Park

502 35 24
                                    

//TAEHYUNG POV//

"Nayun kom je?" roep ik door de gang en ze hobbelt naar me toe "Ja oom Taetae!". Ik lach en doe de rugtas op mijn rug, Nayun pakt mijn hand vast en we lopen naar buiten.

Jimin en Eva zijn vandaag gaan oefenen voor hun auditie. Ik hoop voor ze dat het goed gaat, vooral voor Jimin omdat het al lang een droom van hem is.

"Zijn we er al bijna?" vraagt Nayun en ik kijk omlaag "Word je al moe van het lopen dropje?" ze knikt. "Wacht even" ik til haar op en loop naar een muurtje waar ze op kan staan.

"Wil je op mijn nek?" vraag ik als ik haar neerzet en Nayun knikt weer "Oke" zeg ik en draai me om "Klim maar op mijn schouders".

Ik voel haar kleine handjes op mijn hoofd en ze gaat zitten op mijn schouders. Ik pak haar enkels vast "Niet vallen he?" "Nee" zegt ze en ik begin met lopen.

Uiteindelijk komen we aan in het park waar we gaan picknicken. Ik zet Nayun weer neer op de grond en ze begint het kleed neer te leggen op het gras.

De zon schijnt op ons gezicht als we onze broodjes eten en Nayun speelt erna in het kleine speeltuintje. Verderop zie ik een klein karretje staan die ijs verkoopt.

Ik sta op en kijk waar Nayun is, ze zit op de schommel en ik loop er naartoe. "Dropje, wil je een ijsje?" vraag ik en ze kijkt me blij aan "Jaaa!" "Zal ik er dan een halen?" "Is goed!".

Ze schommelt vrolijk verder en ik draai me dan om om naar het karretje toe te gaan. Er is maar een kleine rij en niemand komt verder achter me staan.

"Hallo, hoe kan ik je helpen?" Er staat een meisje voor me, ongeveer van mijn leeftijd. Ze heeft een lach op haar gezicht, een petje op en een uniform aan wat matcht met het karretje.

"Ik wil graag 2 aardbeien ijsjes" zeg ik na een tijdje stilte. Ze knikt en pakt een hoorntje om het eerste ijsje te maken. Haar kleine handen zijn druk bezig en we maken weer oogcontact.

Ik kijk haar aan en merk dan dat ik al die tijd al sta te staren. "Sorry" mompel ik en pak snel mijn portemonnee "Dat is dan 390 Yen" zegt het meisje en ik pak het geld.

"Astu" zeg ik en leg het geld in haar hand. Ik raak haar hand even aan en ik krijg even kippenvel over mijn lichaam. Ik kijk op naar het meisje en ze lacht nog steeds naar me.

"Dankje, fijne dag nog" zegt ze en ik buig even voordat ik de ijsjes van de houder pak en weer terugloop naar Nayun. We zitten op het kleed en Nayun likt aan haar ijsje terwijl ik af en toe naar het karretje kijk.

Op een gegeven moment begin ik het hoorntje eten tot ik in mijn ooghoek iets zie gebeuren. Ik kijk om en zie dat het ijskarretje wegrolt. Met grote ogen sta ik op terwijl het karretje langzaam naar beneden rolt.

"Nayun, blijf hier oke?" zeg ik en begin te rennen naar het karretje. Het meisje van net schrikt ook maar het karretje is al weg voordat ze het kan pakken.

Het meisje kijkt geschrokken hoe haar karretje wegrolt. "Het ijskarretje!" roept het meisje maar niemand doet wat. Ik ren zo snel als ik kan de grasheuvel af en de weg op, ik gok dat het karretje deze kant op zal rollen.

Het meisje begint er ook achteraan te gaan maar het karretje gaat al met volle snelheid naar beneden. Ik kom nu langzaam in de buurt en grijp naar de kar, ik pak hem met 1 hand vast.

Snel pak ik met mijn andere hand ook het karretje en rem af. Aan het eind van de heuvel sta ik stil en het meisje komt ook naar beneden rennen.

Ze komt hijgend aanrennen en buigt naar me "Dankjewel!" ik lach en kom ook langzaam bij van de sprint die ik heb getrokken. "Het is oke, je ijs is erg lekker dus waarom zou ik dat karretje zomaar laten gaan?" zeg ik en ze moet lachen.

"Hoe kan ik je bedanken?" vraagt ze en ik kijk haar aan "Eh.." "Het mag alles zijn" gaat het meisje verder en ik slik even. Zal ik het doen? Zal ik het doen?

"W-wil je een keer afspreken met me?"

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now