Nieuw klasgenootje

938 57 5
                                    

Ik kom binnen in de klas en zie iemand zitten bij Jimin. "Hey Eva, dit is Jungkook. Hij is vandaag nieuw op school gekomen" zegt Jimin als ik kom aanlopen en Jungkook staat op om te buigen.

"Hallo, ik ben Jeon Jeongguk maar noem me maar gewoon Jungkook als je wil. Dat doen de meeste" zegt hij en kijkt me aan, hij ziet er schattig uit maar hij heeft ook iets stoers in zich. "Ik ben Eva, leuk je te ontmoeten" zeg ik terug en dan gaat de bel, een teken dat we op onze plekken moeten gaan zitten.

Na school komt Jungkook mee naar onze kamer. "Oh die van jullie ziet er veel gezelliger uit" zegt hij als hij in de woonkamer staat, Jimin lacht "Wij hebben onze spullen ook al neergezet enzo, je leeft hier voor een jaar dus we vonden het leuk om het een beetje knus te maken"

Ik knik "Waar zit jij eigenlijk?" "Ik woon hier vlakbij, ik heb als enige toestemming gekregen om buiten school te slapen en komen na 5 uur omdat er hier geen plek meer is" vertelt Jungkook "Dus je woont nog bij je ouders?" Hij knikt.

De jongens zijn aan het praten over vanalles, jongensdingen. Daarom heb ik maar besloten om de was te gaan doen en te gaan koken. "Jungkook, wil je misschien mee eten? Ik heb genoeg in huis" stel ik voor en 2 grote ogen kijken op "A-als dat mag" Jimin knikt "Gezellig".

Nadat we hebben gegeten en Jungkook weer naar huis is gegaan sta ik af te wassen. "Eva" hoor ik achter me en een hand verschijnt op het aanrecht vlak naast me en Jimin komt tevoorschijn in mijn ooghoek.

"Wat vind jij van Jungkook?" Vraagt hij en ik kijk kort naar hem voordat ik weer verderga met de borden schoonmaken "Hij is wel aardig" zeg ik. Jimin's ogen branden bijna mijn gezicht eraf maar ik negeer het "Hoezo?" "Oh gewoon, vroeg het me af. Kan toch?"

Ik knik en Jimin schraapt zn keel "Kan ik helpen?" Vraagt hij terwijl er een hand door zijn haar gaat "Ja is goed macho, je kan afdrogen" zeg ik terug en hij lacht "Je hebt me door"

In de avond ben ik wezen douchen en kom de badkamer uitlopen in mijn nieuwe onesie. Jimin kijkt me aan en ik zie een twinkel in zn ogen en hij lacht. Ik lach ook en loop snel de slaapkamer in.

Ik lig in bed te lezen en Jimin komt de kamer in, hij pakt wat kleding uit zijn deel van de kast en verdwijnt weer. Een paar minuten later gaat de douche aan en komt hij weer terug waggelen. Opeens ziet hij er moe uit.

Hij maakt geen oogcontact met me en gaat met zijn rug naar me toe zitten op zn bed. Wat is er opeens met hem? "Jimin?" "Hm?" Zijn stem klinkt zwak, heel anders dan 3 kwartier geleden toen ik net de badkamer in ging en hij zeurde dat ik door moest gaan omdat hij ook wilde douchen.

"Gaat het?" "Ja.." hij gaat liggen en sluit zn ogen "Ik ga slapen" ik knik maar weet dat hij het niet ziet "Is goed". Ik knip even later mijn lampje uit en besluit ook te slapen.

~~~~~~~~~~~~~~~

Hey Vivi's!

Sorry dat het zo lang duurde met uploaden..

Ik had een writers block

Maar hier is weer een nieuw deel!

Ik hoop dat jullie hm alsnog leuk vinden ookal is hij kort

Morgen komt er ook weer een nieuw deel

Dus zie jullie dan weer!

The Silent One --BTS Jimin--Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu