2.rész

12.5K 322 10
                                    

-Zoella Reed vagyok, 16 éves, és most költöztünk ide.-néztem körbe zavartan.

-Üdvözlünk az osztályban Zoella.-mosolygott rám az ofő.- Bárkinek van kérdése Zoellához?

-Hogyan kell becézni téged?-villantott egy csábos mosolyt egy barna hajú srác. Nem nézett ki rosszul.

-Öhm..Zoe.-néztem rá félénken.

-Ellának nem lehet?-kérdezte egy lány, tipikus plázacicának tűnt, azt hiszem nem leszünk vele jóban. Viszont annak örülök, hogy a leghátsó padsorban megláttam egy mosolygó Kate-et.

-Hát..a Zoet jobban szeretem.-motyogtam. Bárcsak már ülhetnék a helyemen és túl lennénk ezen az egészen. Nem szeretek a figyelem középpontjában lenni. A lány csak fújt egy lufit a rágójából, majd bólintott. Akkor ezt megbeszéltük.

-Rendben! Ha senki másnak nincs kérdése Zoehoz, akkor le is ülhetsz Kate mellé, a leghátsó padsorban, mellette van egy üres hely. Szerintem ti jóban lesztek.-mosolygott rám az ofő, Mrs. Blossom. Szimpatikus ez a nő.

Bólintottam, majd elindultam Kate mellé. Szerencsére őt már ismerem, és nem a mellé a plázacica mellé ültetnek. Ahogy végigmentem a padsoron, minden szempár rám szegeződött...figyelem középpontja hurrá. Nagy lassan csak odaértem a leendő padomhoz és padtársamhoz. Kate biztatóan rám mosolygott, mire visszamosolyogtam, kihúztam a széket, és leültem rá. Mikor végre mindenki előre fordult, a lány ismét rám nézett.

-Hamarabb találkoztunk, mint gondoltam.-mondta mosolyogva.

-Hát igen, nem gondoltam, hogy osztálytársak leszünk.-néztem rá kuncogva.-Mindenesetre én örülök, hogy legalább van valaki az osztályban, akivel már találkoztam.

-Én is örülök, jó fej lány vagy Zoe.- kacsintott rám, és az ofőre szentelte figyelmét.

Egész jól indult a napom, megismertem már két embert, az egyik az osztálytársam lett, amitől tökre boldog vagyok. Kate egy kedves lány, és Sam is annak tűnik, remélem így hárman jóban leszünk. Az osztályról annyit, hogy vannak szimpatikus emberek, és kevésbé szimpik. Az a plázacica aki Ellának akart becézni nagyon nem szimpatikus. Látszik rajta, hogy 16 évesen már tiszta mű. Fekete haja van, és van egy kis arc a sminkén, ha értitek mire gondolok. Az a lány tiszta vakolat. Ahhoz képest, hogy november van és kint meg lehet fagyni, rajta alig van ruha. Na mindegy. Van még egy-két lány, aki hasonlóan néz ki, biztos jó barátnők. Aztán a fiúkról is pár szót. Van jó pár helyes srác az osztályban, de egyik se vonz. Nem szeretek pasizni, nem is volt barátom sosem. Nem hiányzott az életemből. Viszont szemem még van, és látom, hogy az ide járó fiúk nem kispályások. Na mindegy.

-Zoe, próbálj meg felzárkózni, tudom, hogy év közben nem könnyű a suliváltás, de Kate majd segít a bepótlásban. Úgy tudom az órarendedet már megkaptad és ahogy látom a könyveidet is. Most matematika óránk van, én vagyok a matek tanár is egyben.- avatott be a dolgokba a tanárnő. Sose szerettem a matekot, de mindig jó voltam belőle.- Akkor kezdjük is az órát!

*

Kicsengettek óráról, én meg gyorsan összepakoltam a cuccaimat. A többi diák már kivonult a teremből, már csak páran vannak bent. Kate mellettem áll és engem vár.

-Gyere Zoe, keressük meg Samet.- indult el az ajtó fele.

-Megyek már!- mondtam, majd gyorsan utána mentem.

Ahogy sétáltunk a folyosón nem tudtam nem észrevenni, hogy egy csomóan bámulnak. Mondjuk az igaz, hogy új vagyok, és az is közre játszhat, hogy szinte egy vörös hajú lányt sem láttam eddig. De jó..újra figyelem középpontja vagyok.

-Öhm..Kate,- fordultam a lány felé.-miért bámul mindenki?

-Friss húsnak számítasz. Ráadásul vörös hajad van, és nem tudom feltűnt-e, de egy darab vörös hajú lány se jár a sulinkba. És baromi szép lány vagy. Szóval ne lepődj meg ha egy csomó srác rád fog akaszkodni.- mondta halkan rám nézve. Na ez új. Sose mondták nekem, hogy szép lennék, ráadásul mi az, hogy friss húsnak számítok? Meg az, hogy rám fognak akaszkodni...ugyan már. Kinek kéne egy ilyen lány, mint én?

-Mi az, hogy friss hús? Mármint..érted.

-Hát nem elég, hogy új, és szép vagy, ráadásul okos is. A fiúk mifelénk szeretik az ilyet. Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy Dice mit fog szólni hozzád.-nevetett fel.-Ó Sam, hát itt vagy!

-Na hali lányok!-mosolygott Sam egy könyvvel a kezében. Éppen a szekrényébe pakolt be.

Ki lehet az a Dice? És Kate miért olyan kíváncsi, hogy mit fog hozzám szólni? Ő ilyen nagy ember a suliban akinek a véleménye számít vagy mi? Hát minden esetre ha erről van szó, akkor nekem nagy valószínűséggel végem.

-Képzeld Sam, Zoeval osztálytársak lettünk.-mosolygott Kate, és átkarolt. Megráztam a fejem, hogy elhessegessem ezeket a gondolatokat, és mosolyogva Katere néztem.

-Ez szuper, legalább ti egy osztályba jártok.-nézett ránk a fiú. Tényleg vajon ő hova jár?

-Sam, te melyik osztályba jársz?-tettem fel a kérdést.

-A másik 10. osztályba. A-s vagyok.-mondta szemforgatva. Ezek szerint nem szereti az osztályát.

-Amúgy Kate...Ki az a Dice?

-Ó, meséltél neki Diceról?-nevetett fel Sam.

-Igen, mondtam neki, hogy kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni.-nevetett a lány is.

-Na arra én is.-Bólogatott a fiú.

Najó...most már tényleg érdekel ki lehet ez a srác..

-Naaa srácok, mondjátok már meg ki ez a Dice.-néztem rájuk felváltva.

Hirtelen mind a hárman hátrafordultunk, ugyanis hatalmas nevetés hangzott fel az udvarra vezető folyosó felől. Egy csapat fiú vonult végig a folyosón, nevetve beszélgettek. Mindenki utánuk fordult, és a lányok nyálcsorgatva nézték őket, míg a fiúk irigykedve bámulták a csapatot, akik mintha valami divatbemutatóról szabadultak volna el. Az összes fiú menőn volt öltözködve, márkás cipők és ruhák, drága okostelefonok, egy-két fiú oldalán egy-egy plázacica villogott. És az élükön haladt egy fiú. Magas a srác nem is kétség, éjfekete szembelógó göndör haja van, gyönyörű kék szeme, olyan arcéle, hogy a paradicsomot is simán kettévágja, jól öltözött és pólóján keresztül is látszott, hogy kidolgozott izomzata van. A mosolyával ölni lehetne, és a nevetése, mintha angyalok zenéje lenne. Létezik ez? Zoella Reed szerelmes lett első látásra a, nagy valószínűséggel, suli rosszfiújába? De ki lehet ez a srác? Ugye nem...?

-Zoe, az a srác ott, a suli legmenőbb sráca és rosszfiúja egy azon személyben. Christian Dice.-hallottam Kate hangját...

Sziasztok! Itt a második rész, tudom, nagyon régen volt az első rész...de annyi ötletem volt és ihletem meg semmi, nem tudtam, hogyan folytassam a részt, hiszen az ötleteim nagy része mind soká tud megvalósulni. Viszont ma megszállt az ihlet, úgyhogy itt a rész! :)

Puszi :*

XxWykcsuhhxX

Javítva: 2021.04.06.

A rosszfiú szerelme |✔| |JAVÍTÁS ALATT|Where stories live. Discover now