45

273 80 21
                                    

Ο Αλέξανδρος έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον άρη αμέσως μόλις τακτοποιήθηκε στο γραφείο του για την ημέρα. Ευτυχώς που τα ραντεβού του ήταν κατά πολύ λιγότερα σε σχέση με τις ημέρες πριν το γάμο ειδικά γιατί με τόσο λίγο ύπνο τα αποτελέσματα δε θα ήταν σίγουρα ιδιαίτερα πετυχημένα. Είχε μια καλή ιδέα πάντως σε σχέση με τον τζούλιαν και πίστευε πως ελάχιστη ώρα αργότερα θα λάμβανε απάντηση από τον φίλο του. Κι όταν αυτή ήρθε, τότε ήταν πανέτοιμος να την ακούσει και να προχωρήσει στην επόμενη κίνηση του.

-Μέσα έπεσες κύριε Σέρλοκ, μια από τις κοπέλες του cast της παράστασης που θα πρωταγωνιστήσει ο τζούλιαν κελάηδησε.

Ο αλέξανδρος σηκώθηκε από την καρέκλα του και πήγε να βάλει ένα ποτήρι χυμό από το φορητό μπαρ που διέθετε το γραφείο. Ο Χριστόφορος του είχε προτείνει να μεταφέρει τα πράγματα του στο δικό του αλλά εκείνος δε θέλησε να το κάνει, επειδή πίστευε πως ήταν πάρα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο, μα κι επειδή ένιωθε πως έτσι θα τον παραγκώνιζε.

-Ποια και τι σου είπε;

-Θαυμάζω την ευγένεια σου, μια μακιγιέζ μίλησε αφού της έταξα κάμποσες χιλιάδες ευρώ καθώς και μια καλύτερη θέση με μηνιαίες απολαβές που ούτε της περνούσαν από το νου ως εκείνη τη στιγμή.

-Σωστά έπραξες, τι είπε;

-Είπε πως ο Τζούλιαν είναι ζευγάρι με την Κλοντέτ σιμόν εδώ και πολλά χρόνια, μα πως προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό επειδή είναι κάπως γνωστοί και οι δυο μα κυρίως αυτός.

Ο αλέξανδρος πνίγηκε με τον χυμό πορτοκαλιού κάνοντας τον άλλο να βάλει τα γέλια, κι αρχίζοντας να τον βρίζει αμέσως μετά που βρήκε την ανάσα του, τον έκανε κι εκείνον να γελάσει.

-είναι σίγουρη η κοπέλα;

-Χίλια τα εκατό, ηρέμησε, τους είδε στο καμαρίνι του μια φορά. Αυτή ήταν εντελώς γυμνή κι αυτός...

-Φτάνει, δε μου χρειάζονται όλες αυτές οι σοκαριστικές λεπτομέρειες.

-Καλά εντάξει, σου τις ανέφερα για να ενισχύσω τα λεγόμενα μου.

-Προχώρα, πού είναι τώρα αυτός και η Εστέλ;

-σε ένα σπίτι ήταν πριν λίγο, το οποίο ανήκει στη μητέρα της Κλοντέτ. Αλέξανδρε κρατήσου γιατί έρχεται και το καλύτερο...

Ο Αλέξανδρος βημάτισε μπροστά από το ανοιχτό παράθυρο μαντεύοντας αυτό που θα άκουγε από τον άρη αμέσως τώρα.

Το φιλί του ΝάρκισσουDonde viven las historias. Descúbrelo ahora