48.

15.1K 408 44
                                    

*Jordan*

'En, waar blijven ze?' vraagt Julina ongeduldig.

Nou, ze zijn nu aan het zoenen, terwijl ze elkaar tien minuten geleden nog haatten.

'Chanel is naar de wc en Lena is iets uit haar auto gaan halen.' lieg ik. Ze geloven het gelukkig wel.

Ik kan wel gillen van vreugde. Lena heeft eindelijk iemand gevonden en Chanel heeft zich al gehecht aan iemand, hoop ik.

Wanneer de twee weer binnenlopen, probeer ik er zo nonchalant mogelijk uit te zien. Lena's haar zit warrig en Chanel bloost een beetje.

Lena kijkt me kort aan, waarna ik knipoog. Even verstijft ze, maar ontspant dan weer. Ze weet dat ik het weet.

***

Ik zwaai ze nog voor de laatste keer uit. Het is al elf uur 's avonds en ik ben kapot. Easton is nog niet thuis en Chanel heeft haar bed al opgezocht.

Gelukkig zijn ze uit eigen wil vertrokken, want anders had ik ze er echt uitgeschopt.

Ik heb het er niet met Lena overgehad, puur omdat ik denk dat ze dat niet wil. Ze is volgens mij nog steeds niet over het feit dat ze mij leuk heeft gevonden, en ik haar helaas af heb moeten wijzen.

Zuchtend loop ik de trap op. Ik praat er pas over als Chanel of Lena het onderwerp aansnijdt. Dit is niet mijn business, pas als zij dat het er van maken. Maar ik popel gewoon om alle details te weten.

Moe slenter ik mijn kamer binnen. Ik ben toe aan een welverdiende douche. Een goede vriendin zijn is soms zo vermoeiend.

Ik ben in een goed humeur, dus zet ik mijn muziekspeakers aan en draai de douche alvast open. Terwijl het water zich alvast opwarmt, inspecteer ik mezelf in de spiegel.

Mijn jukbeenderen vervagen en mijn kaaklijn gaat op in mijn huid. Ben ik dik aan het worden? Nee, nee, nee. Dat wil ik niet.

Deels opgelaten kijk ik nu naar mijn buik. Het zag er eerst niet zo uit. Het is tijd dat ik de fastfood skip en vaker naar de sportschool ga.

Dan stap ik in de douche, nog steeds in gedachten verzonken.

***

Zuchtend van genot draai ik de douche weer dicht. Dat deed me goed. Nog steeds neuriënd op het muziek, ga ik vanonder de douchekop vandaan.

Ik sla een handdoek om me heen en stap de douche dan weer uit.

Ik gil mijn longen uit mijn lijf als ik Easton daar zie staan. Ik had hem niet horen binnenkomen, vanwege de muziek.

'Wat? Wil je me soms niet zien?' schaterlacht hij. Zuchtend stamp ik langs hem heen, de badkamer uit.

'Jordan, ik wist niet dat je zou schrikken!' zegt hij snel als hij ziet dat ik boos ben.

'Ik ben niet boos.' lieg ik. 'Ik wil me gewoon aankleden.'

'Dat kan nu toch ook?' Hij gaat liggen op bed en kijkt me met een scheef hoofd aan. 'Je weet wat ik bedoel, Easton.' zucht ik.

'Ja, je hebt gelijk. Ik wil hierna nog kunnen slapen.' Hij knipoogt kort naar me. Met mijn ogen rollend, loop ik de badkamer weer in.

***

'Nou, hoe was het vandaag?' vraagt hij als ik naast hem ben komen liggen.

De gebeurtenis speelt weer af in mijn hoofd.

'Fantastisch.' zwijmel ik. 'Nou, Chanel en Lena konden eerst niet goed overweg met elkaar, maar ik had het erover met Lena en ze bood uiteindelijk haar excuses aan. De rest kon wél goed overweg met Chanel en ze vermoedde niets. Dus toen gingen Chanel en Lena het uitpraten en het duurde te lang dus ik ging kijken en oh my god Easton, ze waren aan het ku-'

Ik ratelde alles veel te enthousiast en te snel op dat ik helemaal was vergeten dat ik niemand mocht vertellen over Lena. Easton weet, of wist, nog niet dat ze lesbisch is.

'Is Lena... Is Lena lesbisch?' Easton gaat overeind zitten.

'Ik mocht het tegen niemand zeggen.' zucht ik. 'Het is oké, ik vertel het niemand. Maar kom op, Lena?! Zowat elke jongen die ik ken, geilt op haar.'

Ik sla mezelf op mijn hoofd. 'Ik ben zo een slechte vriendin.'

Voordat ik het weet slaat Easton zijn armen om me heen. 'Nee, dat ben je niet en dat weet je. Ik zou me geen één andere betere vriendin wensen dan jij, Jordan.'

Mijn hart warmt een beetje op bij die woorden, maar het neemt mijn schuldgevoel niet weg.

'Oké, maak je verhaal af.' moedigt hij me aan. 'Ze waren aan het kussen, Easton. Dat maakte me zo blij, want Lena vond niemand. Ze kon zich aan niemand hechtten. Ze werd niet verliefd. Het ergste d'r aan was dat ze me... leuk vond.'

Easton is geshockeerd. 'Vond ze je leuk?' Ik knik, terwijl ik nog steeds naar de dekens kijk. 'Ze kon er niets aandoen.'

'Gelukkig dat ze Chanel heeft gevonden dan, want ik had er geen zin in om te concurreren met je beste vriendin.' Easton ziet overal wel een grap in.

'East, ik ben een beetje moe.' gaap ik. 'Ik denk dat ik ga slapen.'

Easton vindt dat zelf ook een geweldig idee en gaat zich omkleden.

Terwijl Easton zich klaarmaakt in de badkamer, val ik in een diepe slaap.

Open The Door For The Badboy ✔Where stories live. Discover now