15.

23.3K 585 171
                                    

*Jordan*

'Je bent echt grappig, wist je dat?' zeg ik tegen Royce. Hij glimlacht en trekt mijn telefoon uit mijn handen. Paar seconden later geeft hij hem terug.

'Hier, dan heb je mijn nummer.' zegt hij erbij. 'Dan bel ik je zeker voor nog een lapdance.' lach ik.

'Hoe komt het dat ik je nog nooit heb gezien?' vraagt Royce dan. 'Uhm, waarschijnlijk omdat ik op Blenkin zit en jij op de uni.' Zijn wenkbrauwen schieten omhoog.

'Serieus? Ik dacht dat je ook op de universiteit zat. Je ziet er wel ouder uit voor je leeftijd, en veel mooier.' grijnst hij. Ik vraag me af of hij weet dat ik 17 ben.

'Flirt je nou met me?' vraag ik lachend. 'Misschien.' Hij legt zijn beker neer. 'Ga door, misschien krijg je dan je zin.' zeg ik uitdagend.

Hij legt zijn hand op mijn been. 'Zullen we dat gewoon skippen en gelijk doen?' Zijn andere hand omvat mijn wang.

Ik leun naar voren voor een kus, maar net voordat onze lippen elkaar raken, horen we geschreeuw buiten.

'Wat is er aan de hand?' Royce staat op. Wanneer ik mensen "Easton" hoor joelen, sta ik ook op. Ik verontschuldig me en ren naar de bron van alle onrust.

Easton is aan het inbeuken op Ryan, Damian's vriend.

Niemand die iets doet. Er loopt een straaltje bloed uit Ryan's mondhoek. Easton's donkere haar wappert heen en weer bij elke uithaal.

Dan zie ik hem. Damian. Tegenover mij. Niet ver van het spektakel dat plaats vind. Hij blijft ook nog gewoon kijken met een misselijkmakende grijns naar hoe zijn vriend verminkt word.

Ik kom in actie.

'Easton!' Hij draait zich om en zijn vuist blijft hangen in de lucht. Genoeg tijd voor Ryan om het wiel over te nemen. Door een snelle beweging ligt Easton nu onder hem. De menigte joelt.

'Stop, Jezus!' roep ik. Ik probeer ze uit elkaar te trekken, maar het lukt niet. Calvin en Kian schieten me te hulp. Wanneer ze allebei van elkaar los zijn, zie ik dat Easton een blauwe plek op zijn rechterjukbeen heeft.

'Wat doe jij met Damians ex?' briest Ryan tegen Easton. Hij heeft het over mij. Damian is er nu ook bij komen staan. Mijn ex staart Easton gewoon aan.

'Ze is mijn vriendín!' liegt hij. Easton trekt zich los uit Calvins greep en kust me.

Gewoon, uit het niets. Ik begrijp zelf geen eens waarom ik hem terug kus. Zijn handen gaan omhoog naar mijn haar. Ik voel Damian's ogen op me branden.

Na wat voelt als een uur, trek ik terug. De blik in Easton's ogen is onleesbaar.

Damian loopt naar ons toe. Ik vergeet adem te halen, wat toch niet lukt.

'Als jij ooit nog denkt dat het goed komt tussen ons,' Damian priemt met zijn vinger op Easton's borst. 'Dan heb je het flink mis, Depont.' maakt hij zijn zin af.

'Gelukkig denk ik er ook zo over.' zegt Easton koel terug. Hij pakt mijn hand en begeleid me het huis in.

Ik weet nog steeds niet wat er zojuist gebeurd is.

*Easton*

'We gaan naar huis.' zeg ik, terwijl ik haar naar de auto sleur. Ze stribbelt niet tegen, maar loopt gewoon stug met me mee. Als antwoord knikt ze alleen maar.

Ze is overrompeld door wat ik zojuist heb gedaan, ik zelf ook. Ik heb wel ballen, man.

Iets in me heeft er totaal geen spijt van. Wat ik zelf nog steeds niet kan begrijpen, is dat ik het jammer vond dat ze stopte.

Jordan ontgrendelt de auto en stapt in, ik doe hetzelfde aan de andere kant.

Onderweg naar Jordan's huis is het ongemakkelijk stil. Ze rijd 150 kilometer per uur, terwijl ze maar 120 mag rijden.

'Jordan, je rijdt te snel.' waarschuw ik haar. 'Deze auto kan 400. Daag me niet uit.' zegt ze terug. Heb ik haar boos gemaakt?

'Sorry, Damian zien na een lange tijd maakt me pissig.' verontschuldigt ze zich. Ik neem het haar niet kwalijk, ik word altijd boos als ik hem zie.

'Het spijt me ook.' begin ik. Ze kijkt me vragend aan. 'Voor?'

Mijn nagels zijn opeens heel interessant. Fuck, ik ben nooit verlegen.

'Dat ik je gezoend heb. Ik wilde gewoon Damian en Ryan stangen en ik was gewoon zo fucking boos dat ik ze weer zag en-' Ze kapt me af.

'Maakt niet uit.', zijn haar enige drie woorden. Voor de rest van de rit is het weer stil, maar niet ongemakkelijk.

***
'Eindelijk! Jullie zijn thuis!' zegt Sandra wanneer we de voordeur inlopen. Ik dacht dat ze al weg was.

'Ik ga voor twee weken weg.' Jordan's ogen worden groot. 'Waarom?!' Ze is duidelijk geïrriteerd.

'Mijn vader ligt in het ziekenhuis, ze zeggen dat het misschien zijn laatste dagen zijn.' zegt Sandra droevig. Jordan's gezicht verzacht meteen.

'Oh, Sandra. Sorry, het spijt me.' verontschuldigt ze zich. Ze geeft Sandra een omhelzing. De lichtgetinte vrouw begint te schokken in Jordan's armen.

'Neem de tijd die je nodig hebt. Wij redden ons wel.' voeg ik eraan toe. Wanneer ze Jordan loslaat, geeft ze me een bedankend knikje.

'Mijn nichtje komt om de dag om het huis bij te houden. Ze heeft een sleutel, dus jullie kunnen haar gewoon negeren. Jordan's ouders weten al over de situatie, ze lieten me eigenlijk voor 4 weken naar Spanje gaan, maar ik kon niet zo lang wegblijven.' zegt ze met een pijnlijke glimlach.

Ik en Jordan wensen haar nog veel sterkte, voordat we allebei naar onze eigen kamer gaan. Sandra is al vertrokken.

Piekerend ga ik met kleren en al op bed liggen. Ik heb Jordan gezoend. Ze zoende terug. Ik zou liegen als ik zei dat ik haar niet wilde, dat is echt zo. Ze is prachtig, volgens mij weet ze zelf geen eens hoe elke jongen naar haar kijkt.

Ik heb geen idee wat ik morgen moet doen, op school. Iedereen denkt dat ik en Jordan nu een koppel zijn. Ze weten allemaal dat ik niet aan vriendinnetjes doe.

Er word precies drie keer geklopt op mijn deur. Langzaam gaat ie open. Jordan staat in de deurgat met een witte satijnen kamerjas om, waarschijnlijk alleen ondergoed er onder.

'Hey.' zegt ze zacht. Ik ga gelijk recht op zitten. 'Even over wat er allemaal is gebeurd op het feestje, ik vind het oké om voor een weekje je vriendin te spelen, maar daarna "maken we het uit." En ik doe dit alleen maar om Damian te irriteren.' lacht ze. Ik kan niets anders dan terug glimlachen.

'Oké, deal. Dank je.' meen ik. Ze knikt nog even voordat ze de deur weer dicht doet.

Is het raar om te zeggen dat je nu officieel een nep-relatie hebt?

Open The Door For The Badboy ✔Where stories live. Discover now