38 | ÖLDÜRÜLEN AMA ÖLMEYEN

169 11 0
                                    



LEKELİ |SİYAH


🦅




'Büyük yalanın içindeki küçük kız.'

O gece Kartal beni öldürüp kaçmaya çalışmadan önce bir şeyleri itiraf etmek üzereydi. Bana aşık falan değildi, sevgi beslediği de yoktu. Beni bilmediğim bir evde tutan adam Kartal değildi. Kartal olduğunu düşünmem gereken adamdı.

'Bu hikayede gerçek olan tek şey sensin, biliyor musun?'

Öfkeyle üzerime eğilmiş, boğazımı sıkıyordu. Elinden kurtulup Sarp'a kavuşmak ve bu adamı öldürmek için tutuşuyordum. O yüzden söylediklerini hiç duymamıştım. Dinlememiştim.

'Gerçekleri bilmek ister misin?...Ölmeden önce.'

Burada söylemek istediği benim ölümümdü. Ama farkında olmadan kendi ölümünden bahsetmişti. Ya da bu da bir plandı. Gerçek olmasına inanmam için kurgulanmış bir şeydi.

Aslında olan biten her şeye dair çok fazla bilgi sahibiydim. Parçaları birleştirip resmi görmem gerekiyordu ama ben daha parçaları aramam gerektiğini bile düşünemiyordum. Bu zor ve uğraşlı bir yoldu.

Olasılıkla beraber tüm kanım çekildi ve kocaman açtığım gözlerimi Sarp'a çevirdim. Tüylerim havaya kalkmış ve vücudumda engellenemeyen bir titreme oluşmuştu. Eğer dediğimiz çıkarsa düşmanımızı tanımıyor olacaktık. Kör, sağır ve dilsiz dövüşmek gibi bir şeydi.

 Kör, sağır ve dilsiz dövüşmek gibi bir şeydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"İmkansız."Dedi Sarp "Ölüşünü gördük."

"Kimin ölüşünü?" Eray sigarasını söndürdü. "Kartal kim ki? Biz kimi öldürdük?"

Sarp elini kaldırdı ve Eray'ın omzuna koydu. "Kartal'ı öldürdük Eray. O olduğunu sanmıyorum."

"Hesap hareketlerinde hareketlilik var." Kendini kanıtlamaya ve bu işin peşini bırakmadığını açıklamaya çalışıyordu. Destek atıyordu. "Çağlar ile bunun peşindeydik. İş yaptığı adamlarla olan alışverişi devam ediyor."

Sarp eliyle sakallarını yavaş yavaş kaşıdı ve çatık kaşlarla fikir üretmeye çalıştı.

"Andaç olabilir mi?" Dedim aklıma ilk gelen fikirle.

"Hayır." Dedi ikisi de aynı anda. Neden onun olmayacağı konusunda bu kadar netlerdi bilmiyordum ama sormayacaktım da. "İşleri bilen birisi devam ettiriyor olabilir."

Lekeli SiyahHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin