Across the sea

634 42 13
                                    

//EVA POV//

"Wie van jullie 2 kan op een brommer rijden?" vraagt Taehyung als we met de 2 tassen op onze ruggen staan en hij heeft er zelf ook een. "Ik heb het ooit een keer gedaan" mompelt Jimin en Taehyung lacht.

We staan op een parkeerplaats vlak bij de camping, naast 2 zwarte brommers. "Dan mag Eva kiezen bij wie ze achterop gaat en dan gaan we rijden" gaat Taehyung verder en ik kijk naar Jimin.

Niet veel later zit ik achterop de brommer bij Jimin. Taehyung rijdt voor ons en wijst de weg, het zou ongeveer 20 minuten duren om bij de haven aan te komen.

We doen boodschappen en hebben allemaal eten voor sowieso een week. Daar kunnen we wel mee overleven denken we en springen weer op de brommers.

Ik hou mijn armen stevig om de buik van Jimin en kijk opzij, de zon komt net op. Het geeft me een blij gevoel, kriebels in mijn buik. Het gaat beginnen!

Jimin remt af en zet de brommer neer naast die van Taehyung. "Oke! We zijn er, we moeten wel snel zijn" zegt Taehyung die van zn brommer af stapt.

We rennen over de houten paden en stoppen bij een witte boot. "Stappen jullie in? Ik ga de sleutel halen" Taehyung gooit zijn tas op de grond en jogt weg.

Ik kijk weer terug naar Jimin die Taehyung's tas oppakt en de boot voorzichtig instapt. Hij zet zijn tas neer en die van Tae voor hij zich omdraait.

"Geef je tas maar" zegt hij en doet zijn armen naar me toe. Ik geef mijn tas en dan draait Jimin zich weer naar mij "Kijk uit".

Hij rijkt zijn hand naar me uit en ik pak het vast, ik zet 1 voet op de rand van de boot en Jimin trekt me in een keer naar binnen.

"Ho" zeg ik en val tegen Jimin aan. Ik kijk verward op en zie een grote lach op het gezicht van Jimin verschijnen. Ik lach ook en druk een kus op zijn lippen.

De boot is redelijk groot. Voorin is een plek om te zitten of liggen, in het midden een klein huisje en erachter het stuur. In het huisje is een tafeltje, een kleine bank, in de muur een tv naast allemaal kasten.

"Ben ik weer!" Roept Taehyung en springt de boot in "En? Cool toch?". "Het ziet er best lux uit" zegt Jimin "Maar waar gaan we slapen?".

"Hier" zegt Taehyung simpel en rijkt naar een grote lade vlak bij de vloer. Hij opent het en schuift iets naar buiten, het is een twijfelaar. 

"Voorin onder het zitgedeelte is ook een kleine kelder. Hier zijn kastjes voor spullen die je kwijt wil. Hier zitten de keukenspullen in, die is voor Eva belangrijk en... dat was het wel ongeveer" somt Taehyung op en lacht naar ons.

"Zin in?" Vraag ik en Taehyung knikt "Heel veel" "Dat is te zien" lacht Jimin. "Het is toch leuk? Met mn buddies op reis! Het is ook nog zomer dus af en toe kunnen we gaan zwemmen" gaat Taehyung vrolijk verder.

Taehyung zet iets later de motor aan van de boot nadat hij checked of er genoeg benzine mee is en geeft gas. Ik zit voorop de boot en de wind gaat steeds harder door mijn haren.

De boot vaart de haven uit en Jimin komt bij me zitten. Een arm glijdt langs mijn middel en blijft er rustig liggen "Gaan we dan" zegt hij zacht en ik knik "Eindelijk".

Ik voel een kus op mijn wang en Jimin legt zijn hoofd op mijn schouder. De boot maakt een kleine bocht en gaat iets sneller, we kijken om en zien Taehyung met een grote lach op zijn gezicht staan.

De wind raast door zijn haren heen en hij juicht even "WOHOOOOO!!". Ik en Jimin lachen en dan gaat Jimin staan, armen wijd. "WOOOHOOOOO!!!" Juicht Jimin en ik roep dan ook "WOOHOOO!!".

We kijken elkaar aan en schieten in de lach. Jimin ploft weer naast me neer en doet een pluk haar achter mijn oor voordat hij mijn hoofd dichterbij brengt en me een lange kus geeft.

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now