Uitslag Poll // Restaurant

497 34 5
                                    

Jello! Eyevie hiero

Ik heb de resultaten van de poll van gisteravond!

En WOOWW!! Protect Him ging hard!!

Daardoor is het ook de grote winnaar!

Ik zal heel ff de uitslag laten zien: 

(plz don't blame als ik niet goed heb geteld ik heb dyscalculie)

Genders (KTH):
Op nummer 2 met 6 stemmen!
(er waren 2 twijfelaars, die tel ik niet mee)

Protect Him (JJK):
Op nummer 1 met 11 stemmen!
(hier waren de 2 twijfelaars ook)

Behind the Wings (BTS): Deze staat op nummer 3 met  (maar) 1 stem 
XD 

DDDUS!!

Na -The Silent One- zal -Protect Him- zich aansluiten in het rijtje boeken!

Nu mogen jullie weer verder lezen haha

~~~~~~~~~~~~

//EVA POV//

Ik loop voorzichtig het kantoor uit. "Dag Eva, tot maandag!" mijn collega zwaait vrolijk en ik zwaai terug "Tot maandag!".

Buiten schijnt de zon in mijn gezicht, het is september maar in de avond nog heerlijk warm. Met mijn handtas om mijn schouder en mijn jas om mijn arm heen loop ik door de straten heen.

Taehyung past op Nayun dus ik wil weer een keer langs Jimin op zijn werk. Het is daar altijd gezellig en hij ziet er geweldig uit in zijn werkoutfit. 

Ik duw voorzichtig de winkeldeur open en er klinkt een vrolijk belletje. Het cafe is helemaal vol en ik scan met mijn ogen langs alle mensen, op zoek naar mijn vriendje.

Daar, achter de bar staat een jongen. Een zachte neus, scherpe kaaklijn en een prachtig lichaam omhelst door een nette witte bloes met opgerolde mouwen en een zwarte broek.

Ik loop door het cafe, langs alle tafels en stoelen. Bij de bar ga ik zitten op een kruk die vrij is en kijk naar Jimin die recht voor me staat.

Zijn kleine handen zijn druk bezig met het afdrogen van cappuccino kopjes. Begendig doet hij de kopjes op elkaar en kijkt op, recht in mijn ogen.

"Oh, ik hoorde je niet" zegt Jimin verbaast en er komt een grote lach op zijn gezicht. "Wat wil je drinken Koala? Ik betaal" biedt hij aan en ik kijk even op het krijtbord met het menu achter hem.

Als ik een keuze heb gemaakt gaat Jimin snel aan het werk. Na 2 minuten staat er een mooi glas voor me op de bar gevuld met heerlijk ruikende koffie.

Ik drink rustig mijn drinken op terwijl Jimin zijn laatste kwartiertje vult met het bedienen van mensen. Appeltaart, kersenvlaai, chocolate chip cookies, chocomelk en alle soorten koffie gaan vlak voor mijn neus voorbij.

"Ik ben klaar" hoor ik naast me en er kruipt een hand naar mijn heup toe. Ik draai mijn hoofd en kijk in Jimin's ogen "Kom je mee?" ik knik rustig en sta op van de kruk. 

Op straat zoek ik naar Jimin's hand en hij pakt mijn hand stevig vast. We slaan een hoek om waar we eigenlijk rechtdoor horen te lopen willen we naar huis toe gaan. 

"Jimin... we moeten de andere kant op" zeg ik en kijk naar mijn vriendje die met een lach op zijn gezicht verder de verkeerde kant op loopt. "Jim-" "Tae heeft Nayun al opgehaald, wij gaan samen uit eten. Wat vind je ervan?" zegt Jimin rustig en het is even stil. 

Ik lach even als het binnenkomt wat hij net zei. Hij heeft voor ons geregeld dat we even samen konden zijn. "Gezellig" ik leg mijn hoofd op zijn schouder en hij duwt me ook iets meer tegen hem aan door zijn hand op mijn middel te leggen.

Omdat hij dat doet schiet er een steek door mijn borst. "Auw!" zeg ik en Jimin haalt zijn hand meteen weg "Oh sorry Koala, gaat het?". Ik knik en zucht, mijn buik doet nog steeds af en toe pijn als er op word gedrukt. 

Jimin kijkt me bezorgt aan en ik lach naar hem om hem gerust te stellen "Het is niet erg". Hand in hand lopen we verder en komen aan in een restaurant. 

Het is redelijk groot en ik ben er nog nooit binnen geweest. "Hallo! Hoe kan ik jullie helpen?" vraagt een vrolijke jongen van ongeveer onze leeftijd "Ik heb gereserveerd vanmiddag, op de naam Park Jimin" zegt mijn vriendje. 

Ik kijk het restaurant in als de jongen op de lijst zoekt, in het midden van het restaurant is er een groot leeg stuk waar sommige mensen op staan te dansen. Aan de rand staan allemaal tafeltjes en stoelen waar anderen eten, wat is dit voor een restaurant? 

"Ja u staat inderdaad op de lijst! Komt u verder, we hebben een tafel kunnen reserveren" zegt de jongen waardoor hij uit mijn gedachten trekt en arm in arm met Jimin lopen de het restaurant verder in. 

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now