7.

24.9K 568 135
                                    

*Jordan*

'Je draait dan zo om, terwijl je je handen nog in de lucht hebt, en dan een flikflak... je weet toch hoe een flikflak moet?' vraagt Lena aan me.

We staan op een sportmat en nemen een paar standaard dansjes door, daarna doen we het dansje dat ik moet leren.

Ik knik en doe gemakkelijk een flikflak naar achter. Vier jaar op turnen zitten beloont wel.

'Je hebt het gewoon nog.' zegt ze bewonderend. Ik glimlach en steek mijn handen omhoog. 'Die glimlach moet je daar ook echt de hele tijd ophouden.' zegt ze lachend.

***
'Dankjewel voor het eten, Sandra!' zeg ik voordat ze de deur uit loopt. Het is al 3 uur, we zijn al bezig sinds 11 uur s'ochtends. Lena eet gulzig haar pizza op.

'Ik dacht dat je op je voeding lette.' zeg ik met opgetrokken wenkbrauw. 'Sandra's pizza is uitgezonderd.' zegt ze terwijl ze haar mond afveegt.

Lena is al jaren mijn vriendin. Sinds de kleuterklas. Zonder haar zou ik niet op turnen hebben gezeten, en zou ik echt geen energie hebben om elke dag mijn bed uit te stappen.

'Ik ga weg om 5 uur, zodat jij je nog kan klaarmaken voor Aidan.' zegt ze terwijl ze haar vierde pizzapunt pakt. 'Ik heb echt geen zin om te gaan.' zeg ik eerlijk.

'Jordan, godverdomme. Geef hem gewoon een fucking kans. Het is maar een date. Als je het niet leuk vond, kun je nog altijd nee zeggen, holy shit.'

Ik heb Lena nog nooit zoveel horen schelden.

'Oké, je hebt gelijk.' Ik sta op van de bank en loop naar mijn badkamer. 'Wat ga je eigenlijk aandoen?' Ik laat haar de broekpak zien die Sandra me adviseerde.

Het is een simpel design, maar het sluit perfect aan mijn figuur

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het is een simpel design, maar het sluit perfect aan mijn figuur. Ik vind het wel wat.

'Wauw. Die is wel heel mooi. Hopelijk hoef je daarin niet langs Easton te lopen.' knipoogt ze.

Ik rol met mijn ogen. 'Ik hóóp dat ik niet langs hem hoef te lopen.' Ik leg de kleerhanger weer terug in mijn inloopkast.

'Wat gaan we nu doen? Je kent dat dansje vlekkeloos.' Ze legt het lege bord op mijn bureau en gaat liggen op mijn bed.

'Ik heb geen idee. Zullen we zwemmen?' stel ik voor. 'Ik heb geen bikini mee.' mompelt ze. 'Je bent bij mij thuis, weet je nog?' Lachend gooi ik een setje naar haar hoofd. 'Kleed jij je om in de badkamer, dan doe ik het hier.' lach ik.

Alsof ze elk sprankeltje energie uit haar lichaam haalt, staat ze op en sloft naar de badkamer.

***
'Ik heb Sandra gevraagd of ze het kan voorverwarmen, dus duik maar gewoon.' zeg ik tegen haar. Haar handdoek valt op de grond, en ze loopt naar de duikplank. Sierlijk neemt ze een perfecte duik.

Lena is het typische sportmeisje. Ze zit op turnen, zwemmen, hockey en cheerleaden. Ze weet wel hoe elke jongen naar haar kijkt, maar ze is niet zo van de relaties.

Ik ga in tegendeel gewoon via het trappetje naar beneden.

'Wanneer komt je auto terug?' vraagt Lena. Ik heb geen idee, maar het kan niet meer zo lang duren. 'Ik weet het niet, maar Drew brengt hem gewoon.' Drew is onze chauffeur.

Sandra komt aanlopen met een schaaltje drankjes.

'Twee cocktaildrankjes.' Ze legt het neer op de rand van de zwembad. 'Waar is Easton?' vraagt Sandra. 'Weet ik veel. Waarschijnlijk in de gameroom.' zeg ik geïrriteerd.

'Mija. Hij wilt hier ook waarschijnlijk niet zijn. Accepteer het een beetje. Het is wel de enigste zoon van je ouders zakelijke partners.' Ze gaat zitten op een ligstoel.

'En ik ben ook de enigste dochter van mijn ouders! Weet je wel hoe Easton is?' roep ik. Ze schud haar hoofd en loopt naar binnen. Volgens mij moet ik me zometeen verontschuldigen.

'Jordan, het is half vijf. Ik denk dat ik maar eens ga.' Lena hijst zichzelf uit het zwembad en wikkelt zich zelf in haar handdoek.

Ik denk dat ik maar eens moet gaan praten met Easton. Paar dingen duidelijk maken.

***
Tevreden kijk ik naar het resultaat in de spiegel. Mijn haar heb ik los laten hangen, die is al stijl van zichzelf. Lichte makeup met een paar sieraadjes en zwarte hakken.

Er word geklopt op de deur. 'Jordan?' Ik doe de deur open en zie Sandra staan. 'Aidan is er.' glimlacht ze. Ze neemt me op van hoofd tot teen. 'De laatste keer dat je er zo mooi uitzag was toen je op date ging met...' Haar stem sterft weg. Damian.

'Sorry.' Ze recht haar rug. 'Maakt niet uit. Ik ben net klaar.' glimlach ik. Ze knikt en loopt dan weg.

Als ik naar de woonkamer wil lopen, zie ik Easton staan. Hij kijkt naar een paar foto's op de muur.

'Wat doe jij hier?' Hij schrikt op. 'Ik dacht dat Sandra tegen je zei dat je niet in de oostelijke vleugel mocht komen.' snauw ik.

'Ik heb geen idee waar de oostelijke en zuidelijke en shitvleugels zijn. Ik ben gewoon aan het verkennen. Jullie hebben 3 keukens, godverdomme.' zegt Easton.

'Herinner me toch steeds niet aan dingen die ik al weet, Jezus man.' Ik wil langs hem heen lopen, maar hij houd mijn arm ferm vast.

'Ik wil hier ook niet zijn. Als jij chill tegen mij doet, doe ik dat ook tegen jou. Ik ben de badboy van de school, remember? Ik hoef maar twee woorden te zeggen en je sociale leven is kapot. Wees blij dat je tegen mensen kan zeggen dat ik in je huis slaap.' zegt hij. Ik voel zijn warme adem op mijn huid.

Met de grootste respectloze blik kijk ik hem aan. Ik trek mijn arm los. De plek die hij zojuist vasthield tintelt.

'Je bent in míjn huis. Ik wil niet opscheppen, maar ik ben de rijkste van de school. Ik hoef maar een honderdje toe te stoppen aan de directeur en je bent weg. Niet eens, mijn vader hoeft alleen maar te bellen. Je mag Calvin en Wade uitnodigen. Maar laat mij met rust, en kom niet in dít deel van míjn huis.' herhaal ik.

Boos loop ik naar de woonkamer. Easton blijft verstard achter.

Open The Door For The Badboy ✔Where stories live. Discover now