In zicht!

658 45 13
                                    

De dagen gaan weer snel voorbij. We denken dat we elk moment aan kunnen komen bij de kust van Japan. 

Ik zit in de nacht voorop de boot, de 2 jongens zijn aan het slapen. Deze nachten geven me tijd om na te denken. 

Het is eigenlijk verbazingwekkend snel gegaan, hoe ik hier zo ben beland. Het schooljaar begon juist als een hel, ik kwam op een kamer te liggen met mijn ergste pestkop. 

Nu is het een aantal maanden later, kijk waar we nu zijn! Ik ben nu verliefd op Jimin, heb een relatie met hem en we hebben een goede vriend gemaakt, Taehyung. 

Taehyung had gister tegen ons gezegd dat hij ook heeft besloten in Japan te blijven. Hij twijfelde lang maar hij wilde ook helemaal opnieuw beginnen, samen met ons. 

Ik zucht diep terwijl ik naar de heldere sterrenhemel kijk. Het doet me denken aan de avond dat Jimin me mijn eerste kus gaf. Er gaat een warmte over me heen en ik kan mijn lach niet tegenhouden.

Ik hoor opeens iets achter me, ik kijk om maar zie niks, het is ontzettend donker en ik heb mijn bril ook niet op. Rustig draai ik me weer om en verdwaal in gedachten. 

Niet veel later voel ik twee armen om mijn middel en ruik ik een bekende geur. "Jimin?" ik kijk om en zie Jimin tegen me aan staan, zijn hoofd verborgen in mijn nek. 

"Wat is er?" vraag ik en voel dan Jimin's lippen tegen mijn nek bewegen. "Ik kon niet slapen" Mompelt hij en laat me los, gaat naast me zitten en valt achterover op zijn rug. 

Ik kijk hem aan "Hoezo?" Jimin zucht diep en haalt zijn schouders op. Hij sluit zijn ogen en doet een hand achter zijn hoofd als kussen "Misschien lukt het wel om bij jou in slaap te vallen"

Ik aai met mijn hoofd door zijn haren, glij over zijn wang en hij pakt dan mijn hand vast. "Ik hou van je" zegt hij en opent zijn ogen weer. Er gloeit een warmte over mijn wangen en ik kijk in zijn glinsterende ogen, ik zeg het terug en hij lacht dan breed. 

Het is voor de rest stil, na een tijdje valt Jimin in slaap en ik kijk weer naar de sterren. 

~~~~~~~~~~~~

Ik zit binnen wat eten klaar te maken, Jimin staat aan het stuur en Taehyung ligt voorop de boot. "Eva!" zegt Jimin opeens heel enthousiast "Ja?" "Moet je kijken!".

Ik sta op en loop naar Jimin toe, hij wijst in de verte. Land! Aan de horizon ontstaat er een donkere streep met een paar heuvels. 

"Land!" roep ik blij en ren naar Taehyung "Tae! Kijk!". De jongen die lekker lag te zonnen schrikt op en volgt mijn blik, hij springt op "Serieus!?".

Taehyung springt van de voorkant af, rent het huisje binnen om een verrekijker te pakken. Hij komt weer naar buiten en klimt soepel de paal op om op het dakje van het huisje te gaan staan. 

Enthousiast tuurt de jongen door de verrekijker en hij lacht "WE ZIJN ER!" roept Taehyung en ik begin ook te lachen. 

Ik ren naar Jimin en hij vangt me op. Met mij in zijn armen draaien we een aantal rondjes en Jimin geeft me een lange kus. 

Taehyung komt nu ook het huisje in met een grote lach op zijn gezicht "Volle gas vooruit Jimin". Jimin zet me neer en geeft wat meer gas dan eerst, we staan op een rijtje en kijken hoe de kust van Japan steeds meer naar ons toe komt.

Het is gelukt!

Ons nieuwe leven gaat van start. 

~~~~~

Jello!

Omdat we met dit boek nu 1K stemmen hebben gehaald

Wil ik graag iets speciaals voor jullie doen als bedankje!

Ik heb alleen geen idee wat XD

Moet ik een Q&A doen?

Hebben jullie vragen?

Moet ik een foto van mezelf er een keer op gooien?

Laat maar horen in de reacties wat jullie graag willen!

Het mag en kan van alles zijn

Het mag natuurlijk ook iets anders zijn dan wat ik heb opgenoemd!

EN DANKJEWEL VOOR ALLE STEMMEN AAAAA

~Eyevie

~Eyevie

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
The Silent One --BTS Jimin--Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu