Gevonden

815 41 16
                                    

Hand in hand lopen Jimin en ik naar beneden in de ochtend. "Goedemorgen" zegt Namjoon en hij wenkt ons naar hem toe. "Hadden jullie nog een leuke avond?" vraagt hij en Jimin en ik knikken tegelijk.

Namjoon moet lachen en kijkt ons aan "Mooi zo". "Trouwens, weet jij waar ik mijn haar kan laten verven?" vraagt Jimin en de jongen achter de toonbank doet zijn wenkbrauwen omhoog "Wil je je haar verven?" 

Jimin knikt onzeker "Ik heb een oom van me die mijn haar soms verft, wil je bij hem een kleur uitkiezen?" zegt Namjoon en dan kijkt Jimin weer vrolijk op "Graag!" 

We lopen met zn drieën naar de oom van Namjoon en hij stelt ons aan zijn oom voor. "En Jimin wil dus graag zijn haar verven" De oom van Namjoon kijkt naar Jimin "En welke kleur wil je?" 

"Oranje als dat kan" zegt Jimin en de man voor ons trekt zijn wenkbrauwen omhoog "Wow, oke dat is een bijzondere keuze. Als je meeloopt kunnen we een tint kiezen die je wil" Jimin kijkt me blij aan "Kom Eva" 

We lopen naar een muur toe met allemaal kleuren haarverf. De oom van Namjoon laat ons een paar verschillende tinten oranje zien en Jimin kijkt naar mij. "Welke vind jij het leukste Eva?" vraagt hij en laat de twee pakken zien.

"Deze denk ik" zeg ik en hou de kleur naast zijn haar om te kijken "Ik denk ook dat die het beste staat" zegt de oom van Namjoon en Jimin lacht "Dan wordt het die kleur". 

Jimin zit nu in de stoel en ik sta achter hem, hij zit al helemaal klaar. "Wen nog maar even aan mijn zwarte haar want dat zie je strakjes voor een tijdje niet meer terug" zegt Jimin en ik lach. Ik kan het niet laten om even met mijn handen door zijn haar te gaan.

Het voelt zo ultra zacht, ik vraag me af hoe hij dat doet. "Zo, ben je er klaar voor?" vraagt de oom van Namjoon die aankomt met de haarverf en Jimin knikt "Helemaal". 

In de middag zitten we op onze hotelkamer en Jimin kijkt in de spiegel "Hoe vind je het?" vraag ik en hij haalt een hand door zijn haar "Het is wennen, maar ik vind het wel leuk staan"

Jimin kijkt om "Het staat je heel goed" zeg ik en hij lacht verlegen "Mooi zo". 

Hij komt naast me zitten op het bed en pakt mijn hand vast

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hij komt naast me zitten op het bed en pakt mijn hand vast.

"Is het goed als ik even beneden wat eten haal? Namjoon had nog wat lekkers zei hij" zegt Jimin en ik knik "Is goed, ik wacht hier wel"

Jimin kijkt op en drukt een kus op mijn wang. Ik draai mijn hoofd maar hij staat al op "Ik ben zo terug". Ik kijk hoe hij richting de deur loopt en mijn wangen zijn rood geworden.

Niet veel later hoor ik een klop op de deur, Jimin kan het niet zijn want hij heeft de sleutel. Ik sta op en loop naar de deur om te kijken wie het is.

Ik open de deur voor een klein stukje om te kijken wie het is maar een hand duwt hem snel verder open. Met grote ogen kijk ik naar de persoon voor me.

De bekende ingevallen wangen, de standaard frons. De gemene lach die ik me goed herinner wanneer hij me weer sloeg.

"P-pap?!"

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now