26.

21.7K 521 43
                                    

*Jordan*

'Dat had je echt niet hoeven doen.' zucht ik. Easton legt het dienblad aan de rand van het bubbelbad en gaat er dan in zitten. Hij klopt naast zich, als teken dat ik ook moet gaan zitten.

Lachend glij ik het warme water in.

'Wat eten we als eerst?' vraag ik. 'Ik dacht aan jou, maar dat kan dus-' Speels sla ik hem op zijn borst. 'Ik was vergeten hoe hard jij kon slaan.' proest Easton.

Ik pak een aardbeitje van het bord en neem een hap. De rest eet Easton vanuit mijn hand.

'Hoe kan je zo mooi zijn terwijl je eet?' vraagt Easton. Ik haal sarcastisch mijn schouders op. 'Vraag het aan mijn ouders, die hebben me gemaakt.' zeg ik droog. Zijn kaakspieren spannen aan.

'Shit, sorry. Ik wilde je er niet aan herinneren. Het komt wel goed.' troost ik hem snel. Hij trekt me op schoot en streelt mijn arm met zijn vingertoppen.

'Het maakt niet uit, ik heb nu toch iemand anders waar ik aan kan denken.' grijnst hij. Hij kust me dwingend, met allebei zijn handen nu op mijn onderrug. Ik ga mee in de zoen en woel met mijn handen door zijn haar.

Easton's tong dring naar binnen, terwijl zijn vingers aan mijn bikinibandjes frummelen. Als automatisch vlei ik mijn borst tegen Easton aan, waardoor hij kreunt.

Net voordat hij mijn bh los heeft, gaat mijn telefoon.

'Moet je het niet checken?' vraagt hij. 'Nee. Negeer het. We zijn bezig.' Ik wil hem weer kussen, maar hij duikt weg om mijn telefoon te pakken. 'Het heeft ons toch gestoord. Neem maar op.' Hij pakt mijn telefoon om hem aan mij te geven, maar als hij ziet wie belt, staat hij stil.

'Wade.' zegt hij kort. 'Hoe kom je aan zijn nummer? Waarom belt hij jou?!' De telefoon gaat nog steeds af.

'Hij is mijn labpartner, Easton. Vraag het hem zelf als je het niet gelooft.' Ik gris de telefoon uit zijn hand en stap het bubbelbad uit. Vermoeid neem ik op.

'Wat wil je?' vraag ik. 'We spraken gisteravond bij jou thuis af. Ik heb tig keren aangebeld en niemand deed open.' zegt hij. Shit. Tuurlijk hebben we dat niet gehoord. Ik en Easton waren te bezig met verliefd zijn, zoals net.

'Fuck. Kan je nu dan komen?' vraag ik. 'Om acht uur 's avonds? Heb je vodka? Want anders val ik in slaap.' zegt Wade. 'Ja, dat heb ik. Kom nou gewoon.' Ik hang op en pak mijn handdoek van de ligstoel.

'Wat ga je doen?' vraagt Easton. 'Wade komt dus ik moet me omkleden.' Ik wikkel me in de handdoek en loop naar binnen. Easton vraagt me niet waarom hij komt.

***
Het geluid van iets dat word ingeschonken galmt door de werkkamer. Dit is al Wade's derde glas in een halfuur tijd. Opmerkelijk dat hij nog niet dronken is.

'Zoek jij bronnen op, dan maak ik er een werkstuk van.' beveel ik hem. 'Aye, aye, captain.' Hij slikt het glaasje achterover.

Als we een paar minuten aan het werk zijn, stopt Wade opeens en staart hij me aan. Verward kijk ik terug. 'Wat is er?'

'Weet je hoeveel jongens jou zouden willen neuken? En ik sta hier nu gewoon met je in één kamer.' zegt hij met een dubbele tong. Wat bedoelt hij daarmee?

'Oké, thanks, I guess. Ga maar weer aan het werk Wade.' Ik wuif het weg en richt me weer op mijn laptop.

'Hou je van Easton?' gaat hij door. 'Ja, Wade. Maak nu nou maar je ding af, ik wil slapen.' Weer richt ik me op mijn laptop.

Dan pakt Wade mijn kin vast en draait me naar hem toe.

'Ik denk echt niet helder na.' zegt hij, precies voordat hij me kust. Onthutst duw ik hem weer van me af. Easton stormt de kamer binnen.

'Ik wist het!' briest hij. Heeft hij ons afgeluisterd? Hij kijkt van mij naar Wade. Ik heb helemaal niets fouts gedaan, Wade kuste mij, en ik duwde hem weg.

Hij duikt naar voren en sleurt Wade van zijn stoel. Easton pint hem tegen de muur met allebei zijn handen op zijn kraag. Wade steekt "onschuldig" zijn handen op.

'Easton, bro. Ik ben stomdronken. Ik bedoelde het niet zo.' piept hij. De drang om Wade een dreun te verkopen is merkbaar te lezen in Easton's ogen.

'Laat hem los, Easton.' zeg ik zacht. Hij laat Wade eindelijk los en draait zich naar me toe.

Hij zegt helemaal niets. Het enige wat hij doet is teleurgesteld kijken, naar mij.

Easton zucht, pakt Wade en sleurt hem de kamer uit. Even later hoor ik nog wat geschreeuw en dan de voordeur sluiten. Stilletjes sluit ik de laptop af en pak mijn spullen, om daarna naar mijn kamer te gaan.

Waar was ik met mijn hoofd? Ik liet Wade daar volop zuipen terwijl we een werkstuk moesten maken. Ik moest Easton gelijk gaan halen toen Wade over die jongens sprak. Easton vertrouwt me nu sowieso niet meer met een jongen, zometeen pakt hij Anthony, of Aidan van me af.

Volgens mij vertrouwde Easton me ook niet. Hoe kon hij weten dat Wade me kuste? Het was geluidloos gebeurt, en duurde amper een seconde.

Ik was bezig met omkleden toen mijn deur opeens open ging.

'Sorry, ik wist- ik wist niet dat-' stamelt Easton. Hij wilt de deur weer sluiten, maar ik hou hem tegen. 'Het maakt niet uit.' zeg iets opdringerig. Ik wil dat hij tegen me praat.

Zuchtend glipt hij weer naar binnen en sluit de deur.

'Ik ben niet boos op jou, als je dat denkt.' begint hij. Als vanzelf bijt ik zachtjes op mijn onderlip. 'Het lijkt gewoon net alsof iedereen tegen onze relatie in is, en dan doet Wade dit. Zo ken ik hem niet.' zucht hij. Hij draait met de muizen van zijn hand tegen zijn slapen.

'Ga zitten, dan schenk ik een glaasje water voor je in.' Hij luistert naar mijn bevel en zit op mijn bedrand.

Met water over de rand klotsend, breng ik het glas naar zijn hand. In twee slokken is het water op.

'Je bent vast moe?' zegt hij dan. Easton veegt met de rug van zijn hand over zijn mond, om de laatste druppels weg te halen. Ik knik langzaam. 'Ik vraag wel gewoon of we het later kunnen inleveren, dat werkstuk.' Snel gooi ik een los t-shirt over mijn hoofd, en duik in bed.

Zonder iets te zeggen glipt Easton naast me. 'Sorry. Wade doet het nooit meer.' verontschuldigt hij zich. Ik begin morgen wel over het "afluisteren". Ik ben er nu veel te moe voor.

Met zijn ene hand over mijn middel, en de andere hand woelend in mijn haar, val ik in slaap.

Open The Door For The Badboy ✔Where stories live. Discover now