Nieuwe kleding!

610 44 8
                                    

//JIMIN POV//

Ik draai me met een zucht om, wie durft er in mijn ogen te schijnen terwijl ik slaap? Ik open mijn ogen en zie dat het licht is in de kamer, de deur staat met een kier open. 

Als ik rechtop zit in bed hoor ik stemmen. "Alsjeblieft" "Ah dankjewel Taehyung" ik hoor een lach "Waar is Jimin?" "Die ligt nog te slapen".

Ik sta op en loop naar de deur toe "Nietes" er kijken 2 hoofden om en ze beginnen te lachen.

"Je haar zit een beetje in de war" zegt Eva en ik wrijf de slaap uit mijn ogen "Een beetje.." zegt Taehyung erachteraan. In de badkamer kijk ik naar mijn haar en probeer het nog een beetje in model te doen door water te gebruiken. 

"Taehyung heeft ontbijt voor ons geregeld, kom je ook eten?" vraagt Eva en ik kom de kamer weer binnen "Ja". Ik kom langs Eva lopen en kan mezelf niet tegenhouden een kus op haar hoofd te drukken.

We ontbijten en Eva haalt de borden van de tafel om af te wassen. "Ik wil jullie vandaag meenemen naar de stad" zegt Taehyung en ik kijk om "Hoezo?"

"Nieuwe kleding! Jullie hebben bijna alles achtergelaten dus een paar schone kledingstukken erbij voordat we naar Japan toe gaan zal toch wel handig kunnen zijn?" Legt Taehyung uit en ik kijk naar Eva.

Zij is druk bezig met het schoonmaken van de borden "Maar heb je dat geld wel? Kleding is best duur" "Komt goed, ik heb gespaard" antwoord hij en kijkt naar mij "Beetje zin in?"

Ik knik "Als we maar niet de hele tijd voor Eva gaan" "Hey! En je weet dat ik niet zo ben" protesteerd Eva en draait zich even om naar me.

"Ik ga wel douchen" zeg ik met een lach en loop naar Eva toe om haar van achter een knuffel te geven. "Ga dan" zegt ze maar ik blijf nog even staan.

Opeens krijg ik een natte hand met sop in mijn gezicht. "Aaappfffffff" ik probeer de sop uit mijn mond te blazen. Het kwam half in mijn mond omdat ik net wilde gaan praten.

Iets meer dan een uur later stappen we de bus uit en volgen we Taehyung het centrum in. Het is gigantisch en ook nog overdekt, ik kijk naar Eva en zie haar ogen glinsteren.

Er ontstaat een warmte in mijn onderbuik als ik haar zo zie lachen. Dit gevoel heb ik alleen bij haar, dat maakt me nog extra blij. Ik wil voor altijd bij haar blijven.

"Kom, ik weet een leuke winkel!" hoor ik Taehyung roepen die al verder is gelopen en Eva trekt me aan mijn hand mee.

We kiezen eerst kleding voor mij uit. Ik moet zeggen dat Taehyung een goede smaak heeft, ook al is het een jongen. Hij is in ieder geval beter dan ik.

Eva is ook enthousiast bezig met bloesjes, truien en broeken. Ik ga alles passen wat we uitkiezen en hebben een paar leuke outfits gekozen.

De tijd vliegt om en we gaan lunchen. "Ben je blij  met je nieuwe kleding?" vraagt Eva en ik knik "Ja heel blij, alsof ik weer wat gegroeid ben lijkt net".

"We zijn nu ook aan het groeien, mentaal. We kiezen ons eigen pad" zegt Taehyung en neemt een hap van zijn broodje hamburger. Ik kijk hem verbaast aan "Opeens serieus? Is er wat gebeurt?" 

Taehyung kijkt even naar Eva "Ik zal het later vertellen" zegt ze dan tegen me wat me nieuwsgierig maakt. Wat weet Eva wel wat ik niet weet? 

Ik kijk naar mijn vriendin als ik haar hand op mijn been voel. Ik kan in haar ogen aflezen dat het redelijk serieus is, ze zal het misschien vanavond wel aan me vertellen. 

Iets later gaan we naar de vrouwenafdeling qua kleding. Ik loop nogal ongemakkelijk achter Eva aan en Taehyung sloft ook naast me, ondertussen kijkt hij voor kleding. Uiteindelijk hebben we een aantal setjes gekozen voor haar en gaat ze passen.  

"Gaat het over jou?" vraag ik als Eva een hokje in is. "Ja" zegt Taehyung en ik kijk naar hem via de spiegel voor ons, hij kijkt ook naar mij. "Eva is een goede vriendin, je komt meisjes zoals haar niet vaak tegen" praat Taehyung verder en ik knik met een lach.

The Silent One --BTS Jimin--Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu