Zacht als wol

816 55 9
                                    

Ik kijk even naar Jimin die is gaan liggen en twijfel even om ook te gaan liggen, hij is zo dichtbij. "Kom, je bent moe" zegt Jimin en ik schud mijn hoofd "Jawel, ik zie het aan je".

Hij trekt zacht aan mijn trui als teken dat ik kan liggen. Ik zucht diep en val langzaam naar achter in het stro. Het ligt nog niet heel comfortabel maar ik hoop dat het na een tijdje naar je lichaam vormt.

Ik kijk naar het plafond van de grote schuur. Het is stil, mijn ogen worden zwaarder en zwaarder, tot ze dichtvallen en ik in slaap val.

//JIMIN POV//

Ik kijk naar Eva die naar het plafond kijkt, ze is zo mooi, zo lief. Ik wil nu het liefste haar aanvallen met een knuffel maar dan weet ik zeker dat ze schrikt.

Ik vraag me af of ze weet dat ik op haar ben. Ik wil het haar zo graag vertellen maar ik weet niet goed hoe, ik ben bang dat ze juist meer afstand van me gaat nemen. Ik wil haar nog zo dichtbij houden zoals nu.

Terwijl ik kijk naar hoe haar ogen dichtvallen vallen, doe ik de deken nog iets beter over haar heen en sluit dan ook mijn ogen. Morgen wordt het denk ik een lange dag.

xoxoxox De volgende ochtend oxoxoxox

//EVA POV//

Ik word wakker door het licht in de schuur. Ik open mijn ogen en duw me iets omhoog, Jimin staat bij de tassen met zijn rug naar me toe. Zijn blote rug. 

Hij draait zich dan om "Oh, goedemorgen Eva" snel trek ik de deken over mijn hoofd, vol verbazing zit ik onder de deken. Jimin heeft een sixpack! "Eva, gaat het?" opeens gaat de deken omhoog en ik zie Jimin's hoofd eronderdoor komen, nu heeft hij een shirt aan. 

"Ja hoor" fluister ik en Jimin lacht "Kom op, het is al half 10". Ik trek de deken van mijn hoofd en Jimin loopt naar de trap van stro "Ik zal beneden wachten". Hij springt van de blokken stro en ik sta op om me om te kleden, dat was een rare situatie, maar wel leuk op een of andere manier.

Ik kom onhandig naar beneden en zie Jimin zitten tussen al het stro "Wat doe je?" Vraag ik en hij kijkt om "Kom". Ik frons even en klim dan over het hekje waarachter Jimin zit.

Ik kijk over zijn schouder en zie een klein wit lammetje in zijn armen "Omg die is schattig!" Ik kom naast hem zitten in het stro en Jimin zet het lammetje bij mij op schoot. In mijn ooghoek zie ik dat Jimin naar me kijkt als ik met het lammetje knuffel.

We lopen wat later naar het huis toe en de vrouw doet open "Goedemorgen! Hebben jullie lekker geslapen?" "Ja hoor mevrouw" zegt Jimin en ik volg hem naar binnen.

We gaan aan de tafel zitten en beginnen met ontbijten. De vrouw laat ons alleen en ik kijk Jimin aan "En wat nu? Waar gaan we nu heen?"

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now