Jump!

574 44 8
                                    

We zitten met zn drieën aan tafel. Ik zit op Jimin's schoot omdat er eigenlijk maar plek voor 2 is en Taehyung zit tegenover ons.

"Dus, ik denk dat het het slimste is om om de beurt de wacht te houden 's nachts" zegt Jimin en Taehyung knikt.

"Misschien een halve nacht, dan krijgen we allemaal genoeg slaap denk ik. Dan maken we elkaar wakker als het 3 uur is ofzo om te wisselen" legt hij uit "Dat klinkt goed, hoe zullen we gaan?" Vraag ik en het blijft even stil.

"Als ik begin, dan komt Jimin en daarna Eva" stelt Taehyung voor en we knikken "Goed plan" zegt Jimin en ik sta op van zijn schoot.

Als ik later in de avond voorin lig te genieten hoor ik dat iemand naast me komt zitten. Ik open een oog en zie Taehyung zitten "Hey" zeg ik en hij knikt "Hey".

Taehyung leunt op zijn arm terwijl hij naar me kijkt "Ik heb een vraagje". Ik duw mezelf omhoog en kijk hem aan "Kom maar op" Hij lacht even.

"Over dat wisselen in de nacht... Jimin komt mij dan overnemen zodat ik kan slapen. Maar ik lig dan wel naast jou" begint hij langzaam en ik realiseer me dat ook net pas.

"Vind je dat wel oke? Of wil je liever dat ik ergens anders ga liggen" gaat Taehyung verder na een korte pauze. "Wat vindt Jimin ervan?" Vraag ik "Hij zei dat hij ons vertrouwt. Maar we liggen recht achter hem"

Taehyung lacht nerveus "Wat denk jij?" "Ik vind het oke, als je maar niet te dichtbij komt" zeg ik en kijk hem weer aan. Ik vind Taehyung heel aardig maar er bestaat nog een duidelijke grens.

Taehyung knikt "Ik heb soms de neiging om iemand vast te pakken tijdens het slapen. Ik zal erop letten" "Dankje" zeg ik en hij lacht.

~~~~~~~~~

Het is 2 dagen verder, we liggen in de middag even stil met de boot. Ik lig in mijn bikini die we hadden gekocht in stad en de 2 jongens in hun zwembroek voorop de boot.

Het is best warm en ik sta op om wat te drinken te pakken. In het huisje is het iets koeler gelukkig, ik kijk naar buiten terwijl ik een glas pak en zie dat Jimin opkijkt.

Hij zegt iets tegen Taehyung die daarna ook omhoog komt en knikt. Ze lopen naar me toe, ik geef toe dat ik mijn ogen uitkijk. "Wij gaan even in het water, blijf jij op de boot?" vraagt Jimin en ik knik.

Ik kijk naar de jongens, ze staan op de rand van de boot. Ze duwen en trekken aan elkaars armen maar gaan er nog niet in. Ze beginnen dan af te tellen en springen tegelijk het water in met een schreeuw.

Lachend kijk ik naar de jongens die weer bovenkomen en ze pakken de boot vast. Niet veel later klimmen ze er weer uit, ik geef ze een handdoek maar Jimin pakt mijn hand vast "Kom!".

Hij trekt me mee naar de rand van de boot en ik stribbel tegen "Wat? Dat water is ijskoud man, daar ga ik niet in!". Jimin moet lachen en stopt even met trekken om me aan te kijken "Samen, oke?" 

Ik zucht na even en we gaan op de rand staan. Mijn hand knijpt in die van Jimin en hij begint af te tellen, met een gil spring ik tegelijk met Jimin de rand af.

Met een plons kom ik onder water, het is redelijk koud maar ik voel een warme hand in die van mij. Een andere hand komt op mijn rug en dan open ik mijn ogen, het water is redelijk doorzichtig.

Jimin is vlakbij me, het lijkt net alsof we in het water blijven zweven. Zonder nadenken druk ik mijn lippen op die van hem, ik voel dat hij even schrikt maar kust me dan ook terug.

Ik voel dat we dan weer naar boven gaan en we laten elkaar net op tijd los. Lachend kijken Jimin en ik elkaar aan, onze haren plakken op onze huid. 

"Kom er snel uit! Het is koud daar!" roept Taehyung van de boot en we zwemmen naar het trappetje om in de boot te komen. 

Even later zitten we met handdoeken om ons heen op de voorkant van de boot, de zon warmt ons gelukkig weer goed op. 

The Silent One --BTS Jimin--Where stories live. Discover now