20.

23.5K 595 89
                                    

*Easton*

'Wat zei ze precies?' vraagt Jordan, gelijk wanneer ik bij haar in de buurt kom.

'Ze zal een beetje knoeien met de stemmen, maar ik kan je niets beloven!' waarschuw ik haar.

Toen ik naar Whithers toeliep, begon ik gelijk al op een vriendelijke manier te praten. Ik noemde haar bij haar voornaam, Abby, en ze vond het helemaal geen probleem.

Ergens ben ik bang dat ze mij aantrekkelijk vind, maar op dit moment komt dat best goed van pas.

Jordan smakt een zoen op mijn wang. Daarna verstrengel ik mijn vingers met die van haar.

Ik ben helemaal niet bang om iedereen te laten zien dat ik en Jordan iets hebben. Het moet ook, vanwege Ryan en Damian, maar als dat niet was gebeurt zou ik haar hand nu nog steeds vasthouden.

Ik denk dat elke jongen wel de hand van Jordan wilt vasthouden.

Jordan liep rechtstreeks naar de trap die naar de tribune leidt, en ik naar de kleedkamers. Jassen zijn opgehangen en tassen zijn al uitgepakt. Niemand is in de kleedkamer. Shit, ik ben te laat.

***
'Depont!' briest coach Gyllinth. Fuck, shit, klotezooi.

'Sorry, het spijt me. Ik was nog aan het praten met coach Whithers.' verontschuldig ik me. Ik heb mijn helm in mijn ene hand.

'Wat moest jij met de cheerleadercoach?!' Het lijkt net alsof hij elk moment zijn clipboard stuk kan breken op zijn knie.

'Het gebeurt niet meer. Beloofd.' zeg ik terwijl ik mijn helm opdoe.

'We zijn bezig met een warming-up. Vandaag doen we een oefenwedstrijd in eigen team.' Hij wijst naar de lijn jongens die push-ups doen op het gras.

Onderweg naar de lege spot naast Calvin, zie ik Jordan plaatsnemen. Ze ziet mij niet, maar pakt gelijk haar telefoon erbij.

Zuchtend ga ik liggen met mijn handpalmen tegen de grond.

'Waar was je, man?' hijgt Calvin naast me. 'Nergens.' Ik begin met opdrukken. 'Hebben jij en Jordan echt iets?' vraagt hij tussendoor.

'Eerst nep, we logen op het feestje. Nu wel.' Het zweet druipt van mijn voorhoofd, maar ik negeer het. Ik ben volgens mij al bij 24 push-ups.

'Hoe the fuck bedoel je, "nu wel"?' Hij kijkt mijn richting op.

'Ik ben verliefd op Jordan.'

Calvin valt op de grond, alsof zijn armen het verbieden om door te gaan.

'Wat?!' schreeuwt hij hysterisch. Ik geef hem een klap tegen zijn hoofd, zodat hij tenminste stil blijft, want iedereen kijkt nu naar ons.

'Ik vind Jordan leuk.' herhaal ik.

'We vinden Jordan allemaal lekker, Easton. Naai haar gewoon, en laat haar dan. Dan ben jij tenminste degene met de prestatie "Jordan McBella geneukt".' zegt hij.

Een paar jongens onderling hadden "trofees" gemaakt. Ik en Calvin deden toentertijd mee. Eén daarvan was Jordan, omdat iedereen haar wel een sappig stuk vond, maar het was niemand gelukt om haar te krijgen, behalve Damian.

'Hou je fucking bek dicht, Calvin. Ik ga haar niet naaien. Ik ga het niet uitmaken. Ik ga haar hart niet breken. Ik hou van haar. Als je dat niet leuk vindt, mag je oprotten.' zeg ik eerlijk.

Calvin draait zich om en gaat helemaal aan de andere kant van de lijn liggen en opdrukken. Als hij het zo wilt spelen, vind ik het best.

***
'Ik ga je thuis afzetten, en dan ga ik gelijk weer weg.' informeert Jordan me. 'Hoezo?' zeg ik lang.

Open The Door For The Badboy ✔Where stories live. Discover now