46.

16.1K 420 34
                                    

*Jordan*

Het heeft een uur en drie man gekost om al Easton's spullen naar mijn kamer te verhuizen. Ik begrijp niet waarom mannen altijd zeuren over vrouwen met teveel kleding.

Sandra is wat eerder weggegaan, omdat ze op bezoek ging bij een oude vriendin. Chanel wilde wat 'alleen-tijd' en is een hete douche gaan nemen. Nu blijven alleen ik en Easton over.

'Weet je, wij rijkelui tieners zijn echt geen brave kinderen.' zegt Easton opeens. Ik kijk op van mijn laptop, terwijl Easton een stapeltje kleding in de kast zet.

'We doen dingen waarvan onze ouders niets weten.' gaat hij verder. Nieuwsgierig sla ik mijn laptop dicht en meng me in het gesprek. 'Mijn ouders weten al dat ik seks heb gehad, als dat is wat je wil zeggen.'

'Maar weten ze ook dat je drinkt? En hoe je vriendjes zijn? Zoals Damian? Dat je zaterdag 's avonds stripteases krijgt van studenten?' Easton's filosoferende gedrag verrast me. Vooral omdat hij praat over mijn leven.

'Wat is je punt, Easton?' vraag ik. Hij wilt wat zeggen, maar houd dan zijn mond weer. 'Laat maar. Vergeet dat ik iets zei.' mompelt hij.

Ik leg mijn laptop van mijn schoot op de bank en sta op. 'Heeft dit te maken met dat gesprek van Chanel?' gok ik. Hij schudt stug zijn hoofd. 'Ik vroeg het me gewoon af.'

Ik weet dat hij liegt. 'Waar ging het over?'

Easton doet de deur van de kast dicht en slentert de badkamer in om zijn toiletspullen uit te pakken.

'We zijn hypocriet bezig. Zou je durven te vertellen tegen je ouders wat je drinkt, met wie je naar bed bent gegaan, en al die dingen?' roept hij vanuit mijn badkamer.

Verbouwereerd blijf ik staan, niet in staat om antwoord te geven. Hij beschouwt mijn stilte als een nee.

'Zie je? Dat zou ik ook niet doen. Daarom vind ik dat we respect moeten hebben voor de mensen die het wel doen, zoals Chanel.' Hij slentert de badkamer weer uit.

'Easton, je klinkt echt stoned. Ga slapen, dan maak ik het wel af.' stel ik voor.

'Chanel is lesbisch.' zegt hij opeens. Dan vertelt hij het hele verhaal. Waar ze boos om was, hoe ze haar behandeld hebben, haar mening over dit allemaal.

Als ik iets te zeggen had, dan zou het zijn dat ik het volkomen eens met haar ben. We zijn allemaal fake bezig.

Easton zucht als hij klaar is met praten. 'Ik voel me net een Engels docent.' grapt hij. Easton gaat languit liggen op bed. 'Zullen we gewoon slapen en de shit voor morgen laten?'

Ik stem toe met zijn plan en trek mijn kleding alvast uit. Terwijl Easton zijn stoppelbaard snel aan het scheren is, kruip ik alvast onder de lakens.

Niet veel later doet Easton het licht uit en komt ook in bed liggen. Hij ligt tegen me aan met zijn hand op mijn buik. Zijn lichaamstemperatuur voelt aangenaam aan en ook niet te vergeten zijn spieren.

'Jordan.' fluistert hij. Ik draai mijn hoofd naar hem toe. Zijn warrige haar en lange wimpers zijn goed te zien door het maanlicht dat door mijn balkonraam schijnt.

'Nog niet slapen.' eist hij. 'Waarom?' vraag ik zachtjes.

Dan voel ik zijn warme handpalm over de binnenkant van mijn bovenbeen glijden. Easton's warme adem kietelt mijn oor, voordat hij er zachtjes in bijt.

Een zachte, verstikte kreun verlaat mijn lippen.

Het duurt niet lang voordat zijn vingers mijn onderbroek in glijden. Mijn adem begint te stokken en ook Easton laat een grom horen.

Open The Door For The Badboy ✔Where stories live. Discover now