Huisje

677 47 10
                                    

Het is klein maar wel gezellig. Er staat een bank met een oude tv in de woonkamer, een kleine keuken in de hoek en rechts zijn er 2 deuren. "Dit is het dan, klein maar fijn" zegt Taehyung achter mij en Jimin. 

"Dat maakt niet uit" zegt Jimin en we draaien ons om naar de jongen die nog nonchalant  bij de deur staat. "Het is al heel fijn dat je ons helpt Tae" Jimin zet zijn tas neer op de grond en ik doe het ook. 

"Ach het is niks.." zegt Taehyung bescheiden en Jimin steekt zijn hand uit naar hem. Taehyung kijkt ernaar en pakt hem vast. Jimin trekt hem dan iets meer naar hem toe en geeft hem een snelle knuffel. 

Taehyung kijkt verbaast als hij de knuffel krijgt en maakt oogcontact met mij, ik moet lachen. De 2 jongens laten elkaar los "We kunnen je niet betalen, maar zeg het als we iets voor je kunnen doen" Taehyung knikt en klopt op Jimin's schouder "Komt goed"

Taehyung kijkt dan weer naar mij "Ik zal wat eten komen brengen als ik klaar ben met eten" ik knik "Graag". Even later rijdt Taehyung weer het pad op terug naar de camping. 

Jimin zucht diep "Hoe bedoel je toeval?" hij draait zich om "Ik begrijp Taehyung voor geen meter, maar wel dat hij het allemaal goed bedoelt". Ik knik en we geven elkaar een knuffel.

Ik sluit mijn ogen en zucht ook diep in Jimin's armen. Hij drukt een kus op mijn hoofd en we blijven zo staan. Ik kijk na een tijdje op en druk een kus tegen zijn wang. 

Jimin lacht en laat zijn armen zakken "Ik denk dat we hier wel een tijdje blijven, zullen we de tassen uit gaan pakken?". Ik knik en loop naar de linkerdeur van de 2 deuren aan de rechterkant.

"Dit is de badkamer" zeg ik als ik een douche, wc en wasbak zie staan. Ik loop naar de andere deur en kijk de kamer in "En natuurlijk de slaapkamer" Ik draai me om en Jimin komt naar me toe.

"Bed testen!" zegt hij en valt op het bed, hij wordt weer terug omhoog geveerd en stuitert nog even op het bed. Ik moet lachen en val naast hem, Jimin lacht ook en doet een arm om me heen. 

We liggen naast elkaar op ons buik, af en toe lacht een van ons nog. "Eva" zegt Jimin en ik kijk om "Ik ben blij.. heel blij" hij rolt op zijn zij en zijn ogen glijden over mijn lichaam. 

"Ik ook" zeg ik en kijk ook naar hem. Zijn bolle wangen maar scherpe kaaklijn, de glinsterende kleine oogjes, het oranje haar wat door de war zit, hoe hij ligt op het bed. 

Opeens tilt hij zijn hand op en laat het hard vallen op mijn kont. "AUW! JIMIN!" gil ik en hij begint hard te lachen. Ik grijp naar mijn kont waar zijn hand ook nog op ligt en duw mezelf omhoog. 

"Moet ik jou gaan slaan?" dreig ik terwijl hij nog hard aan het lachen is. Mijn kont brand nog van de harde klap en ik geef een tik tegen zijn arm "Auw! Hey joh" Jimin pakt mijn handen vast.

Jimin rolt op zijn rug terwijl ik naast hem zit en mijn handen probeer los te maken uit zijn sterke greep. Hij laat me dan los en prikt in mijn buik "Jimin!" roep ik weer en begin hem ook te prikken rond zijn buik. 

De jongen onder me trappelt met zijn voeten in het rond, zonder dat ik het echt doorheb ga ik op zijn heupen zitten zodat ik er geen last van heb. Jimin heeft dan weer mijn polsen te pakken en houdt ze stevig omlaag zodat ik niks kan doen.

Het is dan even stil, het enige wat te horen is zijn de vogels buiten en onze snelle ademhaling. We kijken elkaar aan, nu pas heb ik door hoe ik op hem zit. 

Jimin slikt en ik zie dat zijn adamsappel even op en neer gaat. Mijn wangen worden om de seconde roder en Jimin duwt zichzelf omhoog, stopt heel even zodat onze hoofden net niet tegen elkaar aan botsen, en we drukken elkaars lippen tegen elkaar.

The Silent One --BTS Jimin--Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu