32.

18.5K 434 131
                                    

*Easton*

'We praten het gedoe over vanmiddag thuis wel uit. Liggen je kleren hier nog?' vraag ik aan Jordan. Ze knikt en schuifelt naar de tuin. Met alle ogen op ons gericht vanwege het gevecht van net, volg ik haar naar Lena. Ze fluistert iets, Lena kijkt geschokt, en haalt dan het hoopje kleren van Jordan uit haar strandtas.

'Ga jij je omkleden, dan neem ik afscheid van de rest.' Weer knikt ze stilletjes en loopt dan naar de dichtstbijzijnde badkamer.

Net wanneer ik richting mijn vriendengroep loop, springt er een onbekende jongen voor mijn neus en verspert de weg.

'Boven, derde kamer links.' is het enige wat hij zegt. Wat bedoelt hij daarmee? Dit is geen actie of maffiafilm.

'Uit m'n zicht, puber.' Ik wil weglopen, maar hij doet weer een stap voor me. Voor de show kruist hij ook nog eens zijn armen voor zijn borst.

'Als je niet wilt dat er een sextape van Jordan wordt gepubliceerd, doe je wat ik zeg.' snauwt hij.

Sextape? Van Jordan? Heeft Jordan meegedaan aan porno?

'Ha, denk je dat ik dat geloof? Je liegt. Laat zien.' Ik doe nog een stap naar voren. 'Damian doet het wel. Derde kamer links.' Zijn adem stinkt naar bederf. Mijn adem stokt bij die naam.

Ik ren zowat naar de aangegeven kamer en gooi de deur open. Damian, met een laptop op schoot, zit op de rand van het bed. Niet te vergeten, staat Ryan naast hem.

'What the fuck is dit?' vraag ik, op zijn beleefdst mogelijk.

'Je dacht nou echt niet dat ik geen verborgen camera zou laten filmen tijdens Jordan's ontmaagding?' zegt Damian.

'Ik trek er elke avond op af. Ik geil zó hard op Jordan's lichaam, namelijk.' overdrijft hij. Met zijn hand maakt hij een aftrek-gebaar.

Ik bal mijn handen tot vuisten, maar ontspan ze weer als ik besef dat het één tegen drie is, Ryan, Damian en de onbekende jongen achter me.

'Maak vuisten, Easton. Wij beginnen pas met vechten als jij dat doet.' daagt Ryan me uit.

Ik negeer hem en loop naar Damian.

'Laat bewijs zien.' zeg ik kil. Hij draait de laptop om zodat ik het kan zien, en drukt op play.

Na 10 seconden hou ik het niet meer vol. Jordan, niets wetend, in een kamer met deze leugenaar. Gal in mijn mond komt naar boven, maar ik slik het door.

'Ik zweer het je, Damian, verwijder het of ik vermoord je.' Mijn handen trillen.

'Niet in de buurt komen, Easton. Met twee klikken staat het online op het schoolforum en YouTube. Wil je dat echt doen?' zegt Damian. Hij geniet hiervan. Deze walgelijke mislukkeling geniet hiervan.

Geen wonder dat zijn ouders hem op 12-jarige leeftijd ter adoptie hebben opgegeven. Niks geldtekort. Ze waren rijker dan een hele wijk bij elkaar en in alle staten om een kind of ongelukje op te voeden. Het duurde ze alleen maar 12 jaar om te beseffen dat hij het niet waard was.

'Wat wil je? In ruil voor die sextape, en geen kopietjes?'

Hij slaat zijn laptop dicht. 'Maak het uit met Jordan.'

Hou je in.

Hou je in.

Hou je in.

'Deal.'

Laten we hopen dat dit het beste is voor Jordan.

*Jordan*

Waar is Easton, nou? Hij zei dat hij alleen maar afscheid zou nemen. Ik wacht al 10 minuten en hij is nergens te vinden.

Open The Door For The Badboy ✔Where stories live. Discover now