12.

24.7K 561 149
                                    

*Jordan*

'Met wie appte je?' Easton legt zijn helm neer naast hem op de tribune. 'Moet je niet nog gaan trainen?' vraag ik. 'Kwartier pauze. Ik dacht ik kom bij jou zitten.' Hij neemt een grote slok uit zijn waterfles.

'Een vriendin. Ze maakt de posters voor mijn cheercaptain-campagne. Ik ben door als cheerleader. Nu nog cheercaptain.' glimlach ik. 'Oh shit, je kan het dus wel. Nou, nu weet ik al op wie ik moet stemmen.' lacht hij. 'Niet op jou.' grapt Easton. Speels geef ik hem een stomp.

'Fuck, je slaat echt hard voor een meisje.' Hij wrijft pijnlijk over zijn schouder. 'Pas dan op.' waarschuw ik hem.

'Maar was dat dus waarom je zo gefrustreerd naar je telefoon keek?' vraagt hij dan. Hij heeft het over toen ik aan het appen was met Aidan.

'Boyproblems.' zeg ik kort. 'Oh, daar moet ik me niet mee bemoeien.' stelt hij vast.

'En, wie is dit?' vraagt een stem achter ons. Wade is op de tribune achter ons gaan zitten.

'Jordan.' antwoord Easton. 'Ik had het tegen de dame.' Wade richt zich weer op mij.

'Ik ben misschien wel single, maar niet op zoek naar een jongen.' maak ik duidelijk. 'Doeg.' Hij staat op en loopt weg. Easton schiet in de lach.

'Zolang hij niemand kan fixen, is het doeidoei.' lacht Easton.

'Jongens! Terugkomen!' schreeuwt Calvin vanaf het veld. 'Ik ga weer. Over een half uurtje ben ik klaar.' Easton knijpt me even in mijn bovenbeen en rent de tribunes af.

***
'Ga alvast naar de auto. Ik kom eraan.' Easton gooit zijn autosleutels naar me toe voordat hij de jongenskleedkamer in loopt.

Ik ken geen één jongen die de sleutels van zijn 63 Mercedes aan een meisje geeft die hij amper een paar dagen kent. Easton heeft ook nog eens de pech om mij als dat meisje te hebben.

Neuriënd loop ik naar de Coupe op de parkeerplaatsen.

Hij dacht vast dat ik weer zou wachten op de achterbank. Ik rij ook een Mercedes, ik weet vast wel hoe deze werkt.

Zelfverzekerd doe ik mijn zonnebril op voordat ik de krachtige motor opstart. Mijn muziek nog koppelen met de auto en ik ben klaar om te gaan.

Ik parkeer uit en rijd voor de ingang van de sporthal. Nu nog mijn muziek op 100. De speakers zorgen er voor dat mijn ouders het misschien wel helemaal horen in China.

'Jordan!' Easton rent naar buiten in zijn onderbroek. 'Zet de motor nu uit!' beveelt hij me terwijl hij dichter bij komt.

'Ik zweer als je dichterbij komt, ga ik driften.' waarschuw ik hem. Hij luistert niet en versnelt zijn looptempo.

'Ik had je gewaarschuwd!' roep ik nog voordat ik de auto in zijn achteruit zet. 'Jordan, als je dat doet!' Hij wijst boos naar me.

'Wat dan?' Ik lok hem duidelijk uit. 'Ik verpest je leven!' roept hij. Ik ben niet fucking bang voor een badboy wannabe.

In zijn hardst drift ik over de parkeerplaats. Alle andere jongens zijn nu al buiten gekomen. 'Woow, East is onder de plak!' roept iemand.

Rook komt van het asfalt af. 'Mijn banden!' jammert Easton. Lachend rijd ik nog een paar rondjes. Dit is echt fantastisch. Ik kan bijna in een teenmovie spelen.

***
'Als je durft om nog tegen me te praten, sla ik je auto kapot.'

Nadat coach Gyllinth naar buiten kwam rennen, moest ik wel stoppen. Easton kwam half doorgeslagen op me afgerend en ging voor de auto staan zodat ik niet meer verder zou rijden.

Open The Door For The Badboy ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu