Stel

890 63 11
                                    

Nadat de bel is gegaan als teken dat de lessen zijn afgelopen staan Jimin en ik op. We maken oogcontact en hoeven niks te zeggen tegen elkaar om te weten wat we gaan doen. Hij loopt naar me toe, zijn tas over 1 schouder en hand in zijn broekzak.

Geez... hij verandert in een of andere hotte boy als hij gaat acteren. Mijn wangen voelen weer warmer aan dan normaal maar kan mezelf nog in mijn rol houden. Als Jimin bij mijn tafel staat en net iets wil zeggen komen er 3 andere meiden bij ons staan.

"Zo Jimin, en wie is die vriendin dan? Je zou voor bewijs zorgen" zegt de middelste, ik gok dat dat het meisje is die tegen Jimin zei dat ze verliefd op hem is. Haar gezicht lijkt wel van steen als ze naar hem kijkt of tegen hem praat...

Ik begrijp wel dat hij niet op haar valt..

"Ja, hier is het" hij pakt mijn hand en vlecht zijn vingers tussen die van mij. De meiden kijken me van top tot teen aan alsof ik een ei van 1000 jaar ben. "Eva? Serieus?" zegt de linker van de 3 meiden en hij knikt, ik voel dat hij kort in mijn hand knijpt "Ja, ik ben verliefd op haar" 

Ik zie in mijn ooghoek dat hij naar me kijkt en ik kijk hem dan oog aan, zijn ogen glinsteren een beetje maar ze kijken me oog aan op een speciale manier. Ik kan niet plaatsen wat hij probeert te seinen naar me, als hij iets probeert door te geven. 

De meiden zuchten en Jimin kijkt weer naar ze "Dus als je me nu met rust wil laten" Zegt hij en de middelste kijkt me nog 1 keer vuil aan voordat ze zich omdraait en met haar 2 volgertjes het lokaal verlaat. 

x+x+x+x+x+x+x+x 

De volgende dag lopen we weer hand in hand door de gangen naar ons klaslokaal. Veel leerlingen kijken ons aan "Zo te zien hebben de meiden het al vertelt" mompelt hij bij de lokkers en de hitte overspoelt mijn lichaam omdat hij tegen me aan staat. 

"Jimin! Eva!" horen we achter ons en kijken om, Jungkook komt aanlopen "Is het waar? Zijn jullie een stel?" Jimin en ik kijken elkaar aan, wat gaan we doen? Gaan we Jungkook de waarheid vertellen? "Ja" zegt Jimin als hij weer naar Jungkook kijkt en ik knik snel, voordat ik me realiseer wat hij zei.

"Ehm.. kan ik met Jimin even alleen zijn?" vraag ik en haak mijn arm om die van Jimin en Jungkook kijkt me aan "O-oh stoorde ik jullie? Sorry" hij stapt weg en ik zorg ervoor dat niemand ons ziet.

"WAT?!" "SORRY!" Jimin kruipt iets in elkaar en ik geef hem een tik tegen zijn buik "Je weet dat Jungkook soms bij ons in de dorm blijft hangen, nu moeten we daar ook nog acteren" sis ik, Jimin slikt en kijkt weg, iets in zijn gezicht zegt me iets dat hij ergens mee zit maar ik ga er niet op in. 

Onze relatie is nep, waarom zou hij iets om mij geven? Hij vroeg mij omdat we gewoon goede vrienden zijn en hij een probleem had, dat was het. Niet meer en niet minder. 

The Silent One --BTS Jimin--Där berättelser lever. Upptäck nu