Dansles

1.2K 68 8
                                    

Ik twijfel even maar ga dan voor hem staan 'Volg mij' zegt hij en pakt mijn handen 'We gaan wat leuks dansen' een golf van warmte verspreidt zich vanaf mijn handen naar de rest van mijn lichaam. Hij beweegt mijn armen waardoor mijn handen en armen meegaan en stapt van voor naar achter, ik doe hem na een tijdje na en hij lacht 'Kijk, je danst al!'.

Ik lach ook en kijk op van mijn voeten 'En nu... een sprong opzij en weer terug!' Hij springt en ik volg snel en we gaan weer terug. 'Andere kant op!' Zegt hij en we springen heen en weer 'En nu wisselen van plek' we draaien om elkaar heen en pakken onze handen weer. Dit is leuk!

'Rondje draaien!' Roept Jimin en laat dan een hand los en doet hem omhoog waardoor ik op mijn plek een rondje kan draaien en als ik stilsta lachen we weer 'Dit is leuk' zeg ik en kijk van onze voeten naar Jimin 'Ja he, en dit is nog maar een begin!'

Jimin laat opeens een hand los 'En van elkaar af!' en strekt zijn arm waardoor ik een beetje naar achter word geslingerd en hij trekt me dan weer terug maar op zo'n manier dat ik bijna automatisch een draai maak om de voorkomen dat ik omval. Ik draai in zijn armen en hij houd me 2 seconden voordat hij zijn arm weer strekt en de andere hand loslaat.

Ik kijk hem verbaast aan en hij lacht 'Was dat leuk?' Ik knik alleen en strijk mijn schooljurkje glad voor als hij raar zat 'Mooi, zullen we anders samen dansen? Dan ga ik jou de dingen leren die ik ken' ik frons 'En dan?' Hij haalt zijn schouders op 'Het is leuk om te doen' ik lach om zijn schattige gezicht en knik 'Ik wil het wel proberen'. Jimin kijkt me blij verrast aan 'Echt? Oooh dat is leuk!' Hij lacht waardoor zijn ogen veranderen in 2 kleine zwarte streepjes en ik lach daarom weer.

In de slaapkamer sta ik op het kleine balkonnetje en geniet van de bries die door mn haren waait, het is nog heerlijk buiten ook al is het 10 uur 's avonds. Ik kijk rond en zie alleen een paar bomen en naast onze dorm staat de derde dorm waar nog een paar lichten branden.

'Hey, wat doe je?' Vraagt Jimin en ik kijk om, hij staat in de kleine deuropening in zijn shirt en joggingbroek 'Oh, gewoon. Nadenken' zeg ik rustig en haal mijn schouders op 'Over wat?' Hij komt naast me staan en leunt naar achter zodat hij me vanaf de zijkant aankijkt, omdat het zo klein is zit er niet heel veel afstand tussen ons twee. Het is raar maar het voelt wel vertrouwt.

'Van alles. School, familie...' 'Mij?' Ik kijk hem aan en voel dat ik bloos 'Ja, ook' 'Dat gaf je snel toe' lacht hij 'De meeste meiden gaan dan proberen te spelen dat ze niet geïnteresseerd in je zijn maar jij geeft het toe' Ik zucht 'Ik moest aan je denken door vanmiddag. Ik wil niet dat jij door mij word gepest door die jongens, ik voel me daar een beetje schuldig voor'. Ik slik en kijk snel weg 'Niet doen, je hoeft je niet schuldig te voelen. Ik kies er zelf voor om vrienden met jou te blijven, of zijn we dat niet?'

Ik kijk even terug en knik 'Ik denk het wel' 'Tuurlijk' lacht hij en voel opeens een arm over mijn schouders 'Ik heb je leren kennen. Je bent een best leuk meisje, voor als je je dat nog niet hebt gerealiseerd' ik kijk om naar hem en hij lacht 'Oke?' Ik knik en hij laat me los 'Kom je zo weer naar binnen? Straks vat je kou'.

Ik stap mijn bed in nadat ik de deur dicht heb gedaan en zucht diep 'Eva' zegt Jimin en ik kijk zijn kant op 'Slaap lekker' ik knik en hij lacht 'Gekkie'. De jongen in het bed 1 meter van me vandaan gaat liggen en knipt zijn lampje uit en ik ga dan ook maar liggen.

Vandaag zijn er aparte dingen gebeurt... dat is zeker

Hallo dames (en heren?) Ik ga hier even voor mezelf reclame maken (sorry) want bij mijn andere BTS fanfic over Taehyung (genaamt: I can not see you) heb ik een tekening geplaatst die ik zelf heb gemaakt (deel 33). Ik wil van jullie mede-ARMY's weten wat jullie ervan vinden dusss ik zie (misschien) jullie reacties daar wel (of hier mag ook)

Bye bye! ^.^

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now