19

346 79 20
                                    

Η ελβίρα Σάνδη αμέσως μόλις άνοιξε τα μάτια της άρχισε να ψάχνει για τον αλέξανδρο στο κρεβάτι δίπλα της με κινήσεις σπασμωδικές που φανέρωναν εκνευρισμό αν και το σώμα της δεν είχε ακόμη αποτινάξει τη ληθαργική κατάσταση του ύπνου. Όπως το περίμενε στη μεριά του τα σεντόνια ήταν κρύα κι αυτός άφαντος. Μπήκε όμως στον κόπο να της αφήσει ένα σημείωμα με το οποίο της ευχόταν να έχει μια καλή μέρα, εξηγώντας της πως έπρεπε να φύγει αμέσως για τη δουλειά.

Φουρκισμένη έκανε χίλια κομμάτια το τετράγωνο χαρτάκι και το πέταξε στο πάτωμα για να το μαζέψει κάποια υπηρέτρια. Μετά, σηκώθηκε από το κρεβάτι και πήρε στα χέρια της το κινητό. Είχε τόσο άγχος που άρχισε να μπήγει τα νύχια στις δυο της παλάμες αλλά ο πόνος που ένιωσε την έκανε να σταματήσει, διότι είχε ματώσει τα ίδια σημεία τα οποία πλήγωσε και την προηγούμενη νύχτα, τότε που τον είχε δει να φεύγει σαν κλέφτης μόλις νόμισε πως εκείνη είχε αποκοιμηθεί. Με δυσκολία δεν τον ακολούθησε, με αφάνταστη προσπάθεια έπνιξε στα δάκρυα την οργή και την ταπείνωση της. Ναι, θα την παντρευόταν, μα όπως το φοβόταν θα πλάγιαζε κάθε φορά που θα του δινόταν η ευκαιρία με τη Λήδα Στεφάνου, εκτός αν εκείνη έβρισκε τον τρόπο να τον σταματήσει.

Άνοιξε τα εισερχόμενα ηλεκτρονικά της μηνύματα και είδε πως η δεσποινίδα σΤεφάνου είχε καταδεχτεί να της στείλει ένα, με την απάντηση της στην πρόταση συνεργασίας που της είχε κάνει προφανώς.

Το διάβασε λούζοντας τη με κατάρες μέσα από τα δόντια της ενώ την ίδια στιγμή κατευθυνόταν προς το μπάνιο. Έπρεπε να χαλαρώσει και μόνο το νερό ήταν ικανό να τη βοηθήσει να το πετύχει, αφού για φάρμακα ούτε λόγος δε γινόταν στην κατάσταση της. Όχι πως της άρεσε και να τα παίρνει παλιότερα...

Η Λήδα με όμορφες και στολισμένες προτάσεις της αρνούταν τη συνεργασία, λέγοντας της πως αυτή την εποχή πνιγόταν έχοντας αναλάβει πολλά περισσότερα πράγματα από όσα ήταν σε θέση να διεκπεραιώσει στην πραγματικότητα.

Γέλασε χωρίς να το θέλει και μετά γδύθηκε και γλίστρησε στο νερό που μοσχοβολούσε μέλι και λεμόνι. Μετά, κάλεσε έναν γνωστό αριθμό και περίμενε. Ο «Σκορπιός» της απάντησε την επόμενη στιγμή.

-Καλημέρα δεσποινίς σάνδη, τι μπορώ να κάνω για εσάς;

Ο δουλικός του τόνος την ευχαρίστησε διώχνοντας λίγη από την αγωνία της έστω και πρόσκαιρα.

Το φιλί του ΝάρκισσουWhere stories live. Discover now