Adsız Bölüm 59

14.1K 380 0
                                    

Gözlerimi açtığımda,yatakta tek olduğumu fark ettim.Başımı kaldırıp Ayhan'a bakındığımda bir elinde telefon,diğer elinde sigara ile balkonda olduğunu gördüm.Benim uyandığımı görünce hemen telefonu kapttı.İçeri gelerek sigarayı küllüğe bıraktı.Eğilip dudaklarıma bir öpücük kondurdu.

Gülümseyerek günaydın dedim.Aynı şekilde karşılık verdi.

Kahvaltıyı burada mı yapalım yoksa aşağı mı inelim.Nedersin hayatım?

Bilmiyorum sen bilirsin.Benim için fark etmez.Ama hazır ayaktasın bana şuradan bir tane çilek verirmisin?Aaaa Ayhan !Çikolataya batırmayı unutma.

Sabah sabah çilek mi yiyeceksin?Kalktı çilek kasesini ve çikolatayı yanıma getirdi.

Yatak başlığına sırtımı dayadım ve hemen tabaktan bir tane alıp,sosa batırdım.Yerken sosu göğüsüme damlatmıştım.Hiç umursamadan yemeğe devam ettim.Sende yermisin canım.Yarısını ona uzatım ve parmaklarım ile ağzına attım.Parmaklarımdaki çikolatayı tek tek yaladı.Bir tane daha soslayıp bana yedirdi.Göğüs dekoltem çikolata sosu ile dolmuştu.Beni kendine doğru yatırdı.

Seni temizleyelim.Her yerin çikolata.Bunu temizlemeleyim senin tadınla muhteşem olacak.

Boynum ile göğüsüm arasını dilinin ucu ile yalarken,ben kendimden geçmeye başlamıştım.Bir ara başını kaldırıp gözlerime baktığında,kolumdan destek alarak doğruldum ve dudaklarına yapıştım.Yavaşça dizlerimin üsütne oturup,oradan kucağına oturdum.Bir süre öpüştük.

Bu böyle olmaz.Sen gel bakayım şöyle bir yat.

Beni yatağa yatırdı ve boynumu emmeye devam etti.Elini bacaklarımın arasına sokup,vajinamı biraz okşadı.

Sulanmayı geçmiş,vıcık vıcık gir içime diye bağırıyor.Burası beni çağırıyor,çok ateşli.

Bu söylediğine kahkaha atıp,o zaman söndür diye dudağımın kenarını dişledim.Onun içime girmesini beklemeye başladım.Tam girmeye başladığı sırada, telefonu yine çalmaya başladı.İçime girdi ve telefona uzandı.Surat ifadesi bir donuklaştı.Bana baktı ve teli meşgule verip bıraktı.

Şirketten, biz işimize bakalım.Kimse anı bozamaz.

Israr ile meşgule attığı telefon , inatla çalmaya devam ediyordu.Bak şu telefona yoksa ben açıcam.

Peki diyerek telefonu açtı.Boğuk sesini düzeltmeeye çalıştı.Ardından efendim  diye yanıtladı.

Kim dercesine yüzüne baktım.Anlamış olacakki şirketten sekreter die cevapladı.Aynı anda çalan oda telefonunu açtım.Efendim.

Fidan Volkan ben,şirket sekreteri cep telefonumda,Ayhan'a bir verirmisin?Bir şey sormam gerekiyor.

Sizde kaç sekreter var abi?

Fidan dalga geçme bir tabiki kaç tane olacak?Hadi Ayhan'a ver!

Tamam abi!Al hayatım abim,şirket sekreteri ile cep telefonunda imiş,sana bir şey sormaları gerekiyormuş.

Şaşkın bir şekilde suratıma baktı ve telefonu ona verdim.Üsütmden kalması,içmden çıkması için ellerim ile ittirdim.Kendini bana biraz daha fazla bastırdığında iztemsiz olarak inledim.Telefonu kapattı ve gözlerime baktı.

İçimde beni delirtmek için yavaş yavaş hareket ediyor,bir yandan da konuşuyordu.Diğer sekreter aramış beni.Aynı anda ikisnin birden soru sorması garip,bir rahat vermiyorlar şurada rahat rahat seks yapalım.

Bir anda tüm isteğim gitmiş,tüm şevkim kırılmıştı.Gözümün içine bakarak yalan söylüyordu.Ben bu düşüncelere dalmışken, o içimde bir den seri halde hareket etmeye, hızlı git gellere başladı.Aynı zamanda göğüs uçlarımı dişliyordu.Çığlıklarıma engel olamadan bağardım.Boynumu ısırmaya başladı.Bir süre sonra tekrar sağ göğüs ucumu dişleri ile ısırıp,aynı zamanda dili ile oynarken penisinin tenime vurma sesi tüm odayı doluruyordu.Biraz daha hızladığında ikimizde inleyerek boşaldık.Tekrar odanın telefonu çaldığında nefes nefese bir şekilde açtı.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin