4

506 86 12
                                    

-Λοιπόν παιδί μου, είσαι έκτακτο πλάσμα, καμιά σχέση με τη σάνδη δεν έχεις. Αυτή βγήκε μέσα από την πορσελάνη, απορώ πως την έκαναν οι γονείς της.

Η Ρόζα σμιθ, η ελληνοαγγλίδα ηθοποιός άρχισε να απολαμβάνει αργά τη σαμπάνια της.

-χαίρομαι που το λέτε αυτό, σας εκτιμάω πάρα πολύ.

-Στον ενικό παιδί μου, στον ενικό. Είχα πολλά να κάνω αλλά τα παράτησα όλα για το χατίρι σου. Το άρωμα σου θα το πάρω αύριο, αλλά να ξέρεις πως θα κάψεις μια καρδιά με αυτό που δεύτερη σαν αυτή δε θα βρεις.

Η Λήδα που είχε μόλις αρχίσει να συνέρχεται από την επίδραση που είχε πάνω της η ελβίρα δε μπόρεσε να μη χαμογελάσει. Η Ρόζα ήταν το κάτι άλλο.

-Μακάρι, αν και δε με απασχολεί το ζήτημα.

-Ω, μην τα λες αυτά, όλες μας απασχολεί το ζήτημα ό,τι κι αν κάνουμε. Κι εγώ ακόμη και τώρα από πίσω από τους άνδρες τρέχω, τι νομίζεις;

-εσείς, εσύ θέλω να πω, είσαι ανεπανάληπτη.

-Τρίχες παιδί μου, τρίχες. Ας μην ήμουν κόρη του πατέρα μου και θα σου έλεγα εγώ τι θα ήμουν. Ξέρεις πόσες πανέμορφες γυναίκες έμειναν στην αφάνεια επειδή δεν ήταν κόρες ενός σΜιθ;

-Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε θαυμάζω.

-Τον ιππότη που θα σε βρει να θαυμάζεις, εγώ θέλω μια χάρη να σου ζητήσω.

Η Ρόζα κούνησε τους καρπούς της και τα ασημένια της βραχιόλια με τις πεταλούδες καμπάνισαν για να ταιριάξουν με τον θεσπέσιο ήχο της πορσελάνης.

-Ό,τι θέλεις.

-είναι καλά η σΟφία; Τη χάσαμε τώρα τελευταία. Δε φαντάζομαι να πίνει ακόμη σαν ναύτης ε;

Η Λήδα θα έπρεπε να εξοργιστεί μαζί της μα δεν τα κατάφερε, αδυνατούσε να της κρατήσει κακία, αφήστε που δεν είχε κι άδικο η Ρόζα...

-Λέει πως το περιόρισε, τι να πω, δεν είμαι και σίγουρη...

-Το εύχομαι για το καλό της. Εντάξει, έχει κι ελαφρυντικά, ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι κι εύκολη υπόθεση, ρώτα με κι εμένα που έκανα τρεις γάμους... Υγεία παιδί μου, σου εύχομαι κάθε επιτυχία.

Τσούγκρισαν κι άλλαξαν χαμόγελα γεμάτα εκτίμηση.

-Λοιπόν, τι μπορώ να κάνω για εσένα;

-Φεύγω για την ελλάδα αύριο.

-Αλήθεια; Αυτό είναι θαυμάσιο.

Το φιλί του ΝάρκισσουМесто, где живут истории. Откройте их для себя