Video

858 31 31
                                    

~~ 6 maanden verder ~~

//EVA POV//

"Okee jullie mogen even pauze houden!" horen we onze trainer zeggen en Jimin en ik ploffen op de vloer voor de spiegel neer. "Goed bezig, jullie zijn helemaal ready voor die show morgen!" zegt hij en ik lach.

"Ik hoop het" zegt Jimin en ik leg mijn hand op zijn bovenbeen "Natuurlijk wel, het gaat ons lukken oke?". Hij lacht even en duwt een plukje haar achter mijn ook "Met jou altijd". 

Gisteren hebben we onze eerste video geüpload waar we dansen. Vandaag komt er een soort vlog online, ik hoop dat ze een beetje worden bekeken. 

In de avond komen Jimin ik vermoeid ons huis binnen. We openen de deur naar de huiskamer als en zien Taehyung opeens opspringen van de bank. "Jimin! Eva!" hij loopt naar ons toe met zijn telefoon.

"Moet je kijken!" Taehyung drukt zijn telefoon bijna tegen onze neuzen aan en Jimin pakt hem over en slaat een arm om me heen zodat ik mee kan kijken. 

De video van gister staat op het beeldscherm "Jullie hebben in 1 dag al 10.000 views!" roept Taehyung blij en dan zie ik het grote aantal staan. "Wow!" roept Jimin blij en kijkt naar mij "Dat... wauw".

Ik lacht en Taehyung neemt zijn telefoon terug. Jimin drukt zijn lippen op mijn wang en ik grinnik "En nu?".

En nu? Meneer Hamano had ons meteen gebeld, er is over een week een show waar de meest recente nieuwkomers en bekenden prijzen kunnen winnen. 

Ik lig nu tegen Jimin aan op bed. We kijken naar een film op de laptop maar Jimin kan zijn hoofd er niet bijhouden aangezien hij regelmatig me een kus in mijn nek geeft of in mijn oor bijt. 

"Jimin kappen, ik probeer wat te kijken" zeg ik en hij trekt me meer naar zich toe. Jimin's armen zitten strak om mijn middel en ik voel zijn lippen weer in mijn nek.

"Ik ben gewoon blij oke?" Mompelt hij en ik krijg kippenvel van de trilling van zijn stem tegen mijn huid. "Ik ook" zeg ik en probeer mezelf vrij te maken uit zijn greep. 

"En ik vind de film saai, jij bent veel interessanter" Jimin probeert me om te rollen maar ik hou hem tegen "Rustig aan meneer we hebben in de kamer naast ons een kind liggen". Het is even stil terwijl we elkaar aankijken.

"Dus" mompelt Jimin en ik voel zijn vingertoppen over mijn rug gaan onder mijn shirt. "Het is prima dat we de film uitdoen en gaan slapen maar er gaat helemaal niks gebeuren" maak ik duidelijk en kom eindelijk weg. 

Ik sta op van het bed en klap de laptop dicht op het bureau. "Oh kom op Koalaaah"zeurt Jimin met zijn armen gespreid naar me toe en ik lach "Niks ervan" "Waarom niet? Wat is er?". 

Met een zucht ruim ik de kamer verder op en pak de twee wijnglazen van het nachtkastje "Er is een maandelijks probleem Jimin, daarom". Waarom moet ik dit altijd zeggen? Begrijpt hij niet dat ik een vrouw ben ofzo?

Als ik zo naar hem kijk zie ik een grote bonk aan ongeduldig testosteron op bed zitten. Ik draai me weer om en loop naar de kledingkast om een schone pyjama te pakken. 

"Oh sorry, dat wist ik niet" hoor ik dan achter me en ik lach "Geeft niet". Ik loop de badkamer in en ga snel onder de douche door voordat ik mezelf klaarmaak en het bed in stap. 

Jimin ligt er al in en ik kijk naar hem als ik langs loop. Hij mag dan wel een man zijn overdag maar als Jimin slaapt is het nog een klein jongetje. 

Ik lach even en kom ook onder de lakens tegen hem aan liggen. Jimin merkt het blijkbaar en schuift direct naar mij toe om zijn arm om me heen te slaan. 

"Truste" mompelt hij met een lage bromstem en ik druk een kus op zijn lippen "Truste"  

~~~~~~~~

Het eind van het boek is dichtbij! 

~Eyevie

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 30, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now