11.

23.6K 566 93
                                    

*Jordan*

Iédereen klapt. Behalve Hope en Tristen natuurlijk.

Het is me zelfs gelukt om Whithers aan het klappen te krijgen.

'Uitstekend Jordan. Jij zal het heel goed doen.' Ze schrijft iets op. Ik zie Lena over haar schouder heen kijken, en daarna heel enthousiast haar duim naar me opsteken.

Ik dacht echt dat ik iets fouts zou doen. Volgens Lena heb ik alle kunstjes goed gedaan, nu nog de stunt.

'Je krijgt 10 seconden om je stunt uit te voeren. Wil je er muziek bij?' vraagt een cheerleader die bij de speakers staat. 'Nee, hoeft niet.' wuif ik weg.

'Je begint... nu.' Ze tikt haar stopwatch in.

Ik doe het precies zoals Lena me heeft geleerd. Vlekkeloos doe ik de flikflak, en kom op beide voeten weer terecht. Als kers op de taart nog mijn handen in de lucht.

Weer een daverend applaus.

'Fantastisch. Je mag gaan uitrusten.' lacht Whithers. Ik heb het sowieso gehaald.

***

Eenmaal in de kleedkamer huppelt Lena binnen. Lachend leg ik mijn waterfles weer terug.

'En? Wanneer wil je je cheerleaderkostuum?' vraagt ze lachend. 'Ben ik door?!' Met een big smile knikt ze.

'Ze moet het nog vertellen, maar ik zag op dat lijstje dat jij een grote krul naast je naam had. Ze heeft haar besluit snel genomen.' giechelt ze. Ik trek haar in een knuffel en knijp d'r bijna fijn.

'Dan kan je Easton vertellen dat het je wél lukt.' knipoogt ze voordat ze weer weg loopt.

Man man man, ik hou van haar.

Wanneer ik weer de kleedkamer inloop, is de laatste al geweest. De cheerleaders stemmen nu op de beste 4, terwijl de kandidaten nog even met elkaar praten.

Faylinn lijkt me best aardig, ik hoop dat we samen winnen.

'Oké, lady's. Ik heb de uitslag.' Mevrouw Whithers tikt even op haar klembord met haar pen zodat iedereen klaar gaat staan.

'Ik wees gewoon straight to the point. Ik zal dus gelijk zeggen wie er door zijn.' Gelukkig, ik denk dat ik de spanning niet meer kan verdragen.

'Jennifer.' Klein gilletje van het enthousiaste meisje.

'Faylinn.' Ze glimlacht alleen maar, ik ben blij voor haar.

'Katy.' Nog één iemand...

Lena kijkt me doodsbang aan. Misschien had ze geen gelijk. Misschien win ik wel helemaal niet. Misschien stond die krul alleen maar voor...

'Jordan.'

Thank god.

'Goed gedaan alle vier. Willen Faylinn en Jordan even bij me langskomen?' De andere kandidaten die niet hebben gewonnen lopen jammerend naar de kleedkamer. Ik durf te zweren dat er twee huilen.

'Jullie twee komen in aanmerking voor cheercaptain.' zegt ze iets te blij. 'Tristen doet ook nog mee.' Tuurlijk doet zij ook mee.

'Willen jullie je allebei aanmelden?' vraagt mevrouw Whithers aan ons. Ik knik gelijk, maar Faylinn aarzelt even. Dan knikt ze ook.

'Oké, het is net zoals klassenvoorzitter worden. Dus campagne voeren en zo. Er is alleen een hele korte tijd om te winnen, voor donderdag moet iedereen gestemd hebben.' Dan heb ik dus maar 4 dagen de tijd.

'Kunnen jullie dat?' vraagt ze ter bevestiging. Ik moet dit doen, ik moet Easton laten zien dat ik het wel kan.

'Ja, tuurlijk.' zeg ik zelfverzekerd. Ze lijkt onder de indruk. 'Oké, hier hebben jullie je cheerleaderkostuum.' Ze overhandigt ons twee kostuums, en de andere geeft ze aan de andere twee.

Met Lena aan mijn arm loop ik weer de kleedkamer in

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Met Lena aan mijn arm loop ik weer de kleedkamer in. 'Dat rokje is wel heel kort.' merk ik op. Ze zucht. 'Ja, wat kan je er aan doen, hé? De footballspelers mochten het design maken. Ze hebben alleen de lengtes veranderd.' Jongens.

'Maar oké, ik ga je helpen. Eerst maken we posters, dan gaan we oproepen bij Mayra, dan doen...' Ik kap haar af. Ik heb echt een fantastisch idee.

'Footbalspellers, hé? Die denken maar aan 1 ding. Meisjes. Meisjes die dansen...' zeg ik langzaam. Lena telt alles bij elkaar op in haar hoofd.

'Oh my god! Jordan, dat is fucking slim! Maar welke chick wilt er "sexy" gaan dansen voor een stelletje jongens? En waar doen we dat?' vraagt ze.

'We vragen gewoon een paar meisjes. Julina en Valerie willen misschien ook mee dansen. Het word gewoon een flashmob, en dan in de kantine. Daarna delen we flyers uit of zo. Dan hebben we gelijk de jongens aan onze kant.' leg ik uit terwijl ik begin met omkleden.

'We bespreken dit maandag wel.' zeg ik wanneer ik de verwarde blik op haar gezicht zie.

***
Op z'n tempo loop ik de tribune's op. Ze rennen rondjes om het veld, terwijl coach Gyllinth bemoedigende dingen schreeuwt.

Wanneer Easton me opmerkt, verslapt hij zijn pas. Ik krijg een scheve glimlach, voordat Gyllinth weer roept dat ie moet gaan rennen.

Ik krijg opeens een appje binnen.

Mayraaaa💓: Wat voor ontwerp wil je op je posters? Lena heeft het me verteld. xx

Ik: Doe maar iets dat aandacht trekt, voor zowel jongens en meisjes. Kan je ook flyers drukken? Alv bedankt x

Mayraaaa💓: Komt goed. Successs x

En dan nog één van Aidan.

Aidannn: Jordan, we moeten praten. Kan ik nu langskomen?

Fuck, waarover?

Ik: Ik ben nu niet thuis.

Aidannn: Waar ben je dan? Dan kom ik naar je toe.

Ik: Nee, hoeft niet. We praten morgen wel.

Aidannn: Verberg je iets voor me?

Wat the fuck. Ik mag verbergen wat ik wil voor hem. We zijn geen stel.

Ik: We zijn geen koppel, Aidan. Ik mag verbergen wat ik wil voor je.

Hij laat me op gelezen staan en gaat offline. Zo hard had ik het niet willen zeggen, maar het is nou eenmaal zo.

Open The Door For The Badboy ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu