γνωριμία με τους ήρωες

806 112 10
                                    

Η Λήδα είχε πάντα ένα πάθος στη ζωή της που δεν ήταν άλλο από τα αρώματα. Της άρεσε να κόβει και να αποξηραίνει λουλούδια, κι ύστερα να τα ανακατεύει με διάφορες ουσίες πετυχαίνοντας εκπληκτικούς συνδυασμούς. Και την αγάπη της αυτή τη μετέτρεψε σε τέχνη και επιστήμη σπουδάζοντας στο Παρίσι αυτό που λάτρευε. Άλλωστε χρήματα υπήρχαν, ποιος να την εμπόδιζε και γιατί; Κανένας από το περιβάλλον της δεν ήξερε τα μυστικά της, ούτε και πως ήταν στην πραγματικότητα η πανέμορφη βασίλισσα του χιονιού από το γνωστό παραμύθι.

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των συνταρακτικών της αυτών μυστικών θα έρθει ακριβώς τη μέρα που για πρώτη φορά θα φτάσει στην κορυφή. Ο νάρκισσος θα την κοιτάξει ερωτικά και διαβολικά για λίγο, θα την αιχμαλωτίσει για πάντα ανάμεσα στα πέταλα του,κι ύστερα θα την πληγώσει ανεπανόρθωτα και θα τη συντρίψει γκρεμίζοντας τη σε ένα μέρος που θα μυρίζει μόνο σκόνη και μούχλα της παλιάς αμαρτίας.

Ο Αλέξανδρος πάλι τα είχε κι αυτός όλα στη ζωή του, ομορφιά, πλούτη, ένα στρωμένο μέλλον επιρροή, εξυπνάδα. Θα γινόταν κληρονόμος ενός λαμπρού ξενοδοχειακού ομίλου. Είχε και την εΛβίρα, τον παιδικό του έρωτα, μια σαγηνευτική και θανάσιμα όμορφη νέα γυναίκα που δεν τον έχανε στιγμή από τα μάτια της. Τι του έλειπε όμως; Η αποδοχή από τον πατέρα του, η προσωπική του γαλλήνη, ο αυτοέλεγχος του... Ήταν έρμαιο των παθών του αλλά και των τραγικών σφαλμάτων του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Η κάθοδος και η πτώση του, αλλά και έξαρση της τρελής του δημιουργικότητας και της λαχτάρας του για ζωή θα ξεκινήσουν μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Ο νάρκισσος θα καθρεφτιστεί μέσα στην υπέροχη κρυστάλλινη λίμνη κυνηγώντας όχι μόνο το είδωλο του, αλλά και κάτι άλλο, κάτι άπιαστο αιθέριο και μοναδικό.

Το φιλί του Νάρκισσουजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें