Rennen

789 56 10
                                    

Het blijft heel even stil als we elkaar aankijken "Dat ik het niet leuk vond?" Jimin knikt "Dat samen zijn op school enzo. Maar ik heb al iets vanaf het begin van het schooljaar wat ik nog nooit eerder heb gehad"

"Toen ik je de danspasjes leerde, toen we elkaar beter leerde kennen. Ik vond het zo fijn om bij je te zijn" Hij lacht naar me en kijkt me dan diep in de ogen aan "Eva.. ik denk-"

Opeens horen we een harde knal en kijken om waar het vandaan komt. Vlak voor ons staat een groot gebouw wat nu in vlammen opgaat en er komen mensen uit rennen "EEN BOM! EEN BOM!" Gilt iemand en Jimin pakt me vast en trekt me omhoog.

"Eva pak de deken in, we moeten gaan" "Wat is er gebeurt?" "Geen idee maar we moeten weg". Ik prop de deken in de tas en Jimin rijkt zijn hand uit die ik direct pak "Kom" zegt hij en we beginnen te rennen.

Opeens komt er van de andere kant een harde knal, nog een gebouw gaat in vlammen op. Dakpannen vliegen door de lucht door de explosies en Jimin kijkt even om naar het gebouw "Wat is dit?!"

We rennen door en door tot we ergens op een soort weiland zijn aangekomen. "Jimin ik ben bang" fluister ik en Jimin kijkt om "Niet zijn, ik ben er. Heb je ergens pijn?" Zijn ogen scannen mijn lichaam terwijl zijn handen over mijn armen glijden "Nee"

Hij geeft me een knuffel en ik sla ook mijn armen om hem heen "Hier zijn we veilig" zegt hij en ik voel zijn adem tegen mijn oor, het zorgt voor kippenvel over mijn hele lichaam.

"Kom het is al laat, daar is een boerderij, misschien kunnen we daar overnachtten" Jimin wijst naar een huis in de verte. "Ja, ik ben moe" zeg ik en we beginnen weer met het lopen, hand in hand.

We komen na een hele lange tijd lopen door het veld aan bij het huis. Er brandt gelukkig nog licht dus we bellen aan. "Hallo" er staat een grote vrouw in de deuropening, ze heeft een schort om en haar haar is in een knot gedaan bovenop haar hoofd.

"Hallo mevrouw" zeggen Jimin en ik tegelijk en de vrouw lacht even. "Wat doen jullie zo laat nog buiten?" Zegt een man die net achter de vrouw is gaan staan en ik kijk naar Jimin.

"We komen net uit het dorp mevrouw, er waren explosies en zijn gaan rennen. Heeft u misschien onderdak voor 1 nacht voor ons?" Zegt hij en ik kijk weer naar de man en vrouw "Ach ach wat is dat nou? Schat, doe de tv snel aan misschien komt het op het nieuws. Kom binnen jullie twee, het is ontzettend koud buiten"

The Silent One --BTS Jimin--Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin