42.

16.4K 427 75
                                    

*Easton*

Ze reikt naar een shotglaasje, maar ik trek haar arm weg. Ze zal een shotje moeten nemen voor elke minuut, zeven dus. Dat doe ik haar niet aan.

'We kunnen ook gewoon zeven minuten niets doen.' fluister ik in haar oor. Ze stemt knikkend toe. Terwijl ik Jordan naar een kamer draag, horen we gejoel achter ons. Ik heb geen zin in een kast.

Eerst leg ik haar op het bed, dan doe ik de deur op slot.

'Waarom zei je niets?' vraagt ze plotseling.

De sextape.

Zuchtend ga ik zitten op de kamerstoel in de hoek.
Met mijn handen in mijn haar kijk ik naar de grond en weer naar Jordan.

'Heb je het gekeken?' vraag ik terug. Ze knikt en ik kan vanaf hier zien dat er tranen in haar ogen opwellen. 'Niet alles.' zegt ze schor.

'Ik heb zo lang gewacht om je dit te vertellen, maar Damian had me zo in de greep. Ik wist niet of hij loog over dat ik de enige was met de sextape...'

'Er zijn dus geen kopietjes meer?' Ze wrijft over haar slapen om de hoofdpijn te reduceren. Ik slik. 'Ik denk van wel.' zeg ik eerlijk.

'Hoe... hoe kwam je hieraan?' Ik zie de tranen over haar wangen biggelen. Ze denkt helder na voor iemand die al een uur aan het zuipen is.

'Damian heeft me gechanteerd. Ik moest het uitmaken of hij publiceerde het.' vertel ik.

Haar ogen vertellen dat ze nu eindelijk alles snapt. Dat haar hersens alle puzzelstukjes bij elkaar heeft geraapt.

'Jordan. Ik loog over dat ik je gebruikt heb,' begin ik. 'Ik zweer je, dat ik nog nooit de intentie heb gehad om je te kwetsen in wat betreft seks. Ik heb je voor mijn gevoel nog nooit misbruikt.'

Het is alsof er een zware last van haar schouders is gevallen. Een blik van alleen opluchting staat op haar gezicht.

'Ik dacht echt... dat je-' Ik laat haar de zin niet eens afmaken. Voor ik het weet zit ik samen met haar op het bed, met haar in mijn armen. Ze schokt op mijn schouder en houd mijn shirt stevig vast met allebei haar handen.

'Vertel me het hele verhaal.' beveelt ze, als ze bedaard is.

Dat doe ik dus ook. Ik vertel over die vriend van Damian die eiste dat ik kwam, dat hij het me liet zien, dat Damian Jordan terug wilde, dat ik die hele autorit heb gebeden dat alles goed kwam. Dat ik het diezelfde avond nog heb uitgemaakt en heb zitten janken. Dat ik toen langs Damian ben gegaan om het te vertellen. Dat ik boos was op Aidan en hem samen met 4 vrienden in elkaar heb geslagen. Dat ik elke avond er na weer dronken ben geworden voor wat afleiding. Dat ik eindelijk de moed had gevonden om het Jordan te vertellen.

'Maar, dan mag jij mij dit niet vertellen. Wat als hij toch wel een kopie heeft?' Ze veert overeind. 'Ik geloof niet dat hij er één heeft. Hij heeft geprobeerd het gesprek op te nemen, en dat zou je niet doen als je toch nog wel een kopie zou hebben.' vertel ik haar.

'Ik ben misschien ook langs de politie gegaan.' zeg ik er zacht bij. Haar wenkbrauwen schieten omhoog. 'Waarom?! Wat als mijn ouders die sextape zien?!'

'Ik ben niet voor de sextape gegaan. Voor Damian. Hij heeft de brand op school veroorzaakt.'

Ze wilt wat zeggen, maar slikt dan haar woorden in. Fronsend kijkt ze me aan. Dus vertel ik haar nog een verhaal. Van hoe ik ontdekt heb dat hij en Ryan de brand hebben gesticht.

Open The Door For The Badboy ✔Where stories live. Discover now