Auditie (1)

483 33 23
                                    

//EVA POV// 

"Ben je er klaar voor?" vraagt Jimin als ik voor de spiegel in onze slaapkamer sta. Hij heeft Nayun op zijn arm en ik draai me om. 

"Ja" zeg ik en Nayun heeft haar armpjes stevig om haar vader heen gevouwen. "Veel succes papa" zegt ze en geeft een kus op zijn wang "Dankjewel" Jimin aait Nayun even over haar ruggetje. 

"Mama" zegt Nayun dan en doet haar armpjes naar mij toe. Jimin geeft haar aan mij en ik hou Nayun stevig tegen me aan als ze me meteen een knuffel geeft. "Succes" Nayun geeft me ook een kus op mijn wang en ik lach.

"Zal je je weer netjes gedragen bij oom Taetae?" vraag ik en ze knikt als ze rechtop op mijn arm zit "Goed zo, zullen we dan gaan?". Ik kijk naar Jimin en hij kijkt naar me met een grote lach "Ja is goed". 

Hij pakt onze tas op en we gaan met de auto naar Taehyung. Jimin wacht op mij in de auto als ik Nayun naar de voordeur van Taehyung breng. Ik loop naar de gang van de flat toe en druk op zijn deurbel.

"Hallo?" "Hey Tae, ik ben het" "Kom maar"  De deur gaat open en Nayun begint de naar de lift toe te rennen. Ze kan net aan bij de knopjes om de lift te laten komen en ik kom net op tijd zodat ik in een keer de lift in kan lopen. 

Op de derde verdieping stoppen we en Nayun hobbelt verder naar de deur van Taehyung. Ze weet al precies hoe ze door de flat moet lopen om bij zijn huisje aan te komen. 

"Mama!" roept Nayun en ik kom lachend aankomen "Kan je er nog niet bij schat?". Ze schudt haar hoofdje en rekt zich uit naar de deurbel "Wacht" zeg ik en til haar op zodat ze de deurbel nu wel in kan drukken.

De deur gaat niet veel later open en er staat een knappe jongeman voor ons. "Oom Taetae!" roept Nayun vrolijk en Taehyung neemt haar meteen uit mijn armen met een grote lach. 

"Daar is mijn dropje! Ik heb je gemist" Taehyung drukt een kus op haar wang en zet haar weer neer op de grond om naar mij te kijken. Hij lacht en ik stap naar voren om hem een knuffel te geven. 

"Heel veel succes oke? Jullie kunnen het" zegt hij en ik knik. "Wens Jimin ook heel veel succes van me" Ik laat Taehyung los en knik "Zal ik doen".

Ik begin weer terug te lopen naar de lift en hoor Taehyung nog achter me roepen. "EN VERGEET DE KNUFFEL NIET!" Ik schiet in de lach en zwaai nog even naar Taehyung en Nayun voordat ik de lift in stap. 

~~~~~ 

Jimin en ik zijn aan het opwarmen. "Eva" zegt Jimin opeens en ik kijk opzij waar hij in de split zit en naar voren buigt. "Denk je dat het ons gaat lukken?" Ik stop met rekken en ga normaal zitten "We moeten gewoon ons best doen, meer kunnen we niet".

Jimin duwt zichzelf weer terug en we maken oogcontact "Ik vind het zo spannend" zegt hij en lacht. Ik lach ook en kom voor hem zitten "Ik ook, maar spanning is goed. Je moet alleen niet te veel spanning hebben".

"Ik moet even relaxen maar hoe.." mompelt hij en ik lach "Ik weet denk ik wel een manier". Ik ga op zijn schoot zitten en Jimin kijkt me met grote ogen aan. 

Ik haal mijn hand door zijn haar en blijf hem recht in de ogen aankijken. Niet heel veel later drukt Jimin zijn lippen op die van mij.

Na een paar minuten 'relaxen' kijken we elkaar weer aan. "Al wat rustiger?" vraag ik en Jimin knikt langzaam "Ik denk het". We beginnen te lachen en ik kijk op de klok "Omg Jimin we moeten naar de zaal toe".

Jimin kijkt meteen op van mij naar de klok en duwt me dan van zich af "Doorlopen!". Ik sta op en voel nog een tik op mijn kont voordat Jimin ook opstaat en we samen naar de zaal toe lopen waar we auditie gaan doen. 

We openen de deur en zien 4 mensen zitten aan een tafel. Ook meneer Hamano zit er tussen en kijkt blij op "Ah Jimin en Eva, als jullie er klaar voor zijn mogen jullie beginnen". 

~~~~~~~~

Suga, Jhope of Jungkook??

~Eyevie

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now