30

317 75 13
                                    

Η ελβίρα Σάνδη μπήκε στο κτίριο που στεγάζονταν τα γραφεία του οίκου μόδας της στην ελλάδα γεμάτη χαρά. Ο αλέξανδρος είχε συμφωνήσει χωρίς δυσκολία να γίνει ο γάμος τους μέσα σε δέκα μέρες αρκεί να προλάβαιναν να ετοιμάσουν όσα χαρτιά απαιτούνταν. Βέβαια ξεκαθάρισε σε όλους στη διάρκεια του πρωινού πως ελάχιστα θα ήταν αυτά που θα μπορούσε να προσφέρει ο ίδιος έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία, ζήτησε όμως και πήρε εύκολα και γρήγορα τη βοήθεια της Αμαρυλλίδας, η οποία έστειλε κατευθείαν τόσο τον ίδιο όσο και την ελβίρα για δουλειά κι άρχισε εκείνη να συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Πολιτικός θα ήταν ο γάμος κι έτσι δε θα είχαν να νοιαστούν και για πολλά εκτός βέβαια από τη δεξίωση, εκεί η ελβίρα δε θα έκανε καμιά παραχώρηση, όχι πως είχε μπει και κανένας στον κόπο να της το ζητήσει εξάλλου.

Εκείνη τη μέρα είχε φορέσει ένα φόρεμα πανέμορφο, που της έφτανε μόλις ως τα γόνατα. Ήταν λεπτό μα φτιαγμένο από ένα ύφασμα πλεκτό που είχε την απόχρωση του σάπιου μήλου, κι έδενε στη μέση με μια πόρπη που τη στόλιζε μια πέτρα του ίδιου ακριβώς χρώματος, για την οποία κανένας δεν ήξερε αν ήταν αληθινή ή ψεύτικη.

Έφτασε κεφάτη στο λόμπι γεμίζοντας το από την πρώτη στιγμή με τις μοναδικές νότες της βιολέτας και του πορτοκαλιού.

-αχ ήρθατε δεσποινίς ελβίρα, καλημέρα.

Η τάνια που ήταν το δεξί της χέρι και την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα τόσο στην αθήνα όσο και στο Παρίσι, αμέσως μόλις την είδε έκλεισε ένα βαρύ ντοσιέ που μελετούσε και πήγε να σταθεί δίπλα της. Έπαιρνε τόσα χρήματα που δεν την ενδιέφερε να μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στις δυο αυτές πόλεις, άλλωστε δεν ήταν παντρεμένη κι ούτε κι είχε άλλες έντονα δεσμευτικές υποχρεώσεις.

-εδώ είμαι, Τάνια, καλημέρα. Τι τρέχει; Ωραίο κραγιόν, πες μου πως είναι αυτό που δοκίμαζε προχθές η στέφανι;

Η Στέφανι Μουρ ήταν το καλύτερο τους μοντέλο που είχε πρόσφατα ενταχθεί στο δυναμικό του οίκου τους.

-Ναι, δεσποινίς ελβίρα, αυτό είναι, θαυμάσιο το βρίσκω.

Η γυναίκα προσπάθησε να της χαμογελάσει μα χωρίς μεγάλη επιτυχία και η ελβίρα κατάλαβε πως κάτι είχε γίνει, κάτι σημαντικό που αγνοούσε η ίδια.

-Ναι, μας κάνει και με το παραπάνω, κανόνισε της μια φωτογράφηση με τον ζακ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Το φιλί του ΝάρκισσουWhere stories live. Discover now