Samen

843 64 6
                                    

"Samen met mij?" herhaal ik en hij knikt "We hebben alleen elkaar nog en we kunnen weg, we kunnen ons verleden achter ons laten Eva" Jimin kijkt me doordringend aan en ik slik.

Hij heeft gelijk, in alles. We hebben alleen elkaar nog, maar hoe willen we vluchten? "Wanneer en hoe gaan we vluchten?" vraag ik en Jimin haalt zijn schouders op "Zo snel mogelijk?" ik slik "Morgenochtend?" hij lacht even "Is goed, dan gaan we samen".

We kijken hoe de lucht veranderd in een mooie sterrenhemel en ik denk de hele tijd aan Jimin die naast me zit. Waarom hij nou zo dichtbij me is en laat, waarom zou hij dit doen? Zal ik het vragen? 

Ik begin na te denken hoe ik het gesprek kan beginnen 'Jimin, waarom ben je nog steeds zo close met me? We zijn niet meer op school' Nee veel te direct... 'Jimin ik heb een vraagje, waarom-' 

"Eva" hoor ik opeens naast me en ik kijk om naar de jongen naast me "Jimin ik heb een vraag" flap ik er direct uit en sla mijn hand over mijn mond. Oh mijn God EVA! Waarom heb je nooit eerder vrienden gehad tuthola, je kan dit helemaal niet...

"Oh?" zegt Jimin en draait zich naar me toe. Jeez ik moet het nu echt gaan vragen... "Ehm... Ik denk" ik zucht "Waarom kan ik nooit goed uit mijn woorden komen" "Het is niet erg, wees eerlijk. Ik was ook eerlijk over dat vluchten, toch?" Hij kijkt me aan en ik knik vaag "O-oke"

Ik zucht weer diep en kijk naar de sterren "Waarom doe je nog zo tegen me?" "Hoe bedoel je?" "Alsof we verkering hebben, we zijn niet meer op school. Het was toch nep?" Ik kijk om en zie Jimin sip naar zijn voeten kijken "J-ja" hij blijft dan stil maar ik zie aan hem dat hij verder wil praten.

"Het is allemaal zo gek" zeg ik en Jimin kijkt op "Eva, er is iets wat ik je moet vertellen". Er komt opeens een golf van spanning over me heen. Wat moet hij me vertellen? Hij zei het zo zielig dus is het iets heel ergs?

"Die verkering die we hebben... in het begin was ik bang dat je me zou verraden door te veel afstand te nemen. Maar je bleef bij me, hield mijn hand vast, gaf me een knuffel" Jimin lacht heel even.

"Het was zo fijn om dichtbij je te zijn. Maar ik ben al de hele week bang voor, dat je het niet leuk vind" we kijken elkaar aan.

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now