Gaatjes

832 45 13
                                    

Jimin en ik lopen in de avond naar beneden. Elk moment begint de grote markt. Dat Jimin daarnaartoe wilt begrijp ik niet, geld hebben we niet. 

"Hey, gaan jullie naar de markt?" vraagt de jongen die nog steeds achter de balie staat. "J-ja.. we willen even gaan kijken" zegt Jimin en de jongen lacht "Veel plezier, ik kom ook dus misschien kunnen we ergens wat drinken" 

Hand in hand lopen we door de straten van het centrum heen. Er zijn allemaal lampionnen opgehangen, mensen zijn vrolijk gaan praten en er draait bij sommige tentjes muziek. 

Het is eigenlijk een automatisch iets geworden dat Jimin en ik hand in hand lopen. Ik vraag me alleen af waarom, het is niet dat hij mij leuk vind dus waarom hij mijn hand opzoekt weet ik niet. Misschien om me op mijn gemak te laten voelen?

De markt is officieel open en de staten vullen zich met mensen. Jimin laat me dingen zien en ik zie opeens iemand die gaatjes prikt in een meisje haar oren. "Wil jij ook?" vraagt de vrouw en ik wijs naar mezelf "Ik?"

De vrouw lacht en knikt, Jimin ziet het nu ook en duwt me iets naar voren "Ga maar". Ik loop verlegen naar de vrouw "Heb je al gaatjes?" ik schud mijn hoofd "Wil je ze? Het is gratis, hoeveel gaatjes je ook wil. Je hoeft alleen een paar oorbellen te kiezen" 

Ik kijk weer om naar Jimin die ook nieuwsgierig is geworden "Ik wil best een extra gaatje in mijn oor" zegt hij met een lach "Heb je al?" vraagt de vrouw verbaast en hij knikt. 

"Ga dan maar zitten, waar wil je ze?" Jimin gaat op de stoel zitten "In mijn oorschelp" zegt hij en de vrouw kijkt ernaar "Prima, en welke oorbel wil je?" "Die mag Eva uitkiezen, dan kies ik er ook een voor haar uit" 

Ik kijk even naar Jimin en lach ook, hij is zo spontaan. De tafel ligt vol ringetjes en knopjes "Mag je ook een ringetje kiezen?" vraag ik en de vrouw knikt "Dat zal iets lastiger gaan, maar het mag" 

Ik kijk in het rekje en kies een klein ringetje uit. Hij heeft een mooi patroontje en het is best stoer. 

"Deze alstublieft" zeg ik en geef de vrouw het ringetje "Oh die is cool!" zegt ze blij en maakt het apparaatje klaar "Zeg maar wanneer je wilt vriend!" zegt ze tegen Jimin die zijn hand naar me uitsteekt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Deze alstublieft" zeg ik en geef de vrouw het ringetje "Oh die is cool!" zegt ze blij en maakt het apparaatje klaar "Zeg maar wanneer je wilt vriend!" zegt ze tegen Jimin die zijn hand naar me uitsteekt.

Ik kom naast hem staan en pak Jimin's hand, ik wil graag weten wat de vrouw doet voordat ik in de stoel ga zitten. "Kom maar op" zegt Jimin en de vrouw zet het apparaatje bij zijn oor, telt af en ik zie Jimin's gezicht even vertrekken. 

Ik kijk hem bezorgt aan en dan naar zijn oor waar nu een klein ringetje in zit. Hij heeft in zijn andere 2 gaatjes zilveren rondjes zitten. Het staat hem echt heel mooi.

"En?" vraagt Jimin aan me en ik lach "Supercool!" "Nou dame, nu jij!" zegt de vrouw vrolijk en Jimin stapt uit de stoel om in het kleine spiegeltje te kijken. 

"Oke, wil je knopjes of ringetjes?" vraagt Jimin en ik haal mijn schouders op "Wat jij wil" zeg ik en hij kijkt in de rekjes. "Ik denk dat deze jou heel mooi gaan staan" zegt Jimin na even wachten.

Hij loopt naar mijn stoel en laat een oorbel zien. Het is een knopje in de vorm van een sterretje, je kan er aan de binnenkant doorheen kijken. "Dat is inderdaad een hele goede keuze!" de vrouw pakt de oorbellen en maakt haar apparaatje klaar. 

Jimin komt dan naast me staan en pakt mijn hand "Als het pijn doen mag je knijpen oke?" zegt hij en ik knik even, ik vind het heel spannend. "Zeg maar wanneer ik kan" zegt de vrouw die mijn haar al weghaalt bij 1 oor. 

"Doe maar" zeg ik en hou Jimin's hand stevig vast. Er gaat even een elektrisch schokje door mijn oor, maar het is heel kort. "Een klaar! Nog eentje te gaan" zegt de vrouw vrolijk en ik lach opgelucht. De pijn is kort en valt best mee. 

Ze doet ook het 2de oor en dan mag ik mezelf bekijken in het spiegeltje. "En? Wat vind je ervan?" vraagt Jimin die achter me staat en ik draai me om om hem een knuffel te geven "Supermooi, dankjewel Jimin" 

Ik voel dat hij even schrikt maar slaat dan ook even zijn armen om me heen. "Fijne dag nog he" zegt de vrouw als we weer rechtstaan en we lopen weg nadat we bedankt hebben. 


 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now