Autoritje

745 52 19
                                    

Hand in hand wachten Jimin en ik op de auto. Het busje stopt gelukkig en het raampje gaat omlaag. Jimin stapt wat naar voren maar laat mijn hand niet los.

De zenuwen gieren door mijn lichaam heen. Jimin die mijn hand vasthoudt en we gaan misschien meeliften met iemand die we niet kennen.

De man kijkt uit het raampje naar ons twee, een peuk hangt uit zijn mond "Waar willen jullie heen?". "Maakt niet uit meneer, waar u naartoe gaat" zegt Jimin en de man knikt "kom maar achterin".

Jimin kijkt me blij aan en doet de deur voor me open zodat we kunnen instappen. "We hebben alleen geen geld meneer" zegt Jimin als we zitten en de man kijkt ons aan via de achteruitrij spiegel "Maakt niet uit, ik moet snel door"

Ik kijk uit het raam tijdens het rijden, opeens voel ik een zacht kneepje in mijn hand. Ik kijk ernaar en zie dan Jimin's hand over die van mij heen. Onze ogen ontmoeten elkaar dan en ik begin te blozen.

"We blijven hier voor de nacht" zegt de man die stopt op een parkeerplaats langs de snelweg "Jullie kunnen er hier ook uit gaan". Ik kijk naar Jimin, wat gaan we doen? Jimin zit ook na te denken en hij pakt zijn tas "We gaan er hier uit, dankuwel dat we mee konden rijden"

De man lacht en stapt uit als wij ook net uit de auto zijn gegaan. "Ik heb me toch bedacht" zegt hij en gooit zijn sigaret op de grond om hem vervolgens met zijn voet uit te drukken.

"Ik wil wel wat terug hebben voor die rit" de man staat voor ons, hij is redelijk gespierd. "H-hoe wilt u dat we dat doen? We hebben g-geen geld" zegt Jimin die langzaam iets voor me gaat staan.

"Ik wil een nacht" zegt hij en wijst dan naar mij "Met dan meisje van je". Mijn hart slaat een slag over en Jimin schrikt ook even. Wat gaat hij doen? Ik wil dit niet! Mijn hartslag is gestegen en ik voel het in mijn keel.

"Dat gaat niet gebeuren" zegt Jimin maar hij wordt met harde kracht opzij geduwt. De man pakt me bij mijn schouders en duwt me tegen het busje aan. "JIMIN!" Roep ik bezorgt maar word meteen bij mijn keel gegrepen.

De man komt dicht tegen me aan staan en ik ruik zijn adem, het stinkt naar rook. "Zo... dat vriendje van je is niks... wij gaan vannacht eens even lol hebben".

De man drukt zijn lippen in mijn nek. Iets wat ik nog nooit heb gehad, maar ook iets wat ik nu niet wil. Ik probeer hem weg te duwen maar ik heb lang niet genoeg kracht.

"Stil! Straks word ik betrapt trut" zegt de man boos die mij weer hard tegen de bus aan gooit als straf. Zijn knie komt van onderen en duwt me iets omhoog, zijn handen rukken mijn vest open.

"EVA!" Hoor ik Jimin roepen en ik zie hem naar de man te rennen "NIEMAND ZIT AAN HAAR!" Zegt hij en doet een aantal pogingen om de man van me af te krijgen. Ik ben totaal bevroren, ik kan niks meer, ik ben bang.

De handen van de man knijpen mijn polsen fijn en drukt ze omhoog tegen de bus, alles is open voor hem en ik kan er niks tegen doen. De tranen prikken in mijn ogen.

"HEY!" hoor ik opeens van rechts komen en de man laat me opeens los. Een jonge man heeft de vieze man een harde dreun gegeven en springt op hem "Rennen! Jullie alletwee!" Zegt hij en ik zie Jimin staan.

Hij heeft grote ogen gekregen en snelt naar me toe "Eva, kom snel" zegt hij en pakt onze tassen, houd mijn hand vast en we beginnen met rennen. Alles doet pijn op dit moment maar ik word mee getrokken door Jimin.

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now