Bu yüzden nefes aldığım süre içerisin de bu şirket ile ilgileneceğim.Bakın bunu yalnış anlamanızı istemem.Bunca yıldır kurduğunuz düzeni bozmak , gelip çöreklenmek gibi bir niyetim yok.Sadece bilgi alacağım.Kafamı dağatacağım.

Babanın emeklerini korumak için tedaviyi kabul et.

Hadi biraz bahçede gezdirin beni, ikinizin de koluna girebilirmiyim.

Konu dağatmakta üstüne yok.Hadi gel bakalım.

Üçümüz birlikte bahçede dolanmaya başladık.Yorulduğumu hissettiğim de oturmak istediğimi söyledim.Meyva ağaçlarının dibine oturduk.

Şu dalı aşağı çekebilirmisiniz?

Canın istedi değil mi?O dal aşağı gelmez , dur ben toplayayım.

Bütün meyvalardan toplayan Burak yanıma getirip hepsini kucağıma bıraktı.Büyük bir keyif ile meyvaları yerken keyifli bir şekilde muhabbet ettik.Onlar okul yıllarından bahsederken benim gülmekten karnım ağrıdı.

Gülmek sana çok yakışıyor, hep gül olur mu?

Bora'nın söylediği şey ile bir anda susup yüzüne baktım.Gözlerimi açıp kapatarak cevap verdim.Bana beni affet der gibi baktığında dayanamayıp, kollarımı iki yana açtım ve ellerim ile gel işareti yaptım.Oturduğu yerde yanıma doğru kaydı ve oda bana sarıldı.Burak kıskandığını söyleyip ikimize birden sarıldı.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin