3.

29.6K 613 178
                                    

*Jordan*

Meer chaos en drukte ontstaat in de kantine. Easton en zijn groepje zijn er, inclusief de Chicks, ook wel "de Kippen" genoemd. Het is een kliekje van 4 meisjes die het fantastisch vinden om zich als goedkope slet te gedragen.

Het word altijd drukker als Easton er is. Vorige keer speelden ze Gucci Gang van Lil Pump af op de intercom. Ik heb 2 dagen een suizende piep in mijn oren gehad.

'Ahum, attentie leerlingen van Blenkin Prep.' horen we de cheerleadercoach door de speakers. Ze staat op het podium, zenuwachtig met een microfoon in haar handen. Wanneer ze nog steeds niet alle aandacht heeft, gaat ze over op een andere manier

'Tyrra Winsett, jij was te laat voor de training vandaag, dus beter luister je op tijd!' galmt er door de kantine. Iedereen kijkt nu naar haar, inclusief de knalrode Tyrra.

'Dank u.' zegt ze wanneer ze ziet dat ze iedereens aandacht heeft.

'Zoals jullie allemaal kennelijk weten, is de wel bekende footballwedstrijd tussen de Blue Tigers,' De hele kantine juicht bij het horen van de naam van ons team. Easton gaat prijzend op zijn tafel staan. Hij is de quarterback van de school.

'En de Night Howlers aanstaande vrijdag.' Volgende week vrijdag dus, aangezien het vandaag ook vrijdag is. 'Het cheerleaderteam zal er ook zeker zijn om onze footballspelers bij te staan.' zegt ze op een trotse toon.

Weer een gejuich. Lena kijkt trots naar haar coach.

'Jammer genoeg zal dat helaas niet doorgaan als er voor vanmiddag geen aanmelding komt voor de nieuwe cheercaptain.' De plotselinge afwending in het verhaal zorgt voor verwarring in haar publiek.

'Dat is waar ook. Stella ligt er uit, door haar affaire met meneer Daniels.' zegt Lena. Een week geleden is Stella met meneer Daniels ontdekt in het scheikundelokaal, dingen aan het doen die een leerlinge en leerkracht niet horen te doen. Daniels is ontslagen en Stella doet niet meer mee met buitenschoolse activiteiten.

'Waarom kunnen jullie dan gewoon niet iemand uit het team aanwijzen als cheercaptain?' merkt Valerie op. 'Te weinig cheerleaders. We hebben nog ongeveer 3 mensen nodig als we een medium team willen, dus 12 tot 16 spelers.' zegt Lena.

'Huh? Maar eerst hadden jullie toch fucking veel cheerleaders?' vraagt Anthony aan Lena. 'Totdat Tristen en Hope ook opeens kwamen in het team. Ze hebben bijna iedereen eruit gedreven.' zegt ze.

Tristen en Hope zijn de wel bekende mean girls op Blenkin. Ze hebben altijd een kliekje van minimaal 6 meisjes achter hun aan. Ik kan ze niet uitstaan.

'Wedden dat Tristen zich als cheercaptain gaat inschrijven?' vraag ik. Ze kijken me allemaal aan. 'Wat?' zeg ik. 'Jordan.' zegt Lena langzaam. 'Ja?'  Ik ga rechter zitten.

'Wil je misschien meedoen aan het team?' vraagt ze. Hell no. 'No fucking way.' Ik sta op. 'Waarom niet?!' vraagt zowat iedereen. 'En dan ook eruit worden gedreven zeker, door die twee bitches?!' Ik ben niet gek.

'Kom op, je hebt het perfecte lichaam. Smalle middel, grote heupen. Voor die tieten doet elke jongen een moord om naar te kijken.' zegt Julina. Anthony maakt een 'pfft'geluid en Aidan staart me aan. De rest van het groepje knikt heftig om te laten zien dat ze het eens zijn met Julina.

'Doe normaal, Jul.' zeg ik iets bescheiden. 'Het is gewoon zo. Je bent ook nog eens super lenig. Toch Aidan?' vraagt Mayra. Hij trekt terug uit zijn trans en schat me verlegen op. 'Het is wel zo, je bent lenig.' Er trekt een blos op zijn wangen.

'Nee, over dat gedeelte met de heup-' Ik kap Mayra af. 'Genoeg.' Smekend kijk ik Lena aan. 'Ik vind dat je je moet aanmelden. Ik zal elke training bij je blijven. Je zal het echt snel op pikken.' belooft ze.

Ik weet echt niet hoor. Ik heb wel gehoord dat het een boost geeft op mijn cijfers.

'Ik doe het.' Als vanzelf juichen ze allemaal, behalve Aidan. Die lijkt er een beetje mee te zitten.

'Maar alsnog. Hoe zal ik al die stunts en routines onthouden binnen een week?' zeur ik. 'Dat gaat echt makkelijk, dat lukt je wel.' Lena pakt haar tas in. 'Ik moet nog naar mijn kluisje. Ik zie jullie bij Tony thuis!' zegt ze voordat ze weg sprint.

De bel gaat en de hele kantine pakt in en vertrekt naar zijn/haar les.

'Heb je zin in de date van jou en Aidan?' vraagt Val aan me als we samen naar onze les lopen. 'Waarom vraagt iedereen dat?' zeg ik iets pissig nu.

'Eerlijk gezegd, ship ik jullie niet echt...' biecht ze op. Eindelijk iemand. 'Serieus? Hoezo?' Iets nieuwsgierig vraag ik het. 'Jij en Aidan passen niet bij elkaar. Aidan is te zacht voor jou.' We lopen het lokaal in.

'Noem je mij te hard?' vraag ik nep-beledigd. 'Nee, nee. Gewoon een heel ander typetje.' Pratend pakt ze haar boeken uit haar rugzak. 'Welke jongen past dan wel bij mij?' vraag ik door. 'Anthony?'

Ze schudt gelijk haar hoofd. 'Sowieso niet.' We zitten klaar, maar mevrouw Waters is er nog niet. 'Wie dan wel?' Ze denkt even na.

'Easton.' zegt ze plotseling.

Easton? Echt niet.

'Valerie. Hou je mond.' Ze slijpt stilletjes haar potlood. 'Het kan wel...' zegt ze zachtjes. 'Helemaal niet. Easton is een fuckboy, player, badboy en ik.. ik ben gewoon... Jordan.' zeg ik wijzend naar mezelf.

'Daarom juist. Jordan en Easton.' zegt ze ineengedoken. 'Hij gebruikt meisjes, Valerie. En hoe wil je dat het ooit iets word tussen ons?' vraag ik door.

'Jullie zijn buren! Ooit of nooit zal hij je ontdekken, en hij zal je niet met rust laten, want als ik een fuckboy was, zou ik jou al helemaal niet met rust laten.' zegt ze, blikkend op mijn figuur.

Onaangenaam probeer ik mezelf een beetje te bedekken met mijn armen. Dan komt Yverson opeens het lokaal inlopen. 'Mevrouw Waters heeft autopech. Jullie hebben een tussenuur.' Zo snel als hij kwam verlaat hij ons weer en loopt kwiek weg in zijn strak gestreken pak.

De klas joelt en vertrekt. Ik en Valerie doen hetzelfde. Ergens heeft ze wel gelijk.

Vroeg of laat zal hij me ontdekken.

Open The Door For The Badboy ✔Where stories live. Discover now